Morphe Brushes - NB 12 Natural Beauty oogschaduw palette

Ik kocht eerder al enkele grote palettes van het merk Morphe Brushes maar deze zijn heel fijn om te gebruiken en ze zijn heel populair maar als je deze wil meenemen onderweg zijn deze veel te groot. Nu zag ik dat ze bij Boozyshop ook kleine palletjes verkochten van Morphe Brushes en heb er gelijk eentje mee besteld  toen ik een bestelling plaatste voor andere producten.

 

Ook de kleine verpakkingen hebben net dezelfde verpakking als de grote verpakkingen. Aan de buitenkant zit een kartonnen mat zwarte verpakking met daarop het logo van Morphe.

 

 

 

 Op de achterzijde van de verpakking staan de ingrediënten gedrukt. Jammer genoeg staan deze niet op de palette zelf. Dus als je niet zo een fan bent van de kartonnen verpakking te houden, kan je niet meer zien welke ingrediënten er in zitten. Beetje jammer! Dit konden ze gerust ook op de palette zelf gezet hebben!

 

Wat ook jammer is, is dat deze palette aan de binnenkant geen spiegeltje heeft. Dit zou erg handig zijn geweest, zeker voor een klein palletje aangezien net dit diegene zijn die je zou mee nemen op reis enz,...

 

 

De palette zelf heeft net dezelfde uitstraling als de kartonnen verpakking. Simpel zwart met het logo. De palette is gemaakt van stevige, harde plastic en wanneer je de palette sluit hoor je een duidelijke 'klik'. Ook weegt deze palette bijna niks, des te meer handiger om mee te nemen!

 

 

Op de achterzijde van de palette kleeft er een heel klein stickertje met de nummer 12 NB, dit is de afkorting van de naam van de palette. De nummer 12 staat voor het aantal oogschaduwkleuren in de palette. De NB staat voor de naam Natural Beauty, de naam van de palette. Handig voor in je collectie.

 

 

In totaal zitten er dus 12 verschillende kleuren in de palette. Aan de naam Natural Beauty te horen kunnen jullie het alvast wel raden dat er natuurlijke kleuren in de palette zitten.

 

Ik koos voor een doosje met bruine/nude tinten omdat dit de kleuren zijn die ik het meeste draag. Zo heb ik een vast palletje die ik kan gebruiken om mee te nemen. Een palette met neutrale, warme tinten.

 

 

Er zitten in totaal 8 matte kleuren en 4 met een metallic finish. Wat erg fijn is is dat er genoeg keuze is in matte kleuren. Ook is er aan een matte highlighter gedacht, wat de meeste palettes niet hebben.

 

 

De pigmentatie van deze kleurtjes is heel goed, vooral voor matte kleuren zijn deze erg fijn. De eerste rij bevat de lichtste kleuren. Op de foto is van de 2de kleur niet veel te merken. Dit komt doordat de kleur erg dicht op mijn eigen huidskleur aansluit. Handig als basiskleur!

 

Wanneer ik de kleurtjes swatch voelen deze erg zacht aan en brengen erg makkelijk aan. Wanneer je ze op de ogen aanbrengt blenden ze ook erg makkelijk. Met een oogschaduwbasis blijven ze dan ook de ganse dag goed op zijn plaats zitten.

 

Hieronder voor jullie de swatches... De kleurtjes hebben geen namen dus heb ik ze per rij geswatched (van links naar rechts).


Rij 1

 

 

Rij 2

 

 

 

Rij 3

 

 

Dit palletje is erg fijn om mee te werken en kan ik zeker aanraden als je op zoek bent naar een compact, goed palletje die ook nog eens neutrale, matte kleurtjes heeft.

 

Je kan dit palletje voor €16,49 vinden op Boozyshop.nl!

 

xx Kimberley

Voer de code in:

Opmerking: De met * gemarkeerde velden zijn verplicht.

Commentaar schrijven

Commentaren: 1
  • #1

    Jamey Herben (woensdag, 03 augustus 2016 09:11)

    Wat een mooi pallet!