Anastasia Beverly Hills - Glow Kit Gleam

Sinds Anastasia Beverly Hills bekend maakte dat deze palettes op de markt zouden komen, zat ik al te popelen om ze in huis te halen. Jammer genoeg zijn ze niet zo makkelijk verkrijgbaar in ons Belgenlandje zoals altijd en zijn deze niet in de winkel verkrijgbaar. 

 

Ik vond ze bij de Douglas in Nederland. Ook via hun webshop, want ook daar zijn ze niet in de winkel verkrijgbaar. In de winkel hebben ze daar wel de contour palettes en de wenkbrauw producten, maar deze beauties zijn daar niet te vinden.

 

Er zijn in totaal 2 soorten glow kits verkrijgbaar. Diegene die ik kocht heeft de naam Gleam, de andere palette heeft the naam That Glow. De palette die ik kocht is meer geschikt voor meiden met een lichte huidskleur aangezien de andere palette meer warmere kleuren bevat. Ik heb een hele lichte huidskleur, daarom heb ik de andere palette laten liggen.

 

 

 

De verpakking van deze Gleam palette heeft een mooie blauw/grijze kleur met fijne zilveren glittertjes die je ziet zitten als je wat dichterbij kijkt. Verder is het palette qua verpakking erg sober maar ziet ze er toch wel wat chiquer uit met het lettertype en het logo dat ze hebben uitgekozen.

 

 

Ook is de palette erg groot. Groter dan ik had verwacht zelf. Er zitten in totaal 4 highlighters in de palette die elk 7,4 g aan product wat erg groot is. Je krijgt zeker en vast waar voor je geld! Wat wel ontbreekt volgens mij is een spiegel. Er is ruimte zat voor een spiegel en die ruimte hadden ze wel kunnen benuttigen. Dat is het enige minpuntje!

 

Wat dan wel weer een pluspunt is, is dat je elke pan uit de palette kan halen. Als je de andere palette ook hebt gekocht kan je ze verwisselen en de kleurtjes meenemen welke je wil in één palette. Hopelijk komen er ook refills voor wanneer je een kleurtje hebt opgemaakt. Als je de kleurtjes apart kan kopen achteraf scheelt dit ook weer in de kosten!

 

 

Om een vergelijking te maken hoe groot deze palette is heb ik deze foto gemaakt...

 

 

Wanneer ik de palette openmaak ziet deze er zo uit...

 

 

De highlighter kleuren in deze palette zijn erg mooi.

 

 

De eerste kleur heet Hard Candy en heeft een intense roze parelmoer glans. Deze geeft een mooie gloed aan je gezicht zonder té glinsterend te zijn. Hij ziet er op het gezicht ook anders uit dan in de palette.

 

 

De tweede kleur heet Mimosa en is wat meer langs de bronskleurige kant. Deze is wat warmer van kleur ook dan de andere kleuren en zal bij een licht gebruinde huid wel wat mooier staan dan bij de lichte huid. Wanneer aangebracht heeft ook deze een erg glanzend resultaat. Mooi!

 

 

De derde kleur heeft de naam Starburst en is een heel lichtroze kleur. Wanneer je deze op de huid aanbrengt zie je jammer genoeg de roze tint niet zo terug en lijkt het meer op een witte, koele glans. Let dus op dat je er niet teveel ineens van op je huid aanbrengt. 

 

 

De laatste kleur en meteen ook de lichtste kleur van allemaal is Crushed pearl. Deze kleur lijkt een beetje op de kleur hierboven maar is meteen nog wat koeler en witter van kleur. Een heel intense kleur.

 

 

Zo zien de kleurtjes eruit geswatched...

 

Hard Candy/ Mimosa/ Starburst/ Crushed pearl

 

Hard Candy/ Mimosa/ Starburst/ Crushed pearl

 

De Anastasia Glow kits kosten €49,95 per stuk en zijn zeker de moeite waard! Ben je een highlighter addict, dan moet je deze zeker even proberen. Hou je niet zo van opvallende highlighter kleuren? Dan laat je deze best liggen!

 

De pigmentatie van deze highlighters is enorm mooi en ze blijven ook de ganse dag goed op hun plek zitten. Ook geven ze geen enkele fallout terwijl ze super zacht zijn qua textuur en ook blenden ze erg mooi in de huid.

 

xx Kimberley

Voer de code in:

Opmerking: De met * gemarkeerde velden zijn verplicht.

Commentaar schrijven

Commentaren: 1
  • #1

    Astrid (vrijdag, 22 juli 2016 17:33)

    Wat een mooi palette is dit toch! Hartstikke mooie review en bij mij zijn er geen spelfouten opgevallen hoor ;) Mooie foto's ook!