Max & More - 8 color eyeshadow palette - nude look

Ik vind het leuk om af en toe eens in de Action rond te neuzen op zoek naar leuke spulletjes voor weinig geld. Natuurlijk loop ik dan ook steeds de make-up gang eens door en af en toe vind ik toch wel wat spulletjes die de moeite waard zijn.

 

Onlangs zag ik dit palletje van Max & More in de schappen liggen en het zag er wel een degelijk palletje uit. Voor €0,89 nam ik deze mee naar huis om deze eens uit te proberen. Voor die prijs kan mag het nog eens een miskoop zijn...

 

Het palletje heet de Max & More - 8 color eyeshadow palette met de naam Nude look. Er zijn nog andere palletjes met andere kleurencombinaties verkrijgbaar.

 

 

 

De verpakking is heel simpel en zoals we gewend zijn van Max & More zijn deze vooral glanzend zwart. Het dekseltje is deels doorzichtig zodat je de kleurtjes goed kan zien zitten. Handig als je een grote collectie hebt, zo vindt je alles sneller terug!

 

Ook al is de verpakking plastic, deze is redelijk stevig! Zeker voor een budgetmerk. Heel spectaculair ziet deze er niet uit, maar voor nog geen euro kan je natuurlijk geen wonderen verwachten! Ten slotte is het nog steeds de inhoud die telt!

 

 

Er zitten in totaal 8 verschillende oogschaduwkleuren in dit palletje waarvan er maar 1 matte kleur tussen zit. De overige kleuren hebben allemaal een metallic finish. Eerlijk gezegd had ik niet veel van dit palletje verwacht aangezien het een enorm goedkoop product is. Maar ik was aangenaam verrast wanneer ik de kleurtjes op mijn arm swatchte. 

 

 

Zoals je kan zien hebben de metallic kleurtjes enorm veel pigment! De matte kleur zie je jammer genoeg niet goed terug op mijn arm. Deels omdat de kleur heel dicht bij mijn eigen huidskleur aanligt en deels omdat de matte kleur bijna geen pigmentatie heeft ook. Misschien maar goed ook dat er maar 1 matte kleur in de palette zit.

 

 

Qua fallout valt het ook goed mee! De mosgroene kleur en de taupe kleur vertonen wat lichte fallout maar voor de rest valt er verder niet veel negatiefs over de kleurtjes te vertellen. Ook brengen ze makkelijk aan en blenden ze makkelijk in de huid.

 

 

 

Zie je dit palletje tussen de make-up spulletjes liggen bij Action? Neem deze dan zeker mee want voor die prijs zijn ze het zeker waard! Al was het maar om eens met kleur te experimenteren! Er zijn nog andere palletjes met verschillende kleurencombo's beschikbaar! 

 

Hebben jullie deze al eens getest?

 

xx Kimberley

Voer de code in:

Opmerking: De met * gemarkeerde velden zijn verplicht.

Reactie schrijven

Berichten: 1
  • #1

    Astrid (maandag, 29 augustus 2016 16:42)

    Nou, voor zo'n prijsje echt niet slecht! Hoop dat ze op je ogen ook zo mooi uitkomen.