Nyx - Ombre Blushes - Insta Flame/ Mauve Me/ Soft Flush & Code Breaker

Toen ik deze Ombre blushes van Nyx zag liggen was ik meteen verkocht. De verpakkingen zien er ongelofelijk leuk uit en de kleuren zijn al helemaal geweldig!

 

Er zijn enorm veel kleuren om uit te kiezen en vond het zelf ook moeilijk om er een aantal uit te kiezen. Ik heb er 4 meegenomen naar huis en laat ze vandaag aan jullie zien. De kleurtjes die ik kocht zijn Mauve me, Insta Flame, Soft Flush en Code breaker.

 

Elke blush komt in een kartonnen verpakking met op de voorzijde een afbeelding van de blush zelf. Ook de randen van het doosje hebben diezelfde ombre afwerking. Heel handig wanneer je ze bewaard in de doosjes. Zo kan je de kleurtjes sneller terugvinden.

 

 

 

 

De doosjes zelf zijn jammer genoeg niet zo kleurrijk. Deze hebben een stevig en simpel, glanzend zwarte doosje met het logo en de naam er in witte letters opgedrukt. Ik had deze doosjes liever met een doorzichtig dekseltje gezien, zo kon je de mooie blushes goed zien zitten. Ze zijn veel te mooi om zomaar weg te steken.

 

Binnenin hebben de compacts allemaal een spiegeltje wat handig is. Voor de rest valt er niet veel op te merken.

 

 

Laten we de verschillende kleurtjes even bekijken...

 

Mauve Me

 

De blush Mauve me heeft een mauve tint zoals de titel al heeft verklapt. Deze loopt over van een heel lichte roze/lila kleur over in een mauve tint. Deze blush bevat heel erg kleine gouden glittertjes waardoor de blush een mooie gouden glans op je wangen creëert wanneer je deze aanbrengt. 

 

 

 

 

 

 

Soft Flush

 

De blush Soft Flush heeft een ombre overloop van een roze champagne kleur naar een felle koraaltint. Erg mooi! Ook deze blush heeft die subtiele gouden schijn wanneer je hem swatched.

 

 

 

 

Insta Flame 

 

Insta Flame heeft een prachtige felle ombre overloop van een matte nude/oranje tint naar een matte felle rode kleur. Deze doet mij zo erg denken aan een zonsondergang! Prachtig!

 

 

 

 

Code Breaker

 

De laatste ombre blush heet Code Breaker en is een meer gewaagd product dat ik eens wou proberen. Deze blush loopt over van een lichte lila kleur naar een fel paarse/roze tint. Zeker een niet alledaagse kleur maar wel eens leuk om mee te experimenteren. 

 

 

 

 

De blushes zijn één voor één super zacht qua textuur en brengen makkelijk aan. Ook al zijn deze erg zacht van textuur, toch ondervind ik geen fallout wat geweldig is. Ze zijn geweldig goed gepigmenteerd dus let er mee op als je een felle kleur aanbrengt dat je niet teveel product ineens opneemt met je kwast, anders wordt het snel een kleurenfestijn op je gezicht!

 

De blushes bevatten elk 8g aan product en kosten €10,40 per stuk. Er zijn in totaal 8 verschillende ombre blushes verkrijgbaar. Ik ben helemaal verliefd op deze producten en ga zeker de 4 andere kleuren nog aanschaffen wanneer ze terug op voorraad zijn! 

 

Deze zijn verkrijgbaar via de Nyx counter in Gent! Online kan je deze voorlopig nog niet verkrijgen.

 

Wat vinden jullie van deze beauties?

 

xx Kimberley

Reactie schrijven

Berichten: 1
  • #1

    Astrid (vrijdag, 23 september 2016 22:38)

    Wauw! Ze zien er echt prachtig uit!!