Make-up Monsters - Liquid Lipstick - Flutter

Liquid lipsticks zijn op dit moment heel erg populair in beauty land en de gewone lipsticks zijn een beetje aan de kant geschoven. Ik zelf heb een beetje een haat-liefde relatie met liquid lipsticks omdat de meeste erg mat opdrogen en je lippen kunnen daardoor ook erg uitdrogen. Daarom probeer ik ook niet graag nieuwe uit omdat ik niet weet welke fijn zijn en welke niet. Zeker omdat ze ook nog eens een prijskaartje hebben. Voor een liquid lipstick betaal je snel rond de €20 per stuk bij de meeste merken.

 

Nu zag ik bij Boozyshop tijdens de solden deze Makeup monsters - Liquid Lipstick in de kleur Flutter (inhoud: 6ml) en de verpakking zag er zo leuk en verleidelijk uit dat ik deze erg graag wou proberen. Deze verpakking is een speciale aangezien het merk één jaar bestaat. Daarom staat er ook op de verpakking Makeup Monsters 1st Anniversary. Heel leuke vormgeving!

 

 

 Op de zijkant staat er ook een afbeelding van een cupcake met een kaarsje als detail!

 

 

Deze Liquid lipsticks zijn handgemaakt in kleine hoeveelheden en het merk komt uit Washington. Waarom in kleine hoeveelheden? Zo worden de kwaliteit en versheid gegarandeerd!

 

Deze waterproof matte lipsticks zijn ontworpen om een comfortabele en langhoudende werking te behouden. De formule is anders dan andere merken doordat het erg dun en lichtgewicht is. Ook zijn deze liquids erg gepigmenteerd! Zo hebben ze ook een enorm wijde kleurkeuze. Van felgroen tot lichtroze, je kan het zo gek niet bedenken. Heel leuk als je eens iets anders wil proberen.

 

De verpakking van de lipsticks zelf zijn doorzichtig zodat je de kleur goed kan zien zitten. De dop is felgroen van kleur en daaronder een paarse rand. Niet zo een saaie verpakking als sommige andere merken.

 

 

Ook de applicator van dit product is geweldig. Hij heeft een lang steeltje en een zachte, precieze applicator om het product mee aan te brengen. Ook neemt de applicator voldoende product op om het vervolgens precies op je lippen aan te brengen. Erg fijn.

 

 

Het product brengt makkelijk aan en brengt heel mooi egaal en gelijk aan. Bij sommige liquids kan je soms de vegen zien waar je de lipstick precies hebt aangebracht en dit geeft een raar effect, maar bij deze is dit helemaal niet het geval. 

 

 

 

Ook zit het product heel erg comfortabel en droogt het mijn lippen niet uit. Het lijkt alsof ik helemaal niks op mijn lippen aanheb. Ook de kleur ziet er prachtig uit en droogt mooi mat op. Het product blijft heel goed op zijn plaats zitten, ook na wat te eten en drinken! 

 

Het kan wel zijn dat het product na een dag moeilijk van je lippen afkomt, maar dan kan je best een make-up remover op olie basis voor gebruiken, dan komt het er meteen af!

 

 

 

Deze liquid lipsticks zijn parabenen en gluten vrij wat ook een pluspunt is! Ik ben alvast helemaal verliefd op deze lipsticks! Normaal gezien kosten deze €19,99 maar met de solden betaalde ik slechts €14,99! Een leuke en goede deal! 

 

De kleurtjes zijn snel uitverkocht dus koop ze wanneer je kan! Dat zal ik zeker ook doen de volgende keer!

 

xx Kimberley

Voer de code in:

Opmerking: De met * gemarkeerde velden zijn verplicht.

Reactie schrijven

Berichten: 9
 • #1

  Bianca (maandag, 19 september 2016 07:27)

  Dit merk ken ik eigenlijk helemaal niet, maar het is een hele mooie kleur x

 • #2

  Mariska (maandag, 19 september 2016 09:39)

  Ik had dit merk wel eens voorbij zien komen maar wist niet dat dat doosje zo schattig was! Wat leuk! Is ook een mooie kleur :D

 • #3

  Melike (maandag, 19 september 2016 10:32)

  Deze is echt heel mooi!

 • #4

  Jamey Herben (maandag, 19 september 2016 13:06)

  Wat een leuke verpakking!

 • #5

  Http://www.ikhouvanbeauty.nl (maandag, 19 september 2016 13:44)

  Mooi zeg. Ik ken dit merk niet! Fijn dat hij lekker aanvoelt en lang blijft zitten.

 • #6

  Jessica J. (maandag, 19 september 2016 15:49)

  Wat een leuke verpakking! Fijn dat ze zo gemakkelijk aanbrengen en goed blijven zitten.

 • #7

  Kimberley Leys (maandag, 19 september 2016 15:52)

  @Bianca & @Mariska ja idd! een heel mooie kleur! :) x

 • #8

  Kimberley Leys (maandag, 19 september 2016 15:53)

  @Melike ja he! :) x

  @Jamey Herben! Ja idd! :)

 • #9

  Kimberley Leys (maandag, 19 september 2016 15:54)

  @www.ikhouvanbeauty.nl hij is idd heel fijn, zeker een aanrader! :) x

  @Jessica J. Idd! Het zijn zeker erg fijne producten :) x