Too Faced - Sweet Peach oogschaduw palette

Er staan altijd wel producten op mijn verlanglijstje die ik graag zou willen proberen en de meeste koop ik ook om te proberen maar er is nog nooit een product geweest waar ik naar zou blijven zoeken mocht het uitverkocht zijn totdat ik deze Sweet Peach palette van Too Faced voor het eerst zag.

 

Jammer genoeg was deze in een mum van tijd uitverkocht en is deze momenteel nergens meer verkrijgbaar online. In sommige winkels zoals Sephora kan je deze hier en daar nog vinden, maar in mijn buurt is er hier geen. 

 

Ik had de hoop al opgegeven en had mij er bij neergelegd dat ik deze niet zou kunnen kopen toen ik deze week iemand op facebook een berichtje zag plaatsen dat ze 3 van deze palettes verkocht! Ik heb haar meteen een berichtje gestuurd en heb ze van haar kunnen kopen! Heel erg blij dat ik deze toch heb kunnen bemachtigen want deze is echt prachtig!

 

De verpakking alleen al is om op te eten! Ook deze keer heeft Too Faced weer zichzelf overtroffen! Het blijft één van mijn favoriete merken en wanneer je het product ziet snap je waarom.

 

 

 

De palette komt in een kartonnen verpakking met ombre peachy kleur (hoe kan het ook anders) en is afgewerkt met gouden details. In het midden staat er een grote perzik afgebeeld met daarop de naam.

 

 

En als je al dacht dat de verpakking van de palette al leuk was, ga je dit nog leuker vinden! De palette ruikt namelijk ook helemaal naar perzik! Na het grote succes van de chocolate bar palette die een chocoladegeur had hebben ze nu ook deze uitgebracht met perzikgeur. Ook zit er perzik extract in de oogschaduwkleuren verwerkt net zoals er cacaopoeder in de chocolate bar palette zat!

 

 

Op de achterzijde van de kartonnen verpakking staan alle kleurtjes weergegeven met de namen erbij.

 

 

Wanneer ik de palette uit de verpakking haal steekt er ook een kaartje bij waarop 3 verschillende ooglooks staan. Hierop staan instructies om deze looks na te maken. Handig als je wat inspiratie wil opdoen.

 

 

Zo ziet het foldertje eruit...

 

 

En dan nu de palette zelf. Is ze niet prachtig? Net als de kartonnen verpakking heeft ook deze de perzik kleuren die ombre overlopen. Net als de andere palettes is de palette een tinnen doos en is ze lekker stevig! Op de voorzijde staat de grote perzik in de rechtse onderkant afgebeeld met de naam en over de rest van de palette staan er allemaal kleinere perzikjes in de palette gedrukt zodat er een leuk reliëf ontstaat.

 

 

 

Op de achterzijde van de palette zelf staat er nog een beschrijving van wat je in de palette mag verwachten.

 

 

Wanneer ik de palette openmaak zie je meteen een spiegel die je ook in de andere palettes kan terugvinden. Altijd handig als je deze meeneemt onderweg.

 

In totaal zitten er 18 verschillende kleuren die elk hun eigen naam hebben en die ik hier wat verder in het artikel zal meegeven. Als je van warme kleuren houdt is dit zeker een palette voor jou want deze bevat veel warme bruin - en perzik tinten.

 

 

Wat leuk is aan deze palette is dat er een mooie mix is gemaakt van kleuren en finishes. Zo zitten er lichte kleuren, middelmatige kleuren om te blenden en wat donkerdere kleuren in om je look af te maken. Ook zitten er zowel matte finishes in als metallic kleuren en shimmery kleurtjes en ook nog duochrome kleuren. Een prachtig diverse palette.

