Ofra - 3x Long lasting Liquid Lipsticks

Ik kocht een aantal terug in de webshop van Beauty and Bobs mijn eerste Ofra - long lasting liquid lipstick in de kleur Cocos Island, een prachtige koraalkleur! Ik was er meteen helemaal verliefd op en heb hem al met veel liefde gebruikt. Ik vond hem zo fijn dat ik er nog een aantal bij deze webshop heb besteld.

 

Deze keer kocht ik de kleurtjes Laguna Beach, Pasadena en Manhattan. Erg mooie kleurtjes die ik elke dag makkelijk kan dragen. Er zijn nog meer mooie kleurtjes verkrijgbaar maar die gaan meer naar de donkere rode kleuren op en die kleurtjes draag ik bijna nooit.

 

Zoals altijd is de verpakking van deze lipproductjes simpel maar het ziet er toch wel wat luxueuzer uit. Elke lipkleur komt in een zwart kartonnen doosje met daarop de merknaam. In het doosje zit er een venstertje waardoor je de lipkleur kan zien zitten. Op de voorzijde van het kartonnen doosje kleeft er nog een sticker waarop de naam van het product nog eens vermeld wordt en de ingrediënten.

 

 

 

De liquids hebben een zachte en creamy textuur die erg prettig aanvoelt op de lippen. Wanneer je ze aanbrengt hebben ze nog een beetje glans maar ze drogen mat op wanneer ze zijn aangebracht. Ze hebben een perfecte dekking en laten geen 'strepen' na zoals sommige liquids wel doen. Ook droogt het product je lippen niet uit wat een groot pluspunt is.

 

Laguna Beach

 

 

 

 

 

 

 

Pasadena 

 

 

 

 

 

Manhattan

 

 

 

 

Hoewel alle kleurtjes er even prachtig uitzien, was de laatste kleur (Manhattan) wel wat moeilijker om mooi op de lippen te krijgen. Aangezien het een donkerder kleurtje is zie je het natuurlijk ook wat beter. Ik had gelijk de indruk bij deze kleur dat de kleur gaat 'glijden' en buiten de lijntjes gaat zitten na een tijdje wanneer je geen lipliner eronder gebruikt. Voor de rest is dit een prima product. Op de andere kleurtjes heb ik ook niks aan te merken.

 

Voor het beste resultaat eet of drink je best de eerste 15 min. na het aanbrengen niet! Deze producten zijn dierproefvrij en bevat antioxidanten en vitamine E, een goede verzorging voor de lippen erbij!

 

Deze productjes kosten €19,95 per stuk en zijn niet zo budget proof maar deze zijn het meer dan waard! Als je wil investeren in een goed werkend product dan kan ik je deze zeker en vast aanraden! Je kan deze productjes via de webshop Beauty And Bobs verkrijgen! Een erg betrouwbare webshop met een super toffe en eerlijke eigenaresse Rani! Neem zeker even een kijkje! 

 

xx Kimberley

Voer de code in:

Opmerking: De met * gemarkeerde velden zijn verplicht.

Commentaar schrijven

Commentaren: 1
  • #1

    Mariska (maandag, 15 augustus 2016 09:22)

    Zijn echt super mooie kleuren! En zo leuk dat je ze via Rani hebt gekocht :D ik moet dit merk nog proberen :)