Too Faced - Peanut Butter and Jelly palette

Eén van mijn favoriete merken heeft alweer een nieuwe palette uitgebracht. Ik heb het over Too Faced! Elke keer slagen ze er in een product uit te brengen dat nog leuker is dan het vorige dat ze hebben uitgebracht. En ook deze keer is het hen weer gelukt. Ik presenteer jullie de Too Faced - Peanut Butter and Jelly oogschaduwpalette!

 


 

Wanneer ik de kartonnen verpakking bekijk ben ik er al helemaal weg van! Op de voorzijde staat er een afbeelding van een snee brood met daar peanut butter en jelly op! En hoe kan het ook anders dat ze dit nog schattiger hebben gemaakt door deze oogjes en lipjes te geven! Geweldig! Op de beige achtergrond staan er afbeeldingen van pindanoten. Alles is tot in detail afgewerkt zoals we gewend zijn van Too Faced!

 

Voor de meiden die zich een beetje zorgen maken over noten in dit product, geen zorgen! Er zitten geen echte pinda's in dit product verwerkt in verband met allergische reacties! :) 

 

 

Eigenlijk is deze palette ontwikkeld omdat de kleur Peanut Butter in de Semi - sweet chocolate bar palette zo populair was op Social Media, dat ze rondom dit kleur ook nog eens een palette hebben ontwikkeld. Een ode aan de kleur Peanut Butter dus! Ook deze oogschaduws bevatten de cocoa poeder die in de chocolate bar palettes zitten verwerkt, daarom ruikt deze palette ook erg lekker!

 

Wanneer ik de palette uit de kartonnen verpakking haal, komt dit schattige doosje tevoorschijn. Deze ziet er net hetzelfde uit als de kartonnen verpakking, maar nu is het een tinnen doosje dat een magnetische sluiting heeft.

 

 

Wanneer ik de palette openmaak zie je in de bovenzijde een papieren foldertje zitten. Daarop staan allerlei looks die je met dit palletje kan maken. Erg handig als je zonder inspiratie zit!

 

 

Zo ziet het foldertje uit...

 

 

Aan de voorzijde de afbeelding van de oogschaduws.

 

 

Aan de achterzijde de uitleg hoe je deze looks kan creëren.

 

 

Onder het foldertje zit er ook een spiegeltje in de palette verwerkt. Erg handig om mee te nemen ergens naartoe.

 

 

Deze palette heeft in totaal 9 oogschaduwkleuren om mee te werken. De meerderheid van de kleuren hebben een warme, neutrale kleur. Links zitten er 3 grotere pans die je kan gebruiken als basis en highlighter. Een ideale travel palette!

 

Linkse kolom van boven naar onder: Spread the love/ Bananas/ Extra creamy

Middelste kolom van boven naar onder: Peanut butter/ Peanut brittle/ Jelly

Rechtse kolom van boven naar onder: Peanut butter cup/ Jammin'/ Nuts about you

 

 

Natuurlijk zal ik ook per kolom de kleurtjes laten zien hieronder.

 

De kleur Spread the love is een medium peachy kleur met een erg fijne gouden shimmer en heeft een overal matte finish maar dan met die fijne gouden glitters. De kleur Bananas is een medium goud-gele metallic kleur die een erg mooie glans heeft. De kleur Extra Creamy is een licht beige met koele ondertonen en een matte finish. Ideaal als highlighter onder de wenkbrauwen en als basis op het ooglid. 

 

Spread the love/ Bananas/ Extra creamy

 

Spread the love/ Bananas/ Extra creamy

 

Dan hebben we ook nog de kleine oogschaduws uit de palette. Dit zijn meer de warme kleuren uit de palette.

 

 

De kleur Peanut butter is de populaire kleur in deze palette waarover ik het had. Het is een matte, medium oranje/bruine kleur. Een mooie kleur om als overgangskleur te gebruiken. De kleur Peanut Brittle is een oranje/koper kleur die een zachte frosted glans heeft. De mooie kleur Jelly is een prachtige violet/purperen kleur met koele ondertonen en een parelglans.

 

Dan hebben we nog de kleur Peanut Butter Cup, een medium brons/bruine kleur met warme kopertonen en een frosted glans. De kleur Jammin' is een donkerpaarse kleur met warme ondertonen en een frosted finish. Deze heeft dezelfde lichte gouden shimmer als de kleur Spread the love. 

De laatste kleur heet Nuts about U en is een matte bruine kleur met rode tint erin. Ook deze heef warme ondertonen en een matte finish.

 

 

 

De kleurtjes zijn allemaal goed gepigmenteerd en hebben een creamy zachte textuur. Zowel de matte als de metallic kleurtjes en andere finishes hebben een geweldige pigmentatie. Ook de lichte kleuren zie je goed terug op de huid.

 

Geen enkele kleur heeft fallout, ook de matte kleuren niet. De kleurtjes blenden makkelijk in elkaar en ze blijven goed zitten door de dag heen. Ben je verzot op warme kleurtjes en zoek je een leuk palletje voor onderweg? Dan is deze zeker iets voor jou!

 

Ik bestelde mijn palletje via usa-shop.nl! Deze staat niet op de webshop, maar als je een mailtje stuurt naar de eigenaresse kan ze deze zeker en vast voor jou bestellen zoals ze voor mij heeft gedaan!

 

Op de site van Too faced kost deze $36! Wat vinden jullie van deze palette? Ik vind ze geweldig!

 

xx Kimberley

Voer de code in:

Opmerking: De met * gemarkeerde velden zijn verplicht.

Reactie schrijven

Berichten: 4
 • #1

  Astrid (maandag, 08 augustus 2016 11:31)

  Wat een gaaf palette! Super mooie uitvoering ook weer.

 • #2

  Jamey Herben (maandag, 08 augustus 2016 13:04)

  Wat cool!! Echt mooi!

 • #3

  Kimberley Leys (maandag, 08 augustus 2016 13:30)

  @Astrid en @Jamey Herben Ja he! Vindt deze superleuk! :) x

 • #4

  Mariska (maandag, 08 augustus 2016 17:37)

  Matte kleuren zonder fallout ... zeldzaam! Het is echt zo een schattig palette! Blijft zo leuk :D