BE Creative Make up - Highlighting powder Rose Quartz

Onlangs las ik een artikel waarin iemand een highlighter liet zien van het merk BE Creative. Dit is het huismerk van Ici Paris. Deze highlighter was prachtig en ik wou deze ook eens van dichterbij bekijken. Ik heb een aantal winkels van hen afgezocht, maar helaas heb ik hem niet kunnen vinden. Deze was overal uitverkocht en schijnt een erg populair product te zijn.

 

Een beetje ontgoocheld keek ik nog even rond bij hun andere producten en daar zag ik dat ze ook nog een andere highlighter verkochten die er mooi uit zag. Deze heet de BE Creative - Highlighting powder in de kleur Rose Quartz. 

 

Ik swatchte deze in de winkel en vond hem erg mooi! Ik besloot hem mee te nemen naar huis en laat deze vandaag aan jullie zien.

 

De highlighter komt in een matzwarte kartonnen verpakking en heeft vooraan een opening zodat je de highlighterkleur goed kan zien zitten. Erg handig als je de productjes even wil zien als er geen testers beschikbaar zijn.

 

 

 

Op de zijkant van het doosje hangt er een klein stickertje met de naam van de kleur erop. Dit is ook meteen de beveiliging dat het doosje al is open geweest. Is het stickertje eraf of losgepeuterd, let je best op en controleer je beter even of deze niet al is getest of kapot is.

 

 

 

Wanneer ik de kartonnen verpakking eraf haal zie je een matzwart doosje met een doorzichtig dekseltje zodat je het product goed kan zien zitten! Erg handig als je snel een kleur in je collectie moet zoeken.

 

De verpakking van de highlighter zelf heeft een soort rubberen textuur, net hetzelfde als de verpakkingen van de NARS blushes. Jammer genoeg worden zulke verpakking snel vuil.

 

 

Op de achterzijde staat er nog een sticker met de naam erop. In totaal zit er 9g aan product in de pan.

 

 

Wanneer ik de verpakking openmaak kan je het product wat beter bekijken. De blush bestaat uit 5 verschillende tinten. De gradatie begint met een witte highlighter en loopt over naar een peachy kleur om dan zo nog 3 tinten roze kleurtjes verder te gaan. Een erg mooie mix van kleurtjes.

 

Natuurlijk kan je de verschillende kleurtjes ook elk afzonderlijk als oogschaduw gebruiken! Een veelzijdig product is het zeker! Handig als je niet veel producten ergens mee naartoe kan nemen! Natuurlijk zal je het zonder matte kleuren moeten stellen aangezien het een highlighter is en veel glans bevat.

 

 

Het product heeft ook een leuk reliëf en het ziet er dan ook meteen wat luxueuzer uit zo.

 

 

 

Wanneer ik de blush door elkaar meng en swatch op mijn arm zie je al meteen die mooie roze natuurlijke glans. Wat ik zo leuk vind aan deze highlighter is dat hij wel glans geeft maar niet te overdreven is. Heel erg fijn! Als je hem wat heftiger wil kan je natuurlijk altijd wat meer aanbrengen. 

 

 

 

Wat ook fijn is aan deze highlighter is de roze tint. Wanneer je deze aanbrengt heb je al een mooie roze tint op je wangen en ben je dus niet verplicht om er nog een blush boven te dragen. Het zou ook niet echt mooi staan om er nog een andere kleur aan te brengen in die regio want dan creëer je een raar effect.

 

 

Voor de budgetliefhebbers een pluspunt dus! De highlighter is goed gepigmenteerd en ziet er erg mooi uit op de huid. Hij blend mooi en ziet er erg natuurlijk uit.

 

De poeder is erg zacht qua textuur en er is geen fallout te bespeuren! Hij blijft ook de ganse dag mooi op zijn plaats zitten!

 

 

 

Ben je op zoek naar een highlighter die een mooie subtiele en mooie natuurlijke glans geeft? Dan is deze zeker iets voor jou! Als je van een roze tint op je wangen houdt natuurlijk. 

 

Deze highlighter is te koop bij Ici Paris XL! en heeft een kostprijs van €19,99. Hij is wat aan de duurdere kant maar is zeker een goed en mooi product. Wat vinden jullie? Ik ben alvast fan!

 

 

xx Kimberley

Voer de code in:

Opmerking: De met * gemarkeerde velden zijn verplicht.

Commentaar schrijven

Commentaren: 2
 • #1

  Http://www.ikhouvanbeauty.nl (maandag, 11 juli 2016 22:05)

  Wat een mooi product! Prachtig design ook.

 • #2

  Saraya (dinsdag, 12 juli 2016 20:32)

  Oehh...wat een mooie highlighter!
  X