W7 - The Naughty Nine (3) Oogschaduw palettes

Er zijn al zoveel oogschaduw palettes op de markt dat je überhaupt niet meer weet welke je nog moet kiezen. Zeker als beginnende make-up lover kan het soms overweldigend zijn om te kiezen tussen als die producten. Als je begint met make-up grijp je in het begin steeds naar de budget productjes en ben je natuurlijk blij als je een goed budget product kan vinden voor een mooi prijsje!

 

De producten van bijvoorbeeld MAC zijn erg duur, zeker als je niet zo goed weet wat je ermee moet aanvangen. Ik heb leuke budgetpalletjes gevonden voor jullie die een dupe zijn voor de MAC Times nine palletjes (kan je hier vinden). De W7 - The naughty nine oogschaduw palletjes zijn namelijk net dezelfde qua verpakking maar dan aan een budgetprijsje! Hopelijk zijn de productjes zelf ook fijn! Iedereen is er mega enthousiast over dus laten we ze ook proberen!

 

 

De verpakking van de palletjes zien er al net het zelfde uit als die van MAC. Een exacte kopie van de MAC doosjes maar dan met het logo van W7 erop. Dit is meestal het geval bij de budgetmerken en jammer genoeg ontbreekt het dan ook aan originaliteit. Wat erg fijn is aan deze palletjes is dat ze een doorzichtige voorkant hebben en je de kleurtjes erg goed ziet zitten. Ook hebben ze een erg handig formaat om mee te nemen.

 

In totaal zijn er 4 verschillende palletjes verkrijgbaar waarvan ik er maar 3 kocht. Ook was er nog een soort blauwe variant verkrijgbaar, maar die kleurtjes gebruik ik toch nooit. Die heb ik dan maar niet besteld. Ik kocht de palletjes Arabian Nights, Bangkok Nights en Mid Summer Nights

 

Op de achterzijde van elk palletje kleeft er een grote sticker met daarop de naam van het palletje, de ingrediënten en wat verdere info.

 

 

Arabian Nights

 

Het eerste palletje heeft een mix van nude/bruintinten. Dit is het soort palletje dat ik steeds opnieuw koop omwille van de kleuren. Als je echt een neutrale en naturelle look wilt creëren dan speel je met dit soort kleurtjes op safe.

 

 

In elk palletje zitten er 9 kleurtjes. In dit palletje zitten er in totaal 4 matte, 4 metallic en 1 shimmery kleurtje met gouden glittertjes.

 

De textuur van deze oogschaduws is super zacht en voelen erg fijn aan. 

 

 

 

De matte kleuren zijn helaas niet zo sterk gepigmenteerd en hebben wel hier en daar wat fallout. De lichte kleurtjes zijn helaas niet zo goed te zien wanneer ik ze swatch op mijn arm aangezien mijn eigen huidskleur er te dicht bij ligt.

 

De metallic kleurtjes hebben een mooie glans en zien er goed uit. Jammer genoeg zie je de lichte kleuren, waarvan vooral de matte kleuren, niet meer terug op je ogen en vallen de kleurtjes weg wanneer je ze hebt aangebracht. 

 

 

 

Toch blijft het een leuk palletje waarmee je best was goede looks kan mee maken. Ik heb ook de indruk dat de swatches in het echt wel een stuk mooier zijn dan dat ze overkomen om foto. Ik denk dat dit eerder ook aan mijn eigen huidskleur ligt.

 

Bangkok Nights

 

Het tweede palletje is er ééntje met mooie paarse tinten. Opnieuw zitten er 4 matte tinten, 4 metallic kleurtjes en 1 shimmery kleurtje in de palette.

 

 

 

 

Jammer genoeg laten de matte kleurtjes ook wat te wensen over. Zoals je kan zien heeft de ene matte paarse kleur enorme fallout en zijn de meeste kleuren niet zo gepigmenteerd. Opnieuw zijn de donkere tinten in de palette veel beter gepigmenteerd.

 

 

 

Mid summer nights

 

De kleurtjes in deze laatste palette hebben vrijwel allemaal een warme ondertoon. Er zitten prachtige roze, burgundy en koperen tinten in dit doosje en ben er helemaal weg van. Dit zijn echt kleurtjes die ik graag samen in een palette zie zitten.

 

 

Er zitten in totaal 4 matte kleuren, 3 metallic kleurtjes en 2 shimmery kleuren in de palette. Opnieuw zijn de matte kleuren niet zo erg gepigmenteerd maar je kan er wel mee werken. Ook hebben ze zoals de vorige palletjes best wel wat fallout

 

 

 

Zoals je kan zien is de pigmentatie van dit palletje top! Deze moet zeker niet onderdoen voor de MAC variant. Dit palletje is zeker en vast het beste van de 3 en deze raad ik dan ook zeker aan!

 

 

 

Je kan deze palletjes kopen bij Beauty and Bobs waar ik ze kocht en nog verschillende webshops. Deze doosjes kosten €5,95 per stuk en zijn voor die prijs zeker goed! Zeker het Mid Summer Nights palletje!

 

Wat vinden jullie? 

 

xx Kimberley

Voer de code in:

Opmerking: De met * gemarkeerde velden zijn verplicht.

Reactie schrijven

Berichten: 2
  • #1

    Astrid (vrijdag, 15 juli 2016 17:02)

    Vooral de laatste ziet er erg goed uit qua pigmentatie! W7 heeft soms best fijne dupes vind ik. Helaas is de oogschaduw soms wel erg poederig.

  • #2

    Kimberley Leys (vrijdag, 15 juli 2016 19:31)

    @Astrid Ja idd! Vindt die andere 2 een beetje tegenvallen, raar dat net dezelfde palettes met andere kleuren zo kan tegenvallen en de ander zo goed kan zijn! xx