Urban Decay - Vice Lipsticks (Rush - Criminal - Backtalk)

Urban Decay heeft maar liefst 100 nieuwe lipsticks met verschillende kleurtinten en finishes aan hun assortiment toegevoegd. Bij deze lipsticks zijn er ook nog eens 50 bijpassende lippotloden te koop. De lipsticks zijn onderverdeeld in volgende 6 groepen:

 

- Mega Matte (Super intense matte kleuren)

- Comfort Matte (crème matte kleuren)

- Cream (glanzend zachte kleuren)

- Metallized (crème basis met glitter)

- Sheer (zachte, transparante kleur en glanzend)

- Sheer Shimmer (semi-transparant met glansje)

 

Ik heb in de winkel een aantal kleuren geswatched en deze 3 stonden op mijn lijstje tussen nog een aantal kleuren. Voor nu kocht ik de lipsticks Rush, Criminal en Backtalk.

 

De lipsticks komen in deze zwarte doosjes met mooie kleurrijke afbeelding van lipsticks erop. De tekst en logo hebben een glanzende gouden kleur. Mooie verpakking.

 

 

 

 De lipsticks hebben elk 3,4g aan product.

 

 

Ik heb zelf 2 comfort matte lipsticks en 1 cream lipstick gekocht. Laten we de lipsticks eens van dichterbij bekijken.

 

Criminal

 

 

Alle lipsticks zijn gesealed met een sticker waarop de naam staat en de finish. Ook de sticker toont aan welke kleur er in het doosje zit. Let op want de kleur van de lipstick zelf en de sticker komt dikwijls niet overeen, dus kijk goed uit welke kleur je neemt en niet gebaseerd op de kartonnen verpakking! Je bekijkt dan beter even swatches online!

 

 

De lipstick hulzen zelf zien er ook weer heel mooi uit zoals we van dit merk gewend zijn. De verpakkingen zijn gemaakt van stevige plastic en hebben een mix van gunmetal en gouden kleuren. Erg mooie combo! De huls is ook niet effen maar bevat een leuk golvend reliëf. Het zijn net ammo bullet hulzen. Heel origineel! Het past ook bij het edgy karakter dat Urban Decay heeft.

 

Jammer genoeg blijven de hulzen ook niet lang mooie aangezien er snel vingerafdrukken op te zien zijn.

 

 

 

Op de achterzijde kleeft er telkens een gekleurd stickertje met de namen en finishes van de kleuren erop. Handig als je ze met de achterzijde naar boven bewaard.

 

 

Zo ziet de verpakking eruit geopend...

 

 

 

 

Criminal is een prachtige roze kleur die je zeker in je collectie moet hebben! De kleuren zijn goed gepigmenteerd en de lipsticks zijn super romig qua textuur. Ook de comfort matte lipsticks zijn geweldig fijn van textuur en zijn zeker niet uitdrogend, integendeel! Ze brengen makkelijk aan en blijven erg goed op je lippen zitten.

 

Deze kleur is ook meer roze dan Backtalk, de volgende lipstick die ik jullie ga laten zien.

 

 

 

 

Backtalk

 

Ook de kleur Backtalk is een comfort matte lipstick zoals Criminal en voelt ook erg prettig aan en is super romig!

 

 

 

Deze kleur is wat donkerder van roze en gaat wat meer naar het taupe op. Deze is zeker mijn favoriet.

 

 

 

 

 

Rush

 

De laatste kleur is Rush en is cream lipstick. Deze zijn nog glanzender dan de matte. De kleur rush is nog lichter van roze dan Criminal.

 

Rush heeft meer roze ondertonen in zich en is heel erg mooi!

 

 

 

 

 

Met deze lipsticks doe je zeker geen miskoop als het gaat om de werking. Natuurlijk zijn de kleurtjes een persoonlijke keuze als je ene miskoop doet. Als je kan zoek je best even swatches op of swatch je ze in de winkel zelf.

 

Ik ben alvast helemaal enthousiast over deze producten en ga er zeker nog halen! Ze blijven de ganse dag op hun plek zitten, ook de matte lipsticks! Ook na een hapje of drankje zijn ze niet helemaal verdwenen, ook de glanzende finishes niet. Even bijwerken en klaar is kees!

 

De lipsticks zijn vanaf nu te koop in de Ici paris filialen die een urban decay counter hebben en online via hun webshop. De lipsticks zijn wel niet goedkoop, €19,50 per stuk en de lipliners kosten €20,50 per stuk maar deze zijn het meer dan waard. Ik vind ze zelf beter dan de MAC lipsticks! Bekijk ze zeker even!

 

Wat vinden jullie?

 

xx Kimberley

Voer de code in:

Opmerking: De met * gemarkeerde velden zijn verplicht.

Commentaar schrijven

Commentaren: 3
 • #1

  Melike (woensdag, 14 september 2016 09:49)

  Ik vind de eerste heel mooi! Volgende keer ga ik eentje van UD proberen i.p.v. MAC.

 • #2

  Mariska (woensdag, 14 september 2016 10:57)

  Er zijn er veel zeg! Je hebt prachtige kleuren gekozen :D

 • #3

  Jamey Herben (woensdag, 14 september 2016 16:25)

  wauw wat een mooie kleuren. Helemaal mijn smaak!