Sneak Peek - Essence Trend Editie 'Me & My Umbrella'

Het regent, het regent...! In september en oktober 2016 maakt essence een heerlijke herfstwandeling in de regen met de nieuwste trend edition "me & my umbrella". Want in het herfstseizoen zijn paraplu's en een selectie van de fijnste beauty producten in de it-colours Rosewood, Camel en Grey, natuurlijk de absolute must-haves! Onder de favorieten natuurlijk de matte lipsticks met een intensieve dekking in rosewood en dark red en de nagellakjes met een cool  'rain boots'- effect. Laat de herfst maar komen - met essence!

 

 

 

 

Deze productjes zullen in de collectie te vinden zijn... 

 

essence me & my umbrella - matte oogschaduw

 

 

 

Under my umbrella! Twee matte oogschaduws in vanilla en grey met een fluweelachtige, zachte textuur om long-lasting looks te creëren. Verkrijgbaar in  01 Be your own rainbow en 01 Take me to the clouds

Consumentenadviesprijs € 1,99.

 

essence me & my umbrella - wenkbrauw shaper

 

 

 

 

 

Rainb(r)ows. De oogschaduwpoeder, voorzien van een innovatieve sponsapplicator,  zorgt moeiteloos voor mooie en perfect gedefinieerde wenkbrauwen. Kies uit één van de twee tinten: voor blondines en brunettes. Verbruikbaar in 01 Brighter than sunshine  en 02 Walking on the rainbow

Consumentenadviesprijs € 2,59.

 

essence me & my umbrella - matte lipstick

 

 

 

 

On cloud nine! Rosewood en dark red  toveren een intense look met matte verleidelijke lippen als finishing touch tevoorschijn. Verkrijgbaar in 01 Crazy autumn love en 01 I  rainy daysConsumentenadviesprijs € 2,39.

 

essence me & my umbrella - blush

 

 

 

Hello harvest! De Rosé blush met een coole "you can stand under my umbrella"-print geeft iedere huidtint een frisse en gezonde touch. 

Consumentenadviesprijs € 3,39.

 

essence me & my umbrella - mini contouring set

 

 

 

 

BeautyFALL. De contour-set bevat twee mini potloodjes met een crème-textuur - elk met een highlighter en een contour-kleur. Met de bijgevoegde stap-voor-stap instructies is een perfect resultaat gegarandeerd. Verkrijgbaar in 01 Let a smile be your umbrella on a rainy dayConsumentenadviesprijs € 2,99.

 

essence me & my umbrella - contouring brush

 

 

Rainy days. De speciale vorm van dit borsteltje is perfect om zowel creme- als poedertexturen te vermengen. Verkrijgbaar in 01 I like people who smile when it's raining. 
Consumentenadviesprijs € 2,99.

 

 

 

essence me & my umbrella - rain boots nagellak

 

 

 

 

 

Gumboots-Look! Je kunt kiezen uit nagellakjes met een semi-matte finish in vanilla, grey-green, rosewood en dark red met " rain boots"-effect. Verkrijgbaar in 01 Crazy autumn love, 02 I  rainy, 03 Take me to the clouds en 04 I have my pocket full of sunshineConsumentenadviesprijs € 1,99.

 

 

 

essence me & my umbrellla - nagelstickers

 

 

Autumn leaves & Co. Creëer de leukste herfstdesigns, bijvoorbeeld parapluutjes, herfstblaadjes of wolkjes, met de praktische nagelstickers. Verkrijgbaar in 01 Happiness is...sharing my umbrella with you

Consumentenadviesprijs € 1,39.

 

 

 

essence "me & my umbrella" is verkrijgbaar vanaf eind september en oktober 2016

 

xx Kimberley

Voer de code in:

Opmerking: De met * gemarkeerde velden zijn verplicht.

Reactie schrijven

Berichten: 0