Kiko - Velvet Passion Matte Lipsticks

Tijdens mijn trip naar de Kiko kocht ik deze twee Velvet Passion Lipsticks. Vandaag laat ik jullie deze twee mooie kleurtjes zien die ik kocht. Kiko is de laatste tijd één van mijn favoriete merken geworden en geen wonder! Keer voor keer creëren ze voor gelijk welke nieuwe collectie de meest prachtige verpakkingen en dat voor een budgetmerk!

 

De kartonnen verpakking van de Kiko producten zijn steeds mat zwart en hebben een witte belettering. 

 

 

 

Op de bovenzijde van de kartonnen verpakking staat de nummer van elke lipstick. Op de verpakking zelf vindt je geen naam, maar online wel. Ik kocht de kleurtjes 303 Rose en 315 Mauve.

 

 

Wanneer ik de lipsticks uit de kartonnen verpakking haal komen deze prachtige hulzen tevoorschijn. Deze hebben een matte aluminium en koperen kleur. Leuk als merken met iets vernieuwends en uniek op de markt komen.

 

De laatste tijd ben ik verzot op alles wat met koper te maken heeft. Zowel als interieurspulletjes of make-up verpakkingen.

 

 

 

Op de zijkant van de huls staat de naam van het merk in witte belettering.

 

 

Aan de binnenkant zien deze er zo uit...

 

 

Ook op de achterzijde van de lipstick vindt je de nummer terug.

 

 

De lipsticks hebben een matte finish en hebben een crèmige en super zachte textuur. Ze voelen ook erg prettig aan op de lippen en drogen ze niet uit.

 

Wanneer je de kleur aanbrengt, glijdt deze heel makkelijk en hij blijft superlang zitten. Hij heeft een geweldige pigmentatie!


De productjes zijn dermatologisch getest en bevatten geen parabenen! 

 

303 Rose

De lipsticks hebben geen vorm zoals de meeste lipsticks maar deze vorm is wel prettig om te gebruiken. Na een tijdje gaat deze toch zitten naargelang jij zelf je lipstick aanbrengt, maar voor nu is dit weer iets anders! Leuk detail.

 

 

 

 

In de huls ziet de kleur er donkerder uit dan wanneer ik deze op mijn hand en lippen heb aangebracht. In de huls lijkt het meer op een oudroze kleur, terwijl deze op mijn huid er als een mooie lichtroze kleur overkomt. Echt een mooi zomers kleurtje die iedereen wel kan dragen.

 

 

 

 

 

315 Mauve 


De tweede kleur is een mauve kleur en is echt mijn favoriet!

 

 

Ook deze heeft dezelfde vorm.

 

 

 

Opnieuw ziet deze kleur er donkerder uit in de huls dan op mijn lippen.

 

 

 

 

Ook deze kleur is erg mooi! Het zijn beiden erg mooie lipsticks die perfect hun werking doen! Ze kosten wel €10,90 per stuk maar daar heb ik het gerust voor over! Zeker een aanrader deze productjes!

 

Je kan deze producten vinden in de Kiko winkels of online in hun webshop! Er zijn in totaal 20 verschillende kleuren verkrijgbaar waaronder deze twee!

 

Wat vinden jullie? Wat is jullie favoriete Kiko product? 

 

xx Kimberley

Voer de code in:

Opmerking: De met * gemarkeerde velden zijn verplicht.

Reactie schrijven

Berichten: 1
  • #1

    Astrid (woensdag, 27 juli 2016 11:57)

    De eerste vind ik niet zo mooi dekkend, de mauve kleur vind ik heel erg mooi!