I Heart Makeup - I Heart Chocolate Pink Fizz Oogschaduwpalette

Momenteel zijn de oogschaduw palettes van het merk I Heart Makeup erg populair in makeup land, vooral deze nieuwe I Heart Chocolate Pink Fizz palette doet het erg goed! Er zijn nog verschillende andere palettes zoals een bruine palette die een dupe is voor de Too Faced - chocolate bar palette. 

 

Onlangs brachten ze weer twee nieuwe palettes uit, waaronder deze roze variant. Ik zag verschillende blogposts over deze palette tevoorschijn komen en was er ook nieuwsgierig naar. Aangezien ik nog enkele spulletjes wou bestellen bij Boozyshop heb ik deze dan ook maar mee besteld om te proberen. 

 

De palette komt in een kartonnen roze verpakking met op de voorzijde een doorzichtig, plastic venstertje zodat je een deel van de palette kan zien zitten.

 

 

 

De palette heeft zeker haar naam niet gestolen, want deze heeft een prachtige verpakking die lijkt op een reep chocolade die smelt. En ook is deze nog eens roze van kleur! Welke beauty liefhebber kan hier nu aan weerstaan? Deze palette doet mij erg aan Barbie denken.

 

 

Wat ook een pluspunt is, is dat deze palettes een grote spiegel hebben aan de binnenkant waardoor het erg handig is om deze overal mee naartoe te nemen. Ook zit er een dubbelzijdige sponsapplicator in de palette, maar deze gebruik ik nooit aangezien ik mijn eigen kwasten fijner vindt werken. 

 

Bovenop de oogschaduwkleuren ligt er een doorzichtig vel met daarop de namen geprint van de kleuren. Leuk dat ze toch de moeite hebben gedaan als budgetmerk om de kleurtjes een naam te geven.

 

 

In totaal zitten er 16 verschillende oogschaduwkleuren in deze palettes. Je kan zien dat er 2 vakjes zijn die groter zijn, dit zijn namelijk de highlightkleuren in de palette. Natuurlijk kan je zelf gebruiken wat je zelf wil!

 

Het verschil met vorige palettes is dat deze vooral glanzende oogschaduwkleuren heeft. Er zitten namelijk maar 3 matte kleuren in deze palette. Ook zitten er een aantal pasteltinten in en maar 3 donkere tinten. Een unieke kleurencombo heeft deze palette zeker en vast, maar ik had liever wat meer matte varianten gezien om te blenden in de crease! 

 

 

Net zoals de chocolate bar palettes van Too Faced heeft ook deze palette een geurtje. Deze ruiken niet naar chocolade zoals die van Too Faced maar wel zoetig, een beetje als aardbeien! Leuk, maar wel jammer dat alles is gekopiëerd van Too Faced. Jammer als merken zelf niks origineels kunnen bedenken!

 

 

De oogschaduwkleuren zijn erg zacht van textuur. De lichte kleurtjes op de eerste rij hebben niet zo een geweldige pigmentatie dan die op de 2de en 3de rij. Sommige kleurtjes hebben de neiging om te brokkelen en geven fallout en brengen niet zo makkelijk aan zoals de kleuren Rosy en Pink Fizz! 

 

Ik moet eerlijk toegeven dat ik hun andere palettes persoonlijk liever heb. Deze hebben meer matte kleuren om te blenden en hadden ook een betere kleurencombinatie naar mijn eigen smaak. Deze palette is leuk om eens af te wisselen, maar er zitten te veel shimmer texturen in. Natuurlijk is dit je persoonlijke voorkeur.

 

 

Champers – Drink – Flute – Sparkling – Toast

 

Bubbles – Girl – Party – Elegant – Celebrate – Truffle

 

Rosy – Cork – Pop – France – Pink Fizz

 

Deze palette kost €9,95 bij de webshop Boozyshop. Neem zeker even een kijkje bij hun andere palettes! Deze zijn echt fijn. Hebben jullie deze palette al in jullie collectie? Wat vinden jullie ervan?

 

xx Kimberley

Voer de code in:

Opmerking: De met * gemarkeerde velden zijn verplicht.

Commentaar schrijven

Commentaren: 1
  • #1

    Astrid (woensdag, 10 augustus 2016 19:39)

    Ik vind deze er erg mooi uitzien en weet van andere chocolate paletten dat ze erg fijn zijn. Toch vind ik de chocolade varianten ook wat bruikbaarder als ik het zo zie.