Nieuwe MAC lipsticks - Velvet Teddy, Mehr & Whirl

Elk jaar gaan we voor een weekendje naar Amsterdam om te shoppen. In dat weekend maak ik er dan ook steeds gebruik van om mijn favoriete winkels te bezoeken die ze bij ons niet hebben zoals Douglas. Ook ga ik steeds eens naar de MAC counter die in de Douglas zit in de Kalverstraat en neem ik traditiegetrouw steeds een paar lipsticks mee die op mijn verlanglijstje staan.

 

Ook deze keer heb ik 3 lipsticks gekocht om aan mijn collectie aan te vullen. Deze keer kocht ik 3 matte lipsticks en wat bekendere kleurtjes die ik ook al een tijdje wou uitproberen. Ik kocht namelijk Velvet Teddy, Mehr en Whirl

 

Benieuwd naar de kleurtjes? Kijk dan mee!

 

Zoals wel bekend is komen de MAC lipsticks in een standaard zwart/witte kartonnen verpakking. Op de bovenzijde staat de naam van de lipstick en de finish.

 

 

 

Wanneer de kartonnen verpakking eraf is zie je dat de lipsticks ook een zwarte verpakking die een kogelvorm hebben met zilveren accenten. Zoals alle andere lipsticks van MAC hebben ook deze een heerlijke vanillegeur.

 

 

 

Velvet Teddy

 

Mijn favoriete MAC lipstick is Faux en zit standaard in mijn handtas als ik vergeten ben om lipstick aan te doen. Velvet Teddy lijkt veel op Faux, maar is nog wat bruiner van kleur. Geen wonder dat ik deze ook prachtig vind staan.

 

Deze populaire kleur is soms moeilijk te vinden aangezien deze steeds snel uitverkocht zijn. Eén verschil met Faux is dat Velvet Teddy een matte finish heeft en Faux een Satin finish heeft.

 

 

Zoals je kan zien heeft Velvet Teddy een duidelijke mooie bruine kleur en doet mij zo erg terug denken aan de jaren '90! Zoals altijd komen de trends van vroeger terug en dat is ook bij make-up het geval.

 

 

De kleur blijft goed zitten en is goed dekkend. Na een hapje of drankje vervaagt de kleur wel en zal je de lipkleur moeten bijwerken. Zonder lippotlood blijft deze toch een uurtje of 3,4 op zijn plaats zitten.

 

Voor een matte lipkleur brengt deze erg makkelijk aan en droogt hij je lippen niet zo heel erg uit. Ook trekt hij niet in de lijntjes, zoals de meeste matte lipsticks wel doen.

 

 

 

 

Mehr 

 

De kleur Mehr is een bruin/roze kleur en heeft duidelijk een meer rozere kleur dan Velvet Teddy. Bij deze lipstick worden de lijntjes wel meer benadrukt doordat hij mat is. De kleur geeft meer warmte aan je gezicht. 

 

 

Als je problemen hebt met de matte lipsticks omdat ze je lippen uitdrogen probeer dan eens een lipprimer of lippenbalsem voorheen te gebruiken. 

 

 

 

 

Whirl

 

De laatste kleur dat ik kocht is Whirl. Dit is ook een matte bruine/roze kleur en is nog bruiner dan Velvet Teddy. Ook deze lipstick is populair en een favoriet bij vele bloggers. Hij is dan ook veel uitverkocht. 

 

Deze lipstick is er gekomen na het populaire lippotlood met dezelfde naam. Natuurlijk was het te verwachten dat ze er een lipstick van zouden maken.

 

 

 

 

Wanneer je goed kijkt naar de kleur is hij vooral bruin van kleur maar bevat ook een hint roze. Daardoor is hij heel draagbaar voor een bruine kleur. Ook deze lipstick brengt makkelijk aan en houdt zo een uurtje of 4. Daarna zal het tijd worden om hem even bij te werken. Zeker als je een hapje of drankje genuttigd hebt.

 

 

 

Het zijn alle 3 erg mooie kleurtjes en perfect voor meiden die geen al te opvallende kleur willen dragen, maar toch eens een wat donkerder kleurtje willen gebruiken die toch een naturelle uitstraling geeft.

 

Het is nu nog steeds lente/zomer, maar deze kleurtjes zijn prachtig voor het najaar. De lipsticks kosten €19,50 per stuk en zijn zeker de moeite waard. Ze zijn te koop via de MAC counters (ook bij de grote Douglas filialen) en online bij Douglas en MAC

 

Wat is jullie favoriete lipstick van MAC?

 

xx Kimberley

Voer de code in:

Opmerking: De met * gemarkeerde velden zijn verplicht.

Reactie schrijven

Berichten: 0