Jeffree Star - Beauty Killer Oogschaduw Palette

Zoals ik jullie al in een vorige blogpost liet weten heb ik naast de Skin Frosts van Jeffree Star Cosmetics ook de nieuwe oogschaduw palette gekocht. Deze heet Beauty Killer en deze laat ik vandaag ook aan jullie zien. Hij heeft deze naam gekozen omdat dit ook de naam was van zijn eerste album die hij ooit heeft uitgebracht. Naast You tuber en make-up artist is hij ook model en zanger.

 

Net zoals de highlighters heeft ook deze palette een felroze verpakking. De kartonnen verpakking wel te verstaan. De palette zelf heeft eerder een barbieroze kleur, echt een kleur met Jeffree kan geassocieerd worden. 

 

Verder staat er op de voorkant naast de naam van het palette, enkel nog het logo en de naam van het bedrijf. Verder is dit een vrij simpele (naast de kleur dan) palette.

 

 

 

Op de achterzijde van de kartonnen verpakking staan de ingrediënten er in het klein op. Heel erg handig. Jammer genoeg staan de ingrediënten niet op de achterzijde van de palette zelf beschreven. Wel wat onhandig als je iemand bent die steeds de kartonnen verpakking weggooit. 

 

 

Wanneer we de palette uit de kartonnen verpakking halen zien we deze beauty tevoorschijn komen. Zoals ik al zei heeft de palette zelf meer een barbie roze kleur. Het lettertype is prachtig weergegeven. Qua vormgeving is deze zeker niet mis!

 

 

Zoals ik eerder al zei is het jammer dat de ingrediënten op de achterzijde van de palette zelf niet zijn weergegeven.

 

 

Wanneer je de palette aan de zijkant bekijkt, zie je dat de rand een glanzend gouden kleur heeft. Heel erg leuk!

 

 

 

Wat erg fijn is aan deze palette is dat je de bovenkant helemaal kan omvouwen zodat de kant met de spiegel niet in de weg zit. Erg makkelijk wanneer je de palette gebruikt.

 

 

De palette heeft een grote spiegel wat erg handig is!

 

 

In totaal zitten er 10 verschillende oogschaduwkleuren in waarvan er 4 matte kleuren inzitten, 3 metallic kleuren en 3 kleuren zijn shimmery kleuren. Elke kleur is afgewerkt met het Jeffree Star logo en komt in een vierkanten pan. De pans zijn groter dan de normale pans die we normaal in een palette krijgen, maar schijn bedriegt want zoveel product zit er niet in. 

 

Wanneer je de kleuren voor het eerst samen ziet denk je van wat moet ik hiermee, maar wanneer je ze effectief gebruikt valt dit reuze mee. Alle kleuren zijn heel goed gepigmenteerd, zelf een beetje té goed want wanneer je sommige kleuren gebruikt heb je achteraf stains, ook op je ogen. Vooral de felroze kleur en de groene kleur hebben daar erg last van. Ook wanneer ik ze swatchte op mijn arm en meteen er weer af wreef had ik al plekken op mijn arm die er niet meer af gingen.

 

 

Rij 1 (v.l.n.r.): Star Power/ Princess/ Violence/ Rich Bitch/ Courtney

Rij 2 (v.l.n.r.) Expensive/ Confession/ Vanity/ China White/ Black Rainbow

 

Geen enkele kleur in deze palette heeft fallout, ook de matte kleuren niet maar de enige kleur die mij een beetje teleurgesteld heeft is rich bitch. Deze heeft een nogal brokkelige textuur en hij neem ook niet goed op met mijn kwast. Ook komt de kleur niet zo goed over op mijn ogen wanneer ik hem wil aanbrengen. Voor de rest zijn dit allemaal prima kleuren die erg mooi zijn.

 

De kleur China white kan je op foto niet zo goed zien aangezien deze erg dicht tegen mijn eigen huidskleur aanleunt, maar deze is alsnog erg gepigmenteerd.

 

Rij 1

 

 

 

Rij 2

 

 

 

Zo ziet mijn arm eruit met de kleurtjes er afgehaald na 1 minuut...

 

 

Het is een prima palette met een enorm mooie vormgeving en is zeker en vast een prachtige collector's item als je van make-up houdt. Hou je niet zo van felle kleuren dan laat je deze best liggen want deze palette kost nog $45. Ik raad jullie aan om zeker in je achterhoofd te houden dat je enorm veel douanekosten moet betalen. Zo kocht ik één palette en één highlighter van de website en moest aan de deur zo een slordige €36 douanekosten betalen. 

 

Een tip! probeer eens Shipito, een verzendingsmethode waarbij je deze kosten kan laten vallen. Zelf gebruik ik dit niet, maar heb al van meerdere meiden gehoord dat dit zeker een aanrader is. Ondanks de kosten die ik aan deze palette heb gehad ben ik enorm blij dat ik deze in mijn collectie heb liggen! 

 

Wat vinden jullie van deze palette?

 

xx Kimberley

 

Voer de code in:

Opmerking: De met * gemarkeerde velden zijn verplicht.

Commentaar schrijven

Commentaren: 4
 • #1

  Mariska (woensdag, 17 augustus 2016 09:14)

  Ik heb 'm zelf ook, en via Shipito besteld. Geen douanekosten gehad! Ben er erg blij mee, is een mooi palette. De verpakking alleen al.

 • #2

  Saraya (woensdag, 17 augustus 2016 12:05)

  Wat een prachtige palette, het pigment ziet er super uit!

 • #3

  Astrid (woensdag, 17 augustus 2016 19:22)

  Supergaaf palette! En die kleuren zijn heel mooi, ben benieuwd naar de looks die je ermee maakt. Wel zonde van de douanekosten :(

 • #4

  Jessica J. (donderdag, 18 augustus 2016 09:53)

  Ik ben zo blij dat de meeste van deze kleuren niets voor mij zijn, want anders zou ik het palette sowieso willen! En ik heb wel douanekosten moeten betalen op mijn bestelling via Shipito, hoor. Al ging het dan wel over een doos met daarin zes Yankee Candles, dus die viel waarschijnlijk iets harder op, haha.