H&M - Blusher/Highlighter Palette

Het is altijd leuk om leuke make-up producten te vinden voor een budgetprijs en als het ook nog eens makkelijk te verkrijgen is in de winkel is het dubbel zo leuk!

 

Nu zag ik bij de H&M dit palletje liggen met daarin 2 blush kleuren en 2 highlighter kleuren. Hij heeft geen speciale naam. Op de voorzijde staat er enkel Blush/ Highlighter Palette.

 

De productjes komen in een nogal goedkope, slappe kartonnen verpakking en deze gaat gegarandeerd snel stuk. Gelukkig kan je ze makkelijk uit de verpakking duwen en in een Z palette bewaren!

 

 

 

Er zitten een koraal- en peachy kleur in de palette qua blush. Als highlighter zitten er een roze- en beige tint in het doosje. Een leuk doosje om uit te kiezen qua tinten. Vooral voor meiden met een lichte huidskleur is dit een geweldig doosje.

 

 

Hieronder zie je alle kleuren op mijn arm geswatched. De kleuren zijn redelijk goed gepigmenteerd, zeker voor een budgetproduct. Ik probeerde eerder al enkele producten van de gewone H&M lijn, niet de nieuwe beautylijn en ik was er niet zo enthousiast over aangezien ze bijna geen pigment hadden.

 

Gelukkig heeft dit doosje wel wat pigmentatie en zijn ze best oke! De blushes hebben een matte basis maar bevatten allebei minuscule kleine gouden shimmerdeeltjes. De highlighters hebben beide een mooie glans. De donkerste kleur heeft duidelijk meer glans dan de lichtste kleur. Beiden hebben ze kleine zilveren shimmerdeeltjes.

 

 

 

Let er wel op dat de producten enorm veel fallout geven wanneer je ze probeert op te nemen met je kwast. Je kan het product wel goed opnemen maar tik je kwast goed af vooraleer je het product op je gezicht aanbrengt. 

 

 

Wanneer ik de donkerste blush aanbracht op mijn gezicht bleek deze niet zo gepigmenteerd als de swatch op mijn arm. Na enkele keren de blush aanbrengen, kreeg ik een mooie blos op mijn wangen. De blush combineerde ik met de highlighter ernaast. Dit zijn de kleuren die ik gebruikte...

 

 

Zo ziet de kleur eruit op mijn gezicht... De kleur is erg mooi en de highlighter past er erg goed bij. Je moet wel wat moeite doen op de blush wat pigmentatie te geven op je gezicht, maar het resultaat mag er best zijn. Een mooi, natuurlijk uitziend resultaat!

 

 

 

Wil je dus eens iets nieuws proberen, hou je van naturelle make-up of begin je pas met make-up? Dit doosje is zeker leuk om uit te proberen. Je kan deze scoren bij H&M voor €5,99! Happy budget shopping!

 

xx Kimberley

Voer de code in:

Opmerking: De met * gemarkeerde velden zijn verplicht.

Reactie schrijven

Berichten: 4
 • #1

  matteandshimmer.nl@gmail.com (zondag, 07 augustus 2016 15:16)

  Vind het een mooi setje! Zowel de highlight als blush kleuren vind ik er goed uitzien. Staan ook mooi. Prima setje :D

 • #2

  Kimberley Leys (zondag, 07 augustus 2016 15:18)

  @Matteandshimmer.nl Ja he! Ik was echt aangenaam verrast, zeker omdat het een goedkoop palletje is ook :) x

 • #3

  Astrid (zondag, 07 augustus 2016 20:56)

  Setje ziet er mooi uit voor deze prijs. Wel jammer van de fall out.

 • #4

  Sara | MevrouwMiauw (zondag, 07 augustus 2016 22:23)

  Wat leuk dat je dit palette hebt gereviewd. Ik heb er al vaker mee in mijn handen gestaan. Jammer van de fall out, dat vind ik toch wel altijd een tegenvaller.