Urban Decay - Afterglow 8-hour powder highlighter - Fireball

Ik kocht onlangs al twee van deze Urban Decay - Afterglow 8-hour highlighters in de kleuren Aura en Sin (Review vindt je hier) en achteraf kreeg ik spijt dat ik de kleur Fireball niet had gekocht. Achteraf heb ik hem dan toch gekocht na heel wat positieve reviews hierover te lezen. Vandaag laat ik ook deze aan jullie zien!

 

Ook deze highlighter komt in dit glanzende roze/paarse doosje. Erg mooi!

 

 

 

 Op de zijkant staat de naam in het groot vermeld.

 

 

En opnieuw het glanzende zilveren doosje als verpakking. Meer uitleg over de verpakking vindt je terug in de vorige review (hier).

 

 

Het grappige aan deze highlighter is dat deze eigenlijk geïnspireerd is op de oogschaduwkleur Fireball. Omdat iedereen de oogschaduwkleur gebruikte als highlighter hebben ze uiteindelijk een mildere versie ontwikkelt die bij deze Afterglow lijn zou passen. Leuk als merken luisteren naar de consumenten!

 

Zoals de andere 2 highlighters die ik jullie al eerder liet zien heeft ook deze een zilver metallic verpakking met het logo op de voorzijde die leuk is verwerkt aan de binnenkant met een 'rastertje'. Het ziet er alvast erg luxueus en stijlvol uit. Aan de binnenzijde zit er geen spiegeltje.

 

 

De kleur Fireball is een mooie peachy kleur met een lila/roze shimmer er doorheen. Daardoor lijkt deze heel mooi metallic. Als je deze aanbrengt op je jukbeenderen en de zon schijnt op je gezicht is dit een prachtig effect.

 

 

Zowel op de huid als wanneer ik hem gewoon swatch op mijn arm voelt deze erg zacht aan qua textuur en hij heeft geen fallout, net zoals de andere 2 kleuren.

 

De pigmentatie van deze highlighter is echt prachtig! Met deze kleur heb je zelf geen blush nodig aangezien deze al roze getint is. Anders zou het snel té worden. Dit is echt zo een unieke kleur die je zeker moét hebben! Het geeft een mooie frisse gloed aan je gezicht en is zeker een product voor de zomer!

 

 

 

 

Ik ben blij dat ik ook deze highlighter heb aangeschaft want deze is echt uniek en prachtig qua resultaat. Deze highlighters zijn wat prijzig maar ze zijn het absoluut meer dan waard! Ze kosten €30 per stuk en zijn te koop via Ici Paris in de winkels die de Urban Decay counters hebben en online.

 

Wat vinden jullie?

 

 

xx Kimberley

Voer de code in:

Opmerking: De met * gemarkeerde velden zijn verplicht.

Commentaar schrijven

Commentaren: 2
  • #1

    Jamey Herben (maandag, 01 augustus 2016 10:41)

    Wat een prachtige highlighter!

  • #2

    Sara | MevrouwMiauw (maandag, 01 augustus 2016 12:57)

    Sow, wat een prachtige highlighter is dit! Je legt er een behoorlijk bedrag voor neer, maar dan heb je ook wat!