Urban Decay - XX Vice Ltd Reloaded Oogschaduw Palette

Ik zag deze palette van Urban Decay al een paar keer bij de Ici Paris liggen en ik nam hem nooit mee omdat ik al te veel palettes in mijn collectie heb liggen. Na een aantal keer er naar gekeken te hebben besloot ik om ze toch maar te kopen aangezien er zo mooie kleuren in de palette zitten en omdat het ook een limited editie is.

 

Deze palette heet de XX Vice Ltd Reloaded oogschaduw palette en deze is speciaal gemaakt om te vieren dat Urban Decay al 20 jaar bestaat! Er zitten zowel bekende als nieuwe kleuren in deze palette! Reden te meer om deze ook in je collectie te hebben.

 

De palette komt in deze prachtige kartonnen verpakking. Qua vormgeving is het steeds een hit met dit merk. De kartonnen verpakking heeft een leuke, trendy print. Op de achterzijde zie je al welke oogschaduwkleuren er in de palette zitten. Handig als je in de winkel staat en de verpakking niet hoeft te openen.

 

 

 

 

Wanneer ik de palette uit de kartonnen verpakking haal zie je bovenaan die witte vel liggen. Dit is ter bescherming van de versiering bovenop de verpakking en voorkomt krassen. Erg goed verpakt!

 

 

De palette zelf is vrij groot en dik en daardoor erg lomp om mee te nemen op reis of onderweg. Zeker omdat er geen andere gezichtspoeders in de palette zitten. De palette is gemaakt van mat, zwarte kunststof en heeft een 3D-logo die een diamant geslepen vorm heeft. Heel erg mooi! Heel lang zal deze niet proper blijven aangezien er heel snel vingerafdrukken te zien zijn op de palette.

 

 

 

Naast 20 oogschaduwkleuren zit er ook nog een dubbelzijdige oogschaduw kwast (een platte kwast en blending kwast) bij de palette, maar deze gebruik ik nooit. Wanneer je op de voorzijde op de knop duwt 'springt' de palette als het ware open.

 

 

 

 

 

Van de 20 tinten die in de palette zitten zijn er 5 'vintage favorites', 5 exclusieve oogschaduwkleuren uit vorige palettes (Vice, Vice Ltd, Book of shadows vol 2), 7 bestsellers uit de singles oogschaduw collectie en 3 volledig nieuwe oogschaduw kleuren. Heb je dus deze vorige palettes al, let dan op dat je er veel al kan hebben.

 

Rij 1 (v.l.n.r.) Suspend/ Oil Slick/ Roadstripe/ Gash/ Midnight Cowboy

Rij 2 (v.l.n.r.) 501/ Shallow/ Laced/ Hot Pants/ Mildew

Rij 3 (v.l.n.r.) Smog/ Misdemeanor/ Freakshow/ Asphyxia/ Acid Rain

Rij 4 (v.l.n.r.) Moonflower/ UV-B/ Goldmine/ Twice Baked/ Anonymous

 

Wat zo leuk is aan deze palette is dat er zoveel verschillende kleuren bij elkaar zitten. De textuur van deze oogschaduwkleuren is super zacht. Zowel de matte kleuren als de glanzende kleuren bevatten een enorm goede pigmentatie en zijn prachtig van kleur. Je kan eindeloze looks maken met deze palette.

 

 

Ze brengen makkelijk aan op de ogen en blenden ook makkelijk. Wanneer ik de oogschaduwkleuren

gebruik merk ik totaal geen fallout op.

 

Suspend/ Oil Slick/ Roadstripe/ Gash/ Midnight Cowboy

 

501/ Shallow/ Laced/ Hot Pants/ Mildew

 

Smog/ Misdemeanor/ Freakshow/ Asphyxia/ Acid Rain

 

 Moonflower/ UV-B/ Goldmine/ Twice Baked/ Anonymous

 

Een erg mooie palette met een prachtige mix aan kleuren. Zeer goede kwaliteit en absoluut een aanrader wanneer je de vorige palettes nog niet hebt. Deze palette kost €53 en is verkrijgbaar bij Ici Paris in de winkels die Urban Decay verkopen en online.

 

xx Kimberley

Voer de code in:

Opmerking: De met * gemarkeerde velden zijn verplicht.

Reactie schrijven

Berichten: 4
 • #1

  Melike (vrijdag, 16 september 2016 08:11)

  Wauw, wat mooi! Ik wil ook nog graag een keer een van deze paletten kopen.

 • #2

  Jamey Herben (vrijdag, 16 september 2016 08:34)

  Prachtig pigment zeg!

 • #3

  Mariska (vrijdag, 16 september 2016 14:37)

  Gossiemijnie wat een extreem mooi palette is het ook :D Urban Decay houdt de standaard wel lekker hoog. Echt mooi!

 • #4

  Saraya (vrijdag, 16 september 2016 19:39)

  Wauw die is mooi zeg :o