BE Creative - Muse & Temptation Make-up palette

Een tijdje terug ging ik even langs bij Ici Paris aangezien ik enkele verzorgingsproducten nodig had die op waren. Daar zag ik namelijk dat er enkele producten van BE Creative met korting te koop lagen. Ik betaalde slechts €10 per palette terwijl ze normaal gezien nieuw €29,95 kosten! Aangezien dit palletjes zijn die uit een vorige collectie (2014) kwamen en ze er een heleboel over hadden hebben ze deze nu goedkoper te koop gezet!

 

De palletjes die ik kocht heten Muse en Temptation. Deze laat ik vandaag aan jullie zien.

 

Muse

 

De eerste palette heeft een zomerse kartonnen verpakking met die prachtige kleurtjes. Heel mooie vormgeving.

 

 

 

Wanneer ik de kartonnen verpakking eraf haal komt deze zwart, glanzende palette tevoorschijn. Een heel contrast met de kartonnen verpakking. Hoe leuk zou het zijn geweest mocht de palette dezelfde afbeelding gehad hebben als de kartonnen variant!

 

 

De verpakking heeft een soort krokodillenprint. Geen echte natuurlijk, alleen lijkt het reliëf in de palette er net een beetje op! De palette is erg stevig en is gemaakt uit erg harde plastic. Aangezien het kleine palletjes zijn en ze ook erg stevig zijn, zijn deze echt een musthave om mee te nemen onderweg.

 

 

De palletjes hebben vooraan nog een extra beveiliging die ervoor zorgt dat de palette zeker gesloten blijft. Deze beveiliging is ook nog eens magnetisch!

 

 

Wanneer ik de palette openmaak ziet het er op slag al weer wat zomers uit met deze prachtige kleurtjes! Het doosje bevat een highlighter, een blush en 6 verschillende oogschaduwkleuren. De kleuren hebben geen namen. Altijd jammer wanneer merken hun producten geen naam geven.

 

 

De palletjes komen met een handig spiegeltje. Het jammere aan deze palette is dat er geen enkele matte kleur in zit. Alle kleuren hebben een glans en als overgangskleur heb je beter een matte kleur in de palette beschikbaar. 

 

 

De highlighter heeft een roze glans en is dus ook niet voor iedereen geschikt. Het is een kwestie van wat je wel of niet graag draagt. Ook de blush heeft een glans en daar moet je van houden. Voor wie graag matte tinten heeft in een palette zal ik helaas moeten teleurstellen. Gelukkig zijn de kleuren wel goed gepigmenteerd en hebben ze geen fallout.

 

 

 

Ook de oogschaduwkleuren zijn voorzien van een goed pigment. Ook de lichte pastelkleuren die in de palette zitten zijn goed zichtbaar en hebben geen fallout. Ik ben fan! Enkel een matte kleur ontbreekt! Voor de rest een leuk zomers palletje!

 

 

 

 Temptation

 

Het tweede palletje heeft ook een prachtige kartonnen verpakking en net zoals de eerste palette staat de print jammer genoeg niet op de palette zelf.

 

 

 

Opnieuw ziet de verpakking er net hetzelfde uit met de 'krokodillenprint'.

 

 

 

In deze palette zitten er opnieuw een highlighter, een blush en 6 verschillende oogschaduwkleuren. Deze keer heeft de palette wel 2 matte kleuren! De highlighter is net dezelfde als in de eerste palette, de blush is deze keer mat en heeft een perzik kleur. Erg mooi voor meiden met een lichte huidskleur.

 

Dit palletje bevat meer donkere kleurtjes en heeft een matte donkerbruine kleur. De donkerpaarse kleur rechts onderaan heeft fuchsia glitters.

 

 

 

 

De blush heeft deze keer een matte textuur maar heeft jammer genoeg daardoor ook fallout! Niet veel maar let wel op daarvoor. Er valt wel met de kleur te werken als je deze voorzichtig opneemt met je kwast.

 

 

 

De rest van de kleuren heeft een prachtige glans en geen fallout op één kleur na. Opnieuw de matte kleur geeft heel wat fallout. Opgelet dus wanneer je deze gebruikt.

 

 

Gepigmenteerd zijn de kleurtjes wel. De metallic kleurtjes hebben geen problemen, enkel de 2 matte kleuren in de palette hebben fallout. Het zijn leuke palletjes en zijn zeker bruikbaar. Gelukkig heb ik ze voor €10 kunnen scoren want €29,95 zou ik ervoor niet betalen. Ik ken betere palletjes die minder dan €10 kosten en beter zijn dan deze!

 

Je kan deze hier online vinden! 

 

Wat vinden jullie?

 

 

xx Kimberley

Voer de code in:

Opmerking: De met * gemarkeerde velden zijn verplicht.

Commentaar schrijven

Commentaren: 1
  • #1

    Mariska (vrijdag, 12 augustus 2016 09:45)

    Best wel gaaf palette! En goed afgeprijsd :D als ik 'm voor die prijs tegen kom neem ik 'm ook mee :)