Kiko - Color Fever Oogschaduw palette - 100 Unexpected Rosy Taupe

Ik kocht een tijdje terug al eens een oogschaduw palletje zoals dit maar dan in andere kleurtinten. Toen ik afgelopen tijd nog eens een bezoekje bracht aan Kiko besloot ik om er nog eentje aan te schaffen maar dan met andere kleurtjes. Deze keer ging mijn keuze naar het Color Fever oogschaduw palletje in de kleur 100 - Unexpected Rosy Taupe

 

Zoals altijd staan er geen namen op de verpakkingen van Kiko, enkel een nummer. De volledige namen kan je terug vinden op hun website. 

 

De gewone vaste collectie heeft de vertrouwelijke zwarte kartonnen verpakking met witte tekst. De speciale collecties van Kiko hebben meer kleurrijke verpakkingen.

 

 

 

Op de bovenzijde van de verpakking staat het nummer.

 

 

Ook de verpakking van het doosje zelf is ook mat zwart. Deze doosjes doen mij een beetje denken aan de blush palettes van Elf (Eyes Lips Face).

 

 

Wanneer ik het doosje openmaak zie je meteen een spiegel in het dekseltje! Erg handig wanneer je ze meeneemt op reis! De doosjes zijn erg compact en stevig! Goede kwaliteit voor een budgetmerk!

 

 

Het palletje bevat 4 verschillende oogschaduwkleuren. Deze zijn gebakken oogschaduws en hebben dus meer pigment dan gewone oogschaduwkleuren. Deze palette bevat prachtige warme bruine tinten.

 

De oogschaduwkleuren zijn geweldig goed gepigmenteerd en zijn super gepigmenteerd. Op de huid zijn de kleurtjes toch nog iets anders. Zo heeft de donkerste kleur in de pan een aantal glitters, maar op de huid zie je dit niet direct zo terug, meer een metallic glans.

 

 

Wanneer ik de kleuren swatch blenden deze mooi in de huid en ik merk geen enkele fallout op. De kleurenmix van dit palletje is prachtig en de oogschaduwkleuren werken geweldig goed. 

 

 

Ik heb op dit palletje niks verkeerd aan te merken! Dit is zeker een aanrader als je op zoek bent naar een prachtig oogschaduw pallet. Ik ben alvast erg blij met dit pareltje! Dit doosje kost €13,90 en is verkrijgbaar in nog andere verschillende kleuren palletjes en is verkrijgbaar bij de Kiko Counters of online in hun webshop!

 

Hebben jullie deze al getest?

 

xx Kimberley

Voer de code in:

Opmerking: De met * gemarkeerde velden zijn verplicht.

Commentaar schrijven

Commentaren: 3
 • #1

  Mariska (maandag, 05 september 2016 10:40)

  Mooi paletje! Ben benieuwd wat voor look je ermee gaat maken :D

 • #2

  Jamey Herben (maandag, 05 september 2016 10:55)

  ziet er prachtig uit! Ben benieuwd naar een look!

 • #3

  Kimberley Leys (maandag, 05 september 2016 18:32)

  @Jamey en Mariska :) Ik zou wel looks willen gaan maken, maar het probleem is dat het nooit zo mooi overkomt op foto :( Het lijkt net alsof het helemaal mislukt is terwijl het in het echt helemaal niet zo is!