Shiro Cosmetics - White Chocolate Frog Highlighter + Eyeshadow pigments

Shiro Cosmetics (Shiro is het Japanse woord voor kasteel) is een merk waar ik nog nooit eerder over gehoord had tot ik dit merk tegenkwam op de webshop Beauty and Bobs. Toen ik wat meer informatie opzocht over dit merk kwam ik te lezen dat de producten met de hand worden geblend en deze producten worden ook maar in kleine hoeveelheden gemaakt in hun kleine labo in Portland. Voor meer info kunnen jullie even een kijkje nemen op hun site

 

Shiro Cosmetics is opgericht door Caitlin op haar 19 jaar! Samen met nog 3 andere mensen runt ze deze webshop! hun inspiratie uit de dingen waar ze door gepassioneerd zijn. Elk product is uniek en ziet er super leuk uit! En voor de Vegan liefhebbers is er ook goed nieuws! Deze producten zijn 100% Vegan en dierproefvrij! Je kan ze ook zowel op je ogen en lippen gebruiken want ze zijn daar geschikt voor.

 

Ik was heel erg benieuwd geworden na wat opzoekwerk en heb een aantal productjes van dit merk gekocht bij Beauty and Bobs. Ik kocht er één highlighter en 3 losse oogschaduw pigmenten.

 

De producten worden altijd per collecties/thema's uitgebracht. Zo hebben ze een collectie die is geïnspireerd op The hobbit enz... erg leuk!

 

 

 Laten we beginnen bij de highlighter die ik kocht. Deze heet de Shiro White chocolate frog highlighter en op de bovenzijde van de verpakking staat er al meteen een leuke afbeelding met een kikker. 

 

 

Op de achterzijde staat de naam en de ingrediënten die in de producten zitten.

 

 

Wanneer je bij de highlighter het dekseltje eraf draait zie je op de onderzijde nog een andere afbeelding. Dit is de uitleg hiervoor: 

 

"For full size products, the underside of the lid will have a random witch or wizard “card” on the back! Collect ’em all, trade with your friends!"

 

 

Elk potje is goed verzegelt met een plastic folie zodat er geen pigmenten er uit kunnen vallen wanneer je deze openmaakt. 

 

 

De meeste mensen werken niet zo graag met pigmenten omdat het te onhandig is om mee te werken en je snel morst met vlekken en fallout tot gevolg. Deze highlighter heeft een melkachtige/ivoorkleurige tint met een heel lichte shimmer die je huid een mooie, glowy finish geven.

 

De textuur is heel erg zacht en erg fijn gemalen. Met een heel klein beetje kom je al heel ver want deze productjes zijn geweldig goed gepigmenteerd! Voor pigmenten brengen deze erg fijn aan en blenden ze ook makkelijk in de huid. Ik ben fan! Deze moet je zeker even geprobeerd hebben.

 

 

Ik heb even 2 foto's gemaakt ter vergelijking. Op de eerste foto heb ik maar een heel klein beetje aangebracht voor een natuurlijke look.

 

 

Maar wil de je highlighter toch wat heftiger? Breng er gewoon wat meer overheen en je hebt een prachtige glans! Je kan deze achteraf nog wat beter uitblenden in de huid met een kwastje.

 

 

In een potje van 20gram krijg je ongeveer 3,5 g aan product en betaal je €10,95

 

Naast de highlighter bestelde ik ook nog 3 oogschaduw pigmenten. In tegenstelling tot de highlighter zijn deze oogschaduw pigmenten niet geschikt voor op de lippen. Om dit te weten kijk je best op de achterzijde van de verpakkingen. Daar staat alle info op!

 

Ook de verpakkingen van deze pigmenten zijn erg leuk. Ik kocht de kleurtjes Doge, Mockingjay en Ziggy.

 

 

 

Doge is een shimmery en creamy oogschaduw met een hele lichtroze tint. Ook deze kan je als highlighter gebruiken. De kleur Mockingjay is een metallic koper/brons/bruine kleur die wat naar de gouden kant opgaat, een prachtige kleur. De laatste kleur is Ziggy heeft een mooie metallic Marsala rode kleur met blauwe shimmer. 

 

De kleurtjes zijn super gepigmenteerd en hebben één voor één een mooie, unieke kleur en zijn in nog veel meer kleuren verkrijgbaar.

 

Doge/ Mockingjay/ Ziggy

 

Doge/ Mockingjay/ Ziggy

 

Ook over deze productjes ben ik erg enthousiast en kan ik ze zeker aanbevelen. Het is een super leuk merk en je steunt er ook nog eens iemand mee die haar zaak vanuit de grond heeft opgebouwd. Altijd leuk als je ondernemers een hart onder de riem kan steken! Ook deze oogschaduw pigmenten kosten €8,49 per stuk en zijn hier verkrijgbaar. 

 

Hebben jullie deze al geprobeerd en kenden jullie dit merk al?

 

xx Kimberley

Voer de code in:

Opmerking: De met * gemarkeerde velden zijn verplicht.

Commentaar schrijven

Commentaren: 4
 • #1

  Jessica J. (maandag, 04 juli 2016 10:19)

  Mockingjay is helemaal mijn ding! En die verpakking, zo ontzettend leuk!

 • #2

  Astrid (maandag, 04 juli 2016 15:04)

  Wat een leuk merk! Ik had er nog nooit van gehoord. De highliter ziet er heel mooi uit.

 • #3

  Kimberley Leys (maandag, 04 juli 2016 19:04)

  @Jessica J. Mooi he! En ja de verpakkingen zijn idd leuk! :) x

  @Astrid Je moet de producten zeker even testen! :) ze zijn prachtig! Vandaag weer een aantal producten van dit merk ontvangen die ik binnenkort ook op de blog hier zet :) x

 • #4

  Saraya (maandag, 04 juli 2016 21:27)

  Wat een leuk merk, ik heb er nog nooit van gehoord :)
  X