Too Faced - Pretty Girl's Secrets setje

Ik heb onlangs een bestelling geplaatst bij de webshop usa-shop.nl en ik zat aan een redelijk hoog bedrag waarvoor ik had gekocht. Wanneer ik mijn pakketje thuis kreeg opgestuurd merkte ik dat er een doosje inzat wat ik helemaal niet had besteld. Toen ik op de factuur keek zag ik dat er stond "+ cadeautje" en zag ik dat de eigenaresse dit er als extraatje er bij had gestopt.

 

Ik was helemaal enthousiast toen ik de bubbelfolie weghaalde bij dit doosje, want wanneer ik de naam Too Faced zag staan werd ik helemaal blij! Ik kreeg namelijk het setje Too Faced - Pretty Girl's Secrets gratis! 

 

In het setje zitten er 3 mini producten van Too Faced waar ik enorm enthousiast over ben. De productjes die in het doosje zitten zijn een mini Hangover Replenishing Face Primer, een mini Better than Sex mascara en een mini Love flush Long-lasting 16-hour blush in de kleur love hangover.

 

Het setje kwam in onderstaand doosje...

 

 

 

Zo zien de productjes eruit. Hoe schattig zijn deze productjes! Vooral de blush is to die for

 

 

Too Faced - Hangover Replenishing Face Primer

 

Deze primer stond al een tijdje op mijn verlanglijstje maar ik had de mogelijkheid nog niet gehad om deze aan te schaffen. Ik ben dus erg blij dat deze in het setje zit. Nu kan ik hem eerst even uittesten vooraleer ik hem in een fullsize wil aanschaffen en of hij wel fijn werkt.

 

Ik heb nu de primer enkele keren gebruikt en deze is zo fijn! De meeste primers hebben een siliconen gevoel en voelen erg raar aan op de huid. Ook kan ik niet zo goed tegen siliconen in primers. Ik krijg meteen enorm last van puistjes en in de kortste keren staat mijn gezicht helemaal vol en duurt het een week vooraleer mijn gezicht terug een beetje is opgeklaard.

 

Het fijne aan deze primer is dat deze helemaal geen siliconen bevat! De primer heeft een waterachtige textuur en bevat kokoswater wat ideaal is voor de droge huid! Deze primer bevat ook skin revivers die je huid een extra boost geven.

 

Deze primer is erg fijn op de huid en houdt mijn make-up de ganse dag op zijn plaats en achteraf blijft mijn huid ook puistjes vrij!

 

 

Too Faced - Better than Sex mascara 

 

Ook zit er een mini versie van de Better than sex mascara in dit setje. Ik heb deze mascara al eens gebruikt en vindt deze erg fijn. Deze ga ik nog niet openmaken aangezien ik al een aantal mascara's open heb liggen en deze wil houden om mee te nemen op reis.

 

Deze mascara maakt je wimpers erg lang en geeft een mooie krul aan je wimpers. Ik gebruikte deze in combinatie met een wimper krultang en deze combo was perfect!

 

 

Too Faced - Love Flush Long-lasting 16 hour blush - Love hangover

 

Als laatste zit er ook nog een mini blush in dit setje. Ik denk niet dat er een verpakking is dat schattiger is dan deze parel! En de kleur is ook nog eens perfect voor mij! Ik hou van mooie, natuurlijke en draagbare blushes zoals deze. Op het eerste zicht lijkt het meer een single oogschaduw in de verpakking.

 

 

Ook de binnenkant is erg schattig!

 

 

Op onderstaande foto kan je zien hoe klein deze blush wel is!

 

 

De pan is hartvormig en deze lijkt net op de blushes uit de Love Flush palette, enkel dat dit een single is. Jammer genoeg kan ik de Love Flush palette nergens meer vinden en is deze overal uitverkocht.

 

 

De blush heeft een mooie peachy/roze koraalkleur en deze is ideaal voor deze lente/zomer. Het product is goed gepigmenteerd en geeft geen fallout wat fijn is! Aangezien deze goed gepigmenteerd zijn let je best op dat je niet teveel ineens aanbrengt anders wordt het snel té.

 

 

 

Mocht ik de Love Flush palette nog kunnen vinden koop ik deze meteen! Ook kan je de blushes apart kopen in een fullsize versie, maar deze zijn nog redelijk prijzig om ze allemaal te kopen.

 

Ik ben fan van alle productjes die in dit setje zitten! Ik weet niet of je dit setje nog kan kopen en hoeveel het kost aangezien ik deze cadeau heb gekregen. Als je de naam online opzoekt kom je deze misschien nog tegen!

 

xx Kimberley

Voer de code in:

Opmerking: De met * gemarkeerde velden zijn verplicht.

Commentaar schrijven

Commentaren: 2
  • #1

    Astrid (vrijdag, 08 juli 2016 10:16)

    Wat een leuke verassing zo'n mooi cadeautje gratis bij je bestelling! Die blush is inderdaad prachtig!

  • #2

    Kimberley Leys (zaterdag, 09 juli 2016 11:46)

    @Astrid Ja he! Heel schattig! :) x