Missha - Line Friends - Magic Cushion Moisture

Ik vind het altijd leuk om nieuwe make-up merken te ontdekken. Vooral de Koreaanse make-up producten zien er altijd zo leuk en schattig uit, maar zijn jammer genoeg niet altijd even makkelijk te vinden. Zo ben ik steeds op zoek naar leuke producten om te testen.

 

Nu kwam ik de webshop HaruHaruBeauty tegen en daar dag ik deze cushion foundation. Deze heet de Missha - Line Friends - Magic Cushion Moisture. Maar wat er nu zo speciaal genoeg was om deze te kopen is de verpakking! Deze heeft namelijk overal een eend op staan! Voor diegene die mij wat beter kennen weten dat ik verzot ben op alles wat met vogels te zien heeft, en voornamelijk eenden. Toen ik deze zag moest ik hem wel bestellen! Vandaag laat ik jullie de werking ervan zien! 

 

De kartonnen verpakking ziet er alvast erg kleurrijk en vrolijk uit met die leuke eendenprint. 

 

 

 

 

Ook op de bovenzijde leuke details! Op het doosje staat alle tekst in het Koreaans/Japans (of wat het ook mag zijn :p) natuurlijk. Veel informatie vindt je er op de site ook niet over.

 

 

Wanneer ik het doosje openmaak zie je een aantal spulletjes zitten.

 

 

Je krijgt namelijk de compact met daarin al het product, een extra sponsje (er zit ook al eentje in de compact) en een refill in het zakje. Je krijgt dus 2x het product voor de prijs! Wat fijn. 

 

 

 

Ook op het sponsje staan er eendjes op afgebeeld. Hoe schattig!

 

 

En de compact zelf is helemaal te gek! Je kan begrijpen als liefhebber dat dit echt een musthave is voor mij! Ook al is deze opgemaakt, dan nog zal ik deze niet meer wegdoen! 

 

 

Op de voorzijde zit er een knopje die je kan indrukken om de compact te openen.

 

 

 

Eerst en vooral zie je het handige spiegeltje wanneer je de compact opent. Ook zit er een sponsje in voor diegene die dit fijn vinden om zo je foundation aan te brengen. Ikzelf breng dit liever aan door mijn dampe beautyblender erin te deppen en dan zo aanbrengen op mijn gezicht.

 

 

 

Zoals je kan zien is dit een speciaal 'vakje' om het sponsje in op te bergen en met het 'verhoogje' aan beide kanten kan het niet eruit glijden.

 

 

Dit luikje kan nogmaals worden opengemaakt. Wanneer je dit doet zie je een papiertje met nog wat Koreaanse? tekst erop. Dit papiertje hangt er om te verzekeren dat het product 'vers' blijft en niet uitdroogt en tevens ook om te tonen dat deze nog niet eerder open is geweest.

 

 

 

Wanneer je het papiertje eraf haalt zie je een soort kussentje zitten met het product in. 

 

 

 

 

Zoals je ziet zit de vloeistof in het kussentje. Zoals ik eerder al zei gebruik ik persoonlijk liever een beautyblender om het product mee op men gezicht aan te brengen. Natuurlijk kan je het bijhorende kussentje of een kwast gebruiken, wat je zelf het fijnste vindt werken.

 

 

Ik heb natuurlijk ook foto's gemaakt waarop je goed het verschil kan zien. Links heb ik op mijn gezicht het product aangebracht, rechts heb ik niks op! Deze foundation maakt je gezicht mooi egaal en is erg licht qua textuur. 

 

Je voelt niet dat je de foundation aanhebt en voelt erg zacht aan. Ook verbergt het goed de roodheid in je gezicht zoals je kan zien. Heel erg fijn! Een goed product ook voor deze zomer als je toch wat meer dekking wilt maar geen dikke foundation op je gezicht wil dragen. 

 

 

 

Ik ben alvast heel erg tevreden over dit product en ook de schattige verpakking mag niet ontbreken. Voor €19,95 krijg je 2 keer dit product in één doos aangezien er een refill bij zit. Voor €10 per stuk is dit een erg fijne deal, zeker omdat deze geweldig fijn is en goed dekkend! Ik ben heel erg fan en kan deze zeker aanbevelen!

 

Ook is deze zelfde foundation in nog een donkerdere kleur beschikbaar en ook nog eens met een beertjesprint! Bekijk ze zeker even op de site!

 

Wat vinden jullie?

 

xx Kimberley

Voer de code in:

Opmerking: De met * gemarkeerde velden zijn verplicht.

Reactie schrijven

Berichten: 1
  • #1

    Mariska (woensdag, 21 september 2016 11:54)

    Zo enorm schattig die verpakking! Ben benieuwd of dit ook in mijn kleur verkrijgbaar is :)