 

 

Rij 1 (v.l.n.r. White Peach/ Luscious/ Just Peachy/ Bless her heart/ Tempting/ Charmed, i'm sure)

Rij 2 (v.l.n.r. Nectar/ Cobbler/ Candied Peach/ Bellini/ Peach Pit/ Delectable)

Rij 3 (v.l.n.r. Peaches 'n cream/ Georgia/ Caramelized/ Puree/ Summer Yum/ Talk Derby to me)

 

Ook heb ik nog enkele swatches en beschrijvingen van de kleuren voor jullie...

 

 

Rij 1

 

De lichtste kleur in de palette is White Peach, een matte, crèmekleurige oogschaduw. Daarnaast hebben we de kleur Luscious, een prachtige metallic koperen kleur. De derde kleur heet Just Peachy en is een duochrome roze oogschaduw met gouden glans erin.

 

Dan hebben de kleur Bless her heart, een mosgroene kleur met gouden metallic glans. Dan hebben we nog de kleur Tempting, een zwarte oogschaduw die mat is maar heel wat kleine gouden glittertjes bevat. De laatste kleur van de eerste rij heet Charmed, i'm sure en is een medium bruine matte kleur die warm is van ondertoon.

 

White Peach/ Luscious/ Just Peachy/ Bless her heart/ Tempting/ Charmed, i'm sure

 

Rij 2

 

Om te beginnen op de tweede rij als eerste kleur Nectar, een goudgele oogschaduwkleur met metallic glans. De tweede kleur is Cobbler, een koperkleurige/bruine oogschaduw met metallic glans. Daarnaast zit de kleur Candied Peach, een matte peachy kleur met kleine gouden glittertjes die helaas niet zo goed gepigmenteerd is.

 

Als vierde kleur hebben we Bellini, een duochrome koraaltint met gouden metallic glans. Daarnaast zit de kleur Peach Pit, die er in de palette donkerpaars uitziet maar wanneer deze is geswatched lijkt deze meer op een wijnrode kleur. Ook deze heeft gouden glittertjes. De laatste kleur van de tweede rij heet Delectable, een donkerpaarse kleur die mat is maar ook kleine gouden glittertjes bevat.

 

Nectar/ Cobbler/ Candied Peach/ Bellini/ Peach Pit/ Delectable

 

Rij 3

 

De laatste rij heeft als eerste kleur de kleur Peaches 'n Cream, een matte huidskleurige oogschaduw. Daarnaast zit de kleur Georgia, een matte lichtroze kleur die je op mijn arm bijna niet terugziet aangezien deze goed aansluit met mijn huidskleur. De derde kleur uit die zelfde rij heet Caramelized, een metallic bronskleur met gouden glittertjes.

 

De vierde kleur uit de rij heet Puree en is een matte lichtbruine oogschaduw met een heel warme ondertoon die helaas niet zo erg gepigmenteerd is. Deze heeft ook licht wat fallout.

De voorlaatste kleur heet Summer Yum en is een matte, roestbruine oogschaduwkleur. En als laatste hebben we de kleur Talk Derby to me, een donkerblauw/donkerpaarse matte kleur met paarse glitters erin.

 

Peaches 'n cream/ Georgia/ Caramelized/ Puree/ Summer Yum/ Talk Derby to me

 

Ik ben heel erg enthousiast over deze palette. Naast één kleurtje die niet zo goed is gepigmenteerd zijn de rest best oke! Vooral de metallic kleuren zijn goed gepigmenteerd. De matte kleuren konden iets beter geweest zijn want deze zijn niet zo gepigmenteerd van kleur maar er valt zeker en vast mee te werken!

 

Wanneer je deze palette ergens kan scoren neem je deze best mee aangezien het een LE is. Ik heb trouwens geruchten gehoord dat ze deze palette wegens succes deze kerst opnieuw zouden lanceren! Hopelijk kunnen jullie er dan eentje bemachtigen! De richtprijs van deze palette is $49 en is onder meer verkrijgbaar bij Sephora.

 

Wat vinden jullie van deze palette?

 

xx Kimberley

Voer de code in:

Opmerking: De met * gemarkeerde velden zijn verplicht.

Commentaar schrijven

Commentaren: 0