Ofra - Dupethat! You Glow, Girl! Highlighter

Ik ben verzot op highlighters en als ik een nieuwe ontdek zal ik deze dan ook meteen willen gebruiken. Toen ik onlangs een bestelling plaatste bij de webshop Beauty and Bobs om mijn Ofra lipproducten te bestellen, zag ik dat ze ook highlighters te koop hadden.

 

In totaal zijn er twee van deze highlighters te koop maar ik heb er maar ééntje besteld om te proberen of ze wel goed werken. Ze kosten €22,95 per stuk en ze zijn dus niet echt goedkoop om zomaar even te bestellen om te testen. Daarom besloot ik het dus om bij één te houden!

 

Deze highlighter heet de Ofra - Dupethat met de naam You Glow, Girl! en ziet er op het eerste zicht veelbelovend uit.

 

 

Qua verpakking is er niet veel speciaals te zien moet ik eerlijk zeggen. De verpakking is gemaakt uit harde plastic en is wel erg stevig. De onderkant heeft een zwarte kleur. Het dekseltje van het product is doorzichtig, wat altijd fijn is! Zo zie je makkelijk welk product je in je handen hebt. Vooral als je een grote collectie hebt kan het wel eens een zoektocht worden vooraleer je de juiste hebt gevonden! 

 

 

De highlighter zelf heeft een roze tint en bevat net de juiste hoeveelheid shimmer om een prachtige glow op je gezicht te toveren.

 

 

 

De highlighter heeft een prachtige glans wanneer ik hem swatch en ik was er meteen verliefd op. Deze is geweldig goed gepigmenteerd en zal je zeker niet teleurstellen op het gebied van glans. Natuurlijk moet je voorzichtig zijn dat je niet teveel ineens opbrengt anders wordt het snel teveel.

 

Het product is erg zacht en wanneer je met je vinger éénmaal over het product lichtjes wrijft, zit je hele vinger al meteen onder de mooie highlighter. Hou je van glitter dan is deze highlighter zeker iets voor jou!

 

 

 

 

Deze highlighter wordt zeker een vaste favoriet in mijn make-up collectie! De andere variant met gouden kleur staat nu ook op mijn verlanglijstje!

 

Wat vinden jullie?

 

 

xx Kimberley

Voer de code in:

Opmerking: De met * gemarkeerde velden zijn verplicht.

Commentaar schrijven

Commentaren: 1
  • #1

    Astrid (woensdag, 20 juli 2016 13:52)

    Wauw! Een heel mooi product, snap dat je er verliefd op werd. Prachtige glans.