Catrice - Matt Lip Artist 6h Lipsticks

Deze Catrice - Matt Lip Artist 6h lipsticks zijn nieuw toegevoegd aan het assortiment. Deze producten zijn deel van de It Pieces collectie. Dit zijn producten die vast in het assortiment komen te liggen. Ik was benieuwd naar de werking van deze jumbo sticks en nam 4 kleurtjes mee om uit te testen.

 

De kleuren die ik kocht heten 010 Bare Nude's Soul, 020 Best ROSEbuddies forever, 030 Barberry Hopping en 040 HibisKiss-Proof.

 

 

 

 

De verpakkingen van deze lipproducten hebben een matzwarte kleur met daarop de tekst in het glanzend zilver erop gedrukt. Aan de achterzijde van elke verpakking vindt je telkens de kleur terug. Zo kan je ze makkelijker terugvinden! Erg handig! Ook is de achterkant een handig draaisysteem. Zo komt het product verder omhoog en hoef je deze niet bij te slijpen. 

 

In totaal zijn er 7 verschillende kleuren beschikbaar waarvan ik er 4 kocht. Ik koos voor de 4 lichtste kleuren die allemaal een mooie roze tint hebben. 

 

 

 

De potloden lopen allemaal op een strakke punt, maar persoonlijk vind ik ze niet scherp genoeg. Ik vind ze niet zo makkelijk om aan te brengen, en wanneer de punt ook wat platter zal worden na een aantal keer te gebruiken zal het er ook niet op beteren.

 

Ik zou deze eerder met een lippenseel aanbrengen, handig vind ik ze niet op zich.

 

 

Wanneer ik de producten gebruik glijden ze als boter op de huid en hebben een geweldig goede pigmentatie. Het product droogt helemaal mat op éénmaal het op de lippen is aangebracht.

 

De kleur zou 6 uur goed blijven zitten en dit is ook zo maar niet als je iets gegeten of gedronken hebt. De kleur is na een hapje of drankje zo goed als verdwenen en je kan het product zo van je mond af vegen.

 

Bij de wat donkerdere kleuren ben je ook beter dat je een bijpassend lippotlood draagt aangezien deze lipsticks de neiging hebben om te gaan uitlopen/'bloeden'.

 

 

010 Bare Nude's Soul

 

 

020 Best ROSEbuddies Forever

 

 

030 Barberry Hopping

 

 

040 HibisKiss-Proof

 

 

De lipproductjes zijn leuk om te proberen maar zijn nu ook niet het beste wat ik ooit heb geprobeerd. Ze kosten €4,99 per stuk en mochten wel wat goedkoper geweest zijn aangezien ze niet zo langhoudend zijn.

 

Ze zijn zeker geen miskoop maar ik heb al betere productjes getest! De kleurtjes zijn alvast erg mooi en het product zelf is fijn. Enkel de verpakking is niet handig en de houdbaarheid kan zeker ook beter.

 

Wat vinden jullie?

 

xx Kimberley

Voer de code in:

Opmerking: De met * gemarkeerde velden zijn verplicht.

Commentaar schrijven

Commentaren: 3
 • #1

  Mariska (donderdag, 11 augustus 2016 10:52)

  Dat uitlopen is wat minder maar ik vind ze toch wel mooi! Voor de prijs lijken ze het goed te doen.

 • #2

  Jamey Herben (donderdag, 11 augustus 2016 12:16)

  Wat een mooie kleuren!

 • #3

  Saraya (donderdag, 11 augustus 2016 13:57)

  Mooie kleurtjes, alleen had ik er wat meer van verwacht word er niet hebberig van :). Fijne review!