Catrice - Shoplog + Review LE 'Contourious'

Er ligt momenteel weer een nieuwe collectie van het merk Catrice in de schappen, namelijk 'Contourious'. Daarvan kocht ik 3 productjes die ik jullie vandaag ga laten zien. Bij deze collectie draait alles rondom contouren, zowel voor je lippen als voor je gezicht.

 

Het eerste product is een lipproduct met de naam Lipcontour & Colour in de kleur C02 Rosewood. Dit is een lipproduct met een lipliner en lipgloss in één. 

 

Met de lipliner omlijn je de rand van je lippen maar kan je ook gebruiken om je lippen mee in te kleuren. Met de lipgloss geef je een mooie glans aan je lippen als je geen fan bent van matte producten of je eens iets meer glans wil.

 

 

 

Zoals je kan zien zit de eyeliner in een doorzichtige dop verscholen. Wanneer je de dop eraf draait komt de eyeliner tevoorschijn. Wat mij meteen opvalt is het product zelf. De vorm is heel erg handig! Althans in het begin toch... want na enkele keren gebruiken zal de punt langzaamaan verdwijnen. Niet zo handig meer dan! Nadeel is ook dat je dit product niet meer kan scherpen.

 

 

 

Bij de lipgloss is er echter geen probleem rond het product qua scherpen aangezien deze een applicator heeft zoals een andere lipgloss. Door het fijne applicatortje brengt deze het product heel erg makkelijk aan.

 

 

Zowel de lipliner als lipgloss doen heel goed hun werk. De lipliner is erg romig wanneer ik hem swatch en hij geeft een mooie kleur en pigment af. Ook de lipgloss is goed gepigmenteerd, zeker voor een gloss. De gloss brengt ook makkelijk aan en ziet er ook mooi uit bovenop de lipliner. Wat ook een pluspunt is, is dat de lipgloss niet plakkerig is.

 

 

 

Hier zie je het resultaat met lipliner alleen...

 

 

En met de lipliner én lipgloss...

 

 

Een heel mooi alledaags kleurtje om te dragen die nog eens fijn zit ook! Deze is budgetvriendelijk ook! Voor €2,16 kan je er al eentje scoren! Er zijn in totaal 2 kleurtjes beschikbaar.

 

Ook zag ik in de collectie dit doosje met highlight-, blush- en contour kleur liggen. Dit heet het Sculpting Powder Palette in de kleur C01 Pale Perfectionist. Zoals we al kunnen vermoeden aan de naam, is dit een palletje voor mensen met een lichte huidskleur.

 

De palette bevat een matte contour kleur met een taupe-achtige kleur die niet heel erg oranje is, wat meestal niet het geval is bij dergelijke budgetvarianten. Ook zit er een mooie matte roze blush in die goed gepigmenteerd is en ook nog een lichte highlighter tint die van mij wat meer glans mocht hebben. Nu heeft deze eerder een lichte glow.

 

 

Wanneer ik de kleuren op mijn arm swatch met mijn vinger hebben ze een degelijk pigment en geen fallout. Maar éénmaal ik de producten met een kwast probeer op te nemen komt er wel wat poeder naar boven en creëer ik een lichte fallout. Je kwast aftikken is dus de boodschap!

 

 

 

 

Zo zien alle producten eruit op mijn gezicht... Het is een prima palletje ondanks de fallout! De kleuren zijn mooi op te bouwen waardoor het er niet té uitziet. Voor deze prijs/kwaliteit neem ik er graag de lichte fallout bij! Het is zeker een leuk palletje voor meiden met een lichte huidskleur.

 

 

Dit palletje kost €4,99, een prima prijs voor dit setje.

 

Het laatste product dat ik kocht uit deze collectie is deze Catrice - Strobing Duo Highlighter met de naam C01 Strobing Supreme. Deze highlighter heeft voor het grootste gedeelte een lichte champagnekleur en een klein stukje met een abrikozentint aan de andere kant. Het ziet er alvast 

veelbelovend uit. 

 

 

De verpakking is erg simpel zoals we gewend zijn van het budgetmerk. Een simpele zwarte verpakking met een doorzichtig dekseltje. De highlighter heeft een leuke structuur. Qua kleur verschillen de 2 tinten in het doosje niet wanneer je ze swatched of aanbrengt. Het ziet er zelf leuk uit wanneer je ze samen gebruikt.

 

 

Wanneer ik het product aanbreng merk je meteen dat deze een mooie subtiele glow geeft. Heel erg opvallend is deze niet, maar hij geeft wel een mooi resultaat. Hou je meer van uitbundige highlighters, dan laat je deze beter liggen. Wanneer je een subtiel resultaat wil bekomen met een natuurlijke glans die je kan opbouwen, dan is deze wel iets voor jou!

 

 

Wanneer je een fan brush of een andere kwast gebruikt, gebruik deze dan met een lichte hand, zo creëer je ook geen fallout. Mocht je iets te hard met je kwast drukken zou er wel eens wat poeder kunnen loskomen. Voor de rest is dit een geweldig budgetproduct! 

 

 

Ook dit product kost €4,99. Wel wat duurder dan in het begin, maar de producten van Catrice zijn er kwalitatief wel op vooruit gegaan. Dan geef ik liever wat meer aan het product dat het goed werkt!

 

Wat vinden jullie? Waar zijn jullie benieuwd naar? 

 

xx Kimberley

 

Voer de code in:

Opmerking: De met * gemarkeerde velden zijn verplicht.

Commentaar schrijven

Commentaren: 1
  • #1

    Mariska (zondag, 11 september 2016 10:28)

    Die lipliner lipgloss combinatie is mooi! En die highlighter staat ook goed :D