The Balm - Balm Desert Bronzer

Ook The Balm is één van mijn favoriete merken op gebied van make-up en als je ooit al de verpakkingen van hun producten hebt gezien dan kan je je goed voorstellen waarom. Dit merk heeft telkens zo leuke en innovatieve verpakkingen en ze zien er ook telkens erg grappig uit. Net een beetje als Too Faced, maar dan meer naar de humoristische kant op.

 

Onlangs hebben ze opnieuw een aantal producten uitgebracht waaronder deze bronzer. Deze heet The Balm - Balm Desert Bronzer. 

 

 

 

De verpakking is erg leuk en nostalgisch met die retro afbeelding. De verpakking is lekker compact om mee te nemen en is ook erg licht aangezien het doosje van harde karton is gemaakt. Voor een kartonnen verpakking is deze erg stevig, net als hun oogschaduw palettes.

 

 

Het doosje sluit erg makkelijk en heeft een magnetische sluiting. Ook zit er een spiegeltje in het doosje wat ook een pluspunt is. Handig voor onderweg!

 

 

Wanneer je de bronzer in het doosje ziet zitten ziet hij er op het eerste zicht koel uit van kleur. Ook zit er een lichte tint roze in verwerkt volgens The Balm. Ideaal voor meiden met een lichte huidskleur want deze heeft geen oranje kleur op je gezicht.

 

Op het eerste zicht is het een matte bronzer, maar wanneer je meer van dichtbij gaat kijken zie je dat er een hele lichte gouden shimmer in de bronzer zit verwerkt. De bronzer geeft je een mooie glow zonder overdreven te zijn. Je ziet de effectieve glitters niet zo duidelijk terug op de huid, de mooie glans wel.

 

 

Zo ziet de kleur eruit geswatched op mijn hand...

 

 

Op het gezicht komt deze toch wat warmer over dan gedacht maar toch ziet deze er best goed uit. Voor mij persoonlijk is het moeilijk om een goede kleur te vinden aangezien ik een hele lichte huidskleur heb.

 

De bronzer is goed gepigmenteerd dus let op dat je niet teveel ineens aanbrengt. De kleur is makkelijk op te bouwen en uit te blenden naargelang je persoonlijke voorkeur. Het product geeft geen fallout is en blijft de hele dag mooi zitten. Een leuk product voor iedere huidskleur. Natuurlijk kan je deze ook als blush gebruiken als je dit liever hebt.

 

 

 

Ik kan deze bronzer zeker aanbevelen! Zeker voor meiden met een donkerdere huid geeft deze een prachtige natuurlijke glow terug en komt het roze in de bronzer ook meer naar voren.

 

Deze bronzer kan je vinden bij de drogisterij Di (België) en online bij o.a. themakeupspot. Deze bronzer heeft een prijskaartje van €19,95. Wat aan de duurdere kant maar wel een aanrader!

 

xx Kimberley

Voer de code in:

Opmerking: De met * gemarkeerde velden zijn verplicht.

Reactie schrijven

Berichten: 1
  • #1

    Mariska (maandag, 22 augustus 2016 20:07)

    Ziet er in de verpakking warmer uit dan op het gezicht :O staat mooi! Vind die verpakking ideetjes van the Balm altijd zo leuk :D