Kat von D - Shade + Light Contour Palette

Een palette die heel erg geliefd is maar ook moeilijk te verkrijgen bij ons is deze Kat von D - Shade + Light palette. Aangezien de webshop van Kat von D niet naar België verscheept en ook bij Sephora verzenden ze de palettes niet tot bij ons was ik genoodzaakt het op een andere manier te proberen en dat is gelukt. 

 

De eigenaresse van www.usa-shop.nl heeft deze voor mij besteld en geleverd! Als je ook een product(en) uit Amerika wil kopen en je hebt geen mastercard of je betrouwd het niet zo goed, kan je altijd aan haar je lijstje doorgeven en dan besteld ze het voor jou! Op haar site vindt je meer info hierover!

 

Dan nu wat meer over de palette!

 

Kat von D staat bekend om haar Gotische afbeeldingen en vormgevingen van haar producten. Zo zijn alle producten zwart van kleur. Ook deze palette heeft een matzwarte kartonnen verpakking met daarop de letters in een glanzend gotisch lettertype. Erg mooi! Het is eens iets anders dan die felle verpakkingen.

 

 

 

Op de achterzijde van de kartonnen verpakking vindt je een grote afbeelding met daarop de verschillende kleuren die in de palette zitten. Verder staat er nog op waar deze palette is vervaardigd. 

 

 

Wanneer ik de kartonnen verpakking openmaak komt er eerst en vooral een folder tevoorschijn waarop staat hoe je de producten kan gebruiken. Heel erg mooi foldertje! Handig als je wat tips nodig hebt!

 

 

 

Dan hebben we de palette zelf. Ook deze heeft een matzwarte kleur en de letters in het glanzend zwart. Ook hebben de letters op de palette zelf een reliëf. Erg mooi gedaan!

 

 

Ook op de achterzijde staan de namen van de kleuren nog eens op de palette afgebeeld, deze keer niet de kleurtjes maar enkel de namen! Erg handig! Alles is afgewerkt met zilveren details.

 

 

Wanneer ik de palette openmaak zie je meteen de grote spiegel die in de palette zit. Altijd leuk en handig als ik een spiegel zie in een palette!

 

 

Er zitten in totaal 6 verschillende tinten in deze palette. De bovenste 3 kleuren zijn bedoelt als highlight kleuren de onderste 3 kleuren zijn contour kleuren. 

 

Rij 1: Lucid/ Lyric/ Levitation

Rij 2: Sombre/ Shadowplay/ Subconscious

 

Highlight kleuren

 

De eerste highlightkleur heet Lucid en is een roze/nude kleur. Perfect om te highlighten (onder je wenkbrauwen, enz...) of om je contour kleur wat te vervagen. Ook zit er een geel getinte highlighter in de palette, dit is de tweede kleur en heet Lyric. Deze is perfect om onder je ogen af te poederen als je de donkere kringen wat minder wil maken. De laatste kleur heet Levitation en is een perzik kleurige highlighter.

 

Natuurlijk kijk je best welke kleur je gebruikt naargelang de ondertoon die je hebt in je huid. Dit is voor iedereen verschillend. Alle tinten zijn mat van textuur. Natuurlijk hoef je deze niet alleen als highlightkleur gebruiken. Heb je een basis nodig als oogschaduwkleur? Deze zijn daar ook perfect voor! Je gebruikt maar wat je wil waar je zelf wilt! 

 

Lucid/ Lyric/ Levitation

 

 

Contour kleuren

 

Ook zitten er 3 contour kleuren in de palette. De eerste kleur heet Sombre. Dit is een echte taupe kleur en deze koele kleur is dus perfect om schaduwen te creëren op je gezicht (contouren). De tweede kleur heet Shadowplay en is meer een warme kleur. Deze licht bruine kleur is meer bedoelt om je gezicht op te warmen en je een kleurtje te geven alsof je net terug bent van vakantie! 

 

De laatste kleur heet Subconscious en heeft een diep bruine kleur die voor mezelf te donker is om te gebruiken om te contouren. Ik zal deze eerder gebruiken als oogschaduwkleur, wat je overigens met alle kleuren kan doen!

 

Sombre/ Shadowplay/ Subconscious

 

Ook de contour kleuren hebben allemaal een matte finish. De kleuren zijn super zacht en blenden heel makkelijk in de huid. De kleuren hebben absoluut geen fallout en zijn geweldig goed gepigmenteerd.

 

Als ik dan toch één nadeel zou moeten geven aan deze is dat je de pans er niet kan uithalen om ze later te vervangen zoals de palette van Anastasia. Voor de rest kan ik niks slecht verzinnen bij deze palette buiten dat ze moeilijk te verkrijgen is. Jammer genoeg verzend de webshop van Kat von D niet naar België en ook de Sephora in de buurt verkoopt geen Kat von D. 

 

Ik heb deze palette via usa-shop.nl kunnen bemachtigen. De eigenaresse was zo vriendelijk om deze voor mij bij te bestellen! Ik ben alvast heel erg blij met deze palette en kan ze iedereen zeker aanraden! De richtprijs van deze palette is $46

 

xx Kimberley

Voer de code in:

Opmerking: De met * gemarkeerde velden zijn verplicht.

Commentaar schrijven

Commentaren: 3
 • #1

  Jamey Herben (vrijdag, 05 augustus 2016 08:57)

  Mooi pallet!

 • #2

  Mariska (vrijdag, 05 augustus 2016 20:56)

  Hij is nu naar me onderweg, dit palette, dus ik was heel benieuwd! Ik ga het zelf meemaken maar ben in ieder geval gerust gesteld dat 'ie het waard is :D

 • #3

  Kimberley Leys (zondag, 07 augustus 2016)

  @Jamey Herben ja he! :) x

  @Mariska Je zal er zeker veel plezier aan hebben hoor! Is erg fijn :) x