Urban Decay - Beached Bronzer 'Sun-Kissed'

Ik ben verzot op het merk Urban Decay en op hun verpakkingen. En toen ik de verpakking zag van deze bronzer werd ik helemaal verliefd. Deze heeft namelijk een tropische palmbomen print. Hoe leuk is dit. Deze trok gelijk mijn aandacht en aangezien ik nog nooit eerder een bronzer van Urban Decay had gekocht, wou ik deze wel even testen. Deze bronzer heet de Urban Decay - Beached Bronzer. 

 

De kartonnen verpakking is alvast heel erg mooi en heeft een leuke metallic glans. Zeker een mooie zomerse look en hoe kan het ook anders, deze parel behoort namelijk tot de zomercollectie van Urban Decay. Er zijn in totaal 2 verschillende tinten verkrijgbaar. Deze is de lichte kleur en heet Sun-kissed. De donkerste kleur heet Bronzed. Deze heb ik niet gekocht aangezien deze veel te donker is voor mijn huid.

 

 

 

 

 

De bronzer zit in een stevig kunststoffen doosje met op de voorzijde diezelfde tropische palmbomen print. Het doosje sluit goed af en je hoort een duidelijke 'klik' wanneer je het doosje sluit.

 

 

De achterzijde van het doosje heeft een glanzende rosé gouden kleurtje. Heel mooi.

 

 

Wanneer ik het doosje openmaak zie je meteen dat er een spiegeltje in zit. Heel handig. Altijd leuk als merken de moeite doen om een spiegeltje toe te voegen, het komt zeker altijd van pas.

 

 

De bronzer is helemaal mat en heeft een lichte kleur die niet te oranje overkomt in het doosje maar op de huid zie ik wel die oranje tint tevoorschijn komen. Gelukkig zie je dit niet terug op je gezicht wanneer je deze hebt aangebracht.

 

Hij warmt je gezicht op en ziet er zomers uit zonder te donker van kleur te zijn. Deze tint is precies goed voor meiden met een lichte huidskleur.

 

 

Het product brengt heel makkelijk aan en laat zich ook makkelijk in de huid blenden.

 

 

Op mijn gezicht ziet de brozer er mooi natuurlijk uit. Een heel fijn product dat goed werkt! Ik ben alvast fan en kan ze zeker aanraden. Eén nadeel aan dit product is de prijs. Deze kost namelijk €30 en is niet zo goedkoop voor een een bronzer, maar hij is het zeker meer dan waard.

 

Je kan deze bronzer kopen bij Ici Paris in de winkels die een Urban Decay counter hebben of via hun webshop. 

 

 

Wat vinden jullie?

 

xx Kimberley

Voer de code in:

Opmerking: De met * gemarkeerde velden zijn verplicht.

Reactie schrijven

Berichten: 2
  • #1

    Jamey Herben (vrijdag, 09 september 2016 12:02)

    wuaw! Die wil ik ook wel haha!

  • #2

    Melike (vrijdag, 09 september 2016 13:34)

    Deze ziet er heel goed uit! Hij lijkt alleen wat licht.