Hourglass - Ambient Lighting Palette

Volgend product staat al een tijdje op mijn verlanglijstje. Ik heb het over de Hourglass - Ambient Lighting Palette. Jammer genoeg slaag ik er telkens in om producten leuk te vinden die alleen in Amerika verkrijgbaar zijn! Zo ook deze palette.

 

Gelukkig geeft de eigenaresse van usa-shop.nl nu de mogelijkheid om producten die uit Amerika komen om deze bij haar te bestellen! Wanneer je naar de webshop surft vindt je daar de nodige uitleg!

 

De palette komt in deze mooie rosé gouden verpakking en ziet er verder op het eerste zicht vrij normaal uit. De poeders hebben elk 3.3g aan product (3x3.3g), een aardige hoeveelheid!

 

 

 

 

Wanneer ik de palette uit de verpakking haal was ik aangenaam verrast! Ook de palette zelf heeft deze prachtige rosé gouden kleur en is enorm glanzend. Het lijkt net een spiegel! Jammer genoeg krijgen deze verpakkingen meteen krassen en vingerafdrukken op zich. Toch blijft het een mooi item om naar te kijken en om in je collectie te hebben!

 

De palette is erg stevig en is gemaakt van harde kunststof. Het zou mij erg moeten verbazen mocht er ooit een poeder breken. Zo stevig is deze palette! Erg fijne kwaliteit! Ook sluit deze heel goed en hoor je een duidelijke 'klik' wanneer je het doosje sluit.

 

 

De poeders zelf bestaat uit 3 poeders die qua tinten dicht bij elkaar liggen. De kleurtjes die in de palette zitten heten 

Dim Light: een neutrale perzik/beige poeder dat imperfecties weghaalt en je huid een mooie glow geeft.

Incandescent Light: een bijna transparante highlighter die een lichtbeige kleur heeft en die de huid een mooie natuurlijke glans geeft.

Radiant Light: Een gouden/beige poeder die de huid opwarmt en je een mooie zonnige glow geeft.

 

 

De palette is erg handig en kan je makkelijk meenemen in je tas. Ondanks er 3 grote poeders in deze palette zitten is deze nog steeds redelijk compact. De poeders bevatten geen parabenen, gluten, talk, parfum enz... en ook zijn de producten van Hourglass dierproefvrij! 

 

De producten zijn erg mooi qua uitstraling en zijn allemaal glanzend, dus mocht je daar niet zo van houden skip je deze best. Het zijn namelijk geen normale poeders om je gezicht mee af te poederen en te matteren zoals een gewone poeder. 

 

 

 

Voor een lichte huidskleur zoals die van mij zijn de kleuren in deze palette perfect. De donkerste kleur gebruik ik om wat meer warmte aan mijn gezicht toe te voegen. De andere kleuren om de mooie glow. Een felle highlighter met shimmer zijn deze niet, maar ze geven een mooie gezonde glans aan je gezicht zonder té shimmery te zijn. Het laat je er gezond uitzien. 

 

De poeders zijn zacht van textuur en nemen makkelijk op en blenden makkelijk in de huid. Ze doen zeker en vast goed hun werk. Zo zie je de kleuren niet goed maar wanneer je ze draagt in het zonlicht geven deze echt een prachtige glans.

 

Dit palletje kost ongeveer €58 (voor 3x3.3g). Je kan de kleuren ook los kopen in fullsize doosjes. Daar krijg je dan 10g voor en kost €42. Beter dat je dus dit palletje aanschaft zodat je verschillende kleuren kan testen!

 

Ik kan dit palletje iedereen aanbevelen voor wie gek is op een natuurlijke mooie glow!

 

xx Kimberley

Voer de code in:

Opmerking: De met * gemarkeerde velden zijn verplicht.

Reactie schrijven

Berichten: 1
  • #1

    Mariska (vrijdag, 19 augustus 2016 12:39)

    De prijs is echt een bom (vind ik) maar dan heb je ook wat! Oogt heel luxe, echt heel mooi product.