Anastasia Beverly Hills - Powder Contour kit - Light to medium

De contour palettes vliegen ons tegenwoordig allemaal rond de oren en elk merk heeft er al eentje aan hun assortiment toegevoegd. De populairste en meest besproken contour palette is toch wel deze van Anastasia Beverly Hills. Deze heet de Contour Kit Light to Medium. Ook is er nog een donkere variant verkrijgbaar (Medium to dark). De palette die ik heb gekocht heeft enkel producten in poedervorm. Ook zijn deze kits in crème vorm ook verkrijgbaar, maar die zijn moeilijker om mee te werken.

 

Deze palette bevat 6 verschillende tinten om je gezicht mee te kunnen shapen (contouren/schaduw creëren). Deze komt in een kartonnen sleave die je er zo kan afschuiven. Behalve de naam en het logo van ABH staat er verder niet veel op de voorzijde.

 

 

 

 

Aan de zijkant van de kartonnen verpakking vindt je wel 6 kleine rondjes met verschillende tinten en namen. Dit zijn de verschillende kleuren (+namen) die zich in de palette bevinden. Erg handig als je je palettes zo in een lade bewaard. Zo kan je alles snel terug vinden! Slim bekeken! 

 

 

 

De palette zelf is ook uit karton gemaakt maar is enorm stevig en is nog redelijk zwaar voor hoe groot ze maar is. Zeker een sterke en degelijke kwaliteit. Natuurlijk wel opletten met vocht en water dat deze niet stukgaan. 

 

 

 

 

Zo zien de 6 tinten eruit... De bovenste rij kleuren zijn bedoeld om je gezicht te highlighten. De onderste kleuren dienen om te contouren. 

 

Van de highlighters heeft enkel de rechtse kleur (Sand) een glans. De overige kleuren zijn allemaal mat. De palette heeft een mooie mix van koele en warme kleuren.

 

Bovenste rij: Vanilla/ Banana/ Sand

Onderste rij: Java/ Fawn/ Havana

 

Elke pan kan je er afzonderlijk uitnemen. Erg handig! Zo kan je je eigen palette samenstellen (mix van andere palettes) en kan je ze ook vervangen mocht je een kleur hebben opgemaakt! Elke pan bevat 3 gram aan product. Ze zitten stevig met een magneet in de palette en zullen er zeker en vast niet uitvallen. De 'inkeping' aan elke ronde is om deze makkelijker er te kunnen uithalen met je vinger! 

 

 

De kleur Vanilla is een lichte matte highlighter kleur. Hij is niet sneeuwwit, eerder een romig wit. Deze is perfect voor lichte huidjes. De kleur Banana is ook licht van kleur maar heeft een duidelijke gele tint in zich. Deze is perfect om onder je ogen je make-up te setten. De laatste highlighter kleur heet Sand en heeft dan weer een licht roze ondertoon en mooie glans. Deze kan je perfect gebruiken om je jukbeenderen, neusbrug, binnenste ooghoeken en de plek onder je wenkbrauwen te highlighten.

 

Bij de contourkleuren hebben we als eerste de kleur Java. Dit is een licht rood/bruine kleur. De tweede kleur heet Fawn en is wat koeler van kleur en heeft een lichte melkchocolade kleur. De laatste kleur is Havana en is iets donkerder dan Fawn. 

 

Vanilla/ Banana/ Sand 

 

Java/ Fawn/ Havana

 

De pigmentatie is perfect van alle kleuren. Ik heb een heel lichte huidskleur en ook de lichtste kleuren zie je duidelijk terug wanneer ik ze swatch. Aan kleur zal het zeker niet ontbreken, let dus op dat je niet teveel ineens aanbrengt en blend de kleuren ook goed uit zodat je geen vlekken op je gezicht krijgt. De poeders zijn erg zacht qua textuur en geven geen fallout en zijn dus handig om mee te werken. Zeker een top palette!

 

Natuurlijk is het ook een duurder item en betaal je €54,95 voor deze beauty! Maar deze is het zeker meer dan waard. Als je wil investeren in een goed palette dan is deze zeker iets voor jou.

 

Deze is te koop bij Planet Perfume (België) en Douglas (Nederland). Hebben jullie deze al in jullie collectie? Wat vinden jullie ervan? 

 

 

xx Kimberley 

Voer de code in:

Opmerking: De met * gemarkeerde velden zijn verplicht.

Reactie schrijven

Berichten: 3
 • #1

  Mariska (woensdag, 31 augustus 2016)

  Oh je hebt de poeders! Super mooi palette. Ik heb net het Kat von D contur palette gekocht, denk dat deze qua kwaliteit wel vergelijkbaar is :)

 • #2

  Jamey Herben (woensdag, 31 augustus 2016 08:48)

  Prachtig pallet is het!

 • #3

  Saraya (woensdag, 31 augustus 2016 20:52)

  Prachtige Palette!