L'Oréal - La Palette Glam Eyes

Tegenwoordig lanceren de budgetmerken heel wat nieuwe oogschaduw palletjes. Soms weet ik niet meer waar eerst gekeken. Ook L'oréal heeft weer een nieuwe op de markt uitgebracht. Gelukkig is het niet weer een nude palette maar eens een leuke kleurrijke palette. Ideaal voor deze zomer en om eens met kleur te experimenteren. Deze heet de La Palette Glam

 

De verpakking van de palette zelf is gemaakt van harde plastic. De verpakking is glanzend zwart en heeft bovenop een ombre gekleurde sticker. Jammer dat er hiervoor een sticker is gebruikt en dat de palette zelf niet de kleur had. Voor een wat duurdere palette (€19,99) had het wel wat 'meer' mogen zijn. Door gebruik te maken van een sticker ziet het er ook wat goedkoper uit.

 

 

 

 

Op de achterzijde van de verpakking kleeft er ook een sticker. Daarop staat de inhoud van de palette afgebeeld. Handig als je in de winkel even wil kijken welke kleuren er in de palette zitten want deze palettes zijn altijd verzegelt.

 

 

Wanneer ik de palette openmaak zie je eerst en vooral de handige spiegel die erin zit. Heel fijn als je deze wil meenemen onderweg. Er zitten in totaal 10 verschillende kleuren in de palette die allemaal even mooi van kleur zijn. Niet voor grijze muizen dit palette!

 

Ook zit er een dubbelzijdige oogschaduw kwast in de palette met aan de ene kant een gewone simpele sponsapplicator en aan de andere kant een oogschaduw kwastje.

 

 

 

 

 

Er zitten 4 matte oogschaduwkleuren in de palette, de overige kleuren hebben een metallic finish. Ik had een goed gevoel wanneer ik deze palette voor het eerst zag maar wanneer ik de kleuren begon te swatchen nam mijn enthousiasme gelijk af.

 

De matte kleuren geven niet veel pigmentatie en op de ogen ziet het er ook al niet te best uit. Ook blenden ze niet goed en voelen ze stroef aan. De kleuren met metallic finish hebben al een iets beter resultaat qua pigmentatie maar de oogschaduws blazen mij niet omver qua resultaat. Ik heb zeker al veel betere palettes gezien voor minder van de prijs.

 

 

De kleuren hebben geen namen dus die kan ik niet meegeven. De highlightkleur (eerste kleur) valt helemaal weg wanneer je deze gebruikt net als nog een paar andere. Wanneer je de matte en metallic kleuren samen voor één look gebruikt valt er wel nog mee te werken om nog een degelijk resultaat te bekomen.

 

 

 

 

 Swatches

 

 

 

Op de huid geswatched zien de kleuren er veel intenser uit dan wanneer je ze op je ogen gebruikt. Nee, deze palette is het niet voor mij. Veel geld voor wat de pigmentatie maar is en de vormgeving van de palette mocht ook wat beter. Ik vind deze palette niet speciaal, behalve de kleurkeuze die mooi is. Ik zou deze niet direct aanbevelen en zou deze niet opnieuw kopen.

 

Deze palette is te koop bij de drogisterij.

 

Wat vinden jullie?

 

xx Kimberley

Voer de code in:

Opmerking: De met * gemarkeerde velden zijn verplicht.

Reactie schrijven

Berichten: 5
 • #1

  Astrid (maandag, 12 september 2016 08:49)

  Jammer dat deze zo tegenvalt he? Voor die prijs mag je inderdaad meer verwachten vind ik!

 • #2

  Melike (maandag, 12 september 2016 09:02)

  Mweh ik vind het niet mooi. Het kwastje ziet er echt niet uit en de swatches zijn ook niet geweldig.

 • #3

  Mariska (maandag, 12 september 2016 09:18)

  Ik vond die kleuren juist wel leuk en heb er een leuke ooglook mee kunnen maken! Alleen dat kwastje erbij is niet zo mijn ding.

 • #4

  Kimberley Leys (maandag, 12 september 2016 15:28)

  @Astrid ja idd! :) x

  @Melike nee idd de swatches konden idd beter! x

  @Mariska je kan er wel een leuke look mee maken, maar voor die prijs had ik het echt beter verwacht, zeker voor een merk als L'oréal :) x

 • #5

  Saraya (maandag, 12 september 2016 19:44)

  Het pigment kon inderdaad beter, wat een teleurstelling!