Jeffree Star Cosmetics - Skin Frosts 'Ice Cold' & 'King Tut'

De meesten onder jullie kennen ongetwijfeld You Tuber en make-up artist Jeffree Star. Hij is vooral gekend om zijn excentrieke uitstraling en grote mond, maar vooral om zijn make-up skills want hij weet heel goed wat hij doet.

 

Een tijd terug begon hij met enkel liquid lipsticks te verkopen via zijn eigen site Jeffree Star Cosmetics waarmee hij een enorm succes had. Wanneer je deze wil bemachtigen moet je enorm snel zijn want elke keer ze terug worden aangevuld op de site zijn ze in een mum van tijd weer uitverkocht. 

 

Na het succes van de lipsticks heeft hij nu onlangs een aantal nieuwe producten uitgebracht waaronder een oogschaduwpalette die ik in een andere blogpost zal laten zien en 4 Skin Frosts (highlighters)

 

Twee van die Skin Frosts heb ik dan ook gekocht en laat ze vandaag aan jullie zien. Ik heb de highlighters Ice Cold en King Tut gekocht.

 

 

 

 Mocht je Jeffree nog niet zo goed kennen, dan zal je hem zeker en vast wel ontdekken via zijn make-up producten. Zoals je al kan zien is hij enorm fan van felroze en dat laat hij dan ook terug zien. Zoals je kan zien aan de tekst heeft hij zijn 'attitude' ook nog eens laten blijken. 

 

Hou je niet van mensen met een grote mond en tegen vloeken, dan kijk je beter niet naar zijn filmpjes want hij kan er wat van. Ook toont hij regelmatig zijn medicinale drugs in zijn filmpjes terug die hij samen met zijn vriend oprookt. Mij stoort het persoonlijk niet, maar er zijn altijd mensen die dit storend vinden. You hate him, or you love him!

 

 

Zowel de kartonnen verpakking als de verpakking van de highlighters zelf vallen enorm op, niet alleen door hun kleur maar ook door de grootte. Deze highlighters zijn enorm groot! Zoals je hieronder op foto kan zien passen ze net in mijn hand. Je kan zeggen van Jeffree wat je wil, maar hij weet hoe hij make-up producten moet presenteren. 

 

Deze Skin Frosts bevatten per stuk 15g aan product wat erg veel is. Mocht je twijfelen om ze te kopen omwille van de prijs? Je doet er enorm lang mee en ze zijn zeker hun geld waar als je kijkt hoeveel product je wel krijgt.

 

 

Laten we de highlighters maar eens langs de binnenkant bekijken...

 

 

Aan de binnenkant van elke Skin Frost verpakking zit er een handige grote spiegel die heel erg fijn is.

 

 

Wat de producten van Jeffree zo bijzonder maakt is dat ze met zoveel liefde zijn gemaakt en dat zie je terug in de producten zelf. Zo klapt de spiegel helemaal open totdat hij helemaal recht staat. Dit heeft Jeffree gedaan om het aanbrengen van je make-up te vergemakkelijken zodat je geen onnodige poses moet gebruiken om goed in de spiegel te kunnen kijken.

 

Het zijn de kleine dingen die het hem doen en daar is hij zeker erg goed in geslaagd.

 

 

 

 

Dan de kleurtjes zelf... In elke pan staat het logo van het bedrijf groot en duidelijk in. Aan details zal het bij deze producten zeker niet ontbreken.

 

Wanneer je niet houdt van extreme highlighters dan laat je deze best liggen want deze zijn één van de meest gepigmenteerde highlighters op de markt. Wanneer je nog maar per ongeluk tegen de highlighter botst hang je al helemaal vol met glans! 

 

Ice Cold

 

De kleur Ice Cold is perfect voor meiden met een lichte huidskleur. Dit product breng je het liefst heel erg licht aan met een fanbrush (die lijkt op een waaier) zodat je de kleur mooi op je gezicht kan verdelen.

 

 

Het is zeker af te raden om hard in deze producten met je kwast te duwen want je zal al gauw merken dat het al té veel is en te veel is ook niet mooi. Ook ben ik blij dat deze goed en heel aangekomen zijn want er was een kwestie waarbij heel wat highlighters bij mensen toegekomen zijn die gebroken waren. Er is een onderzoek ingesteld hoe dit komt. Mocht je meer hierover willen weten kijk je best even naar zijn filmpje op You Tube hierover.

 

 

Ice Cold heeft zijn naam niet gestolen want deze highlighter is ook echt spierwit en heeft een enorme glans.

 

 

 

 

King Tut

 

King Tut is een prachtige gouden kleur en zal niet iedereen even mooi staan. Deze is meer voor de meiden met een donkerdere huidskleur. Ikzelf ga ermee experimenteren en kan hem zelf nog als oogschaduw gebruiken mocht deze als highlighter niet werken.

 

 

 

 

 

 

De producten zijn Vegan en zijn dierproefvrij! Ze zijn echt de moeite waard dus als je er kan aangeraken, koop ze zeker! Je zal het je niet beklagen. Zelf heb ik King Tut van iemand kunnen overkopen. 

 

De palette en de highlighter Ice Cold heb ik via de site van Jeffree star zelf besteld. Let wel op wanneer je veel ineens aankoopt want de douanekosten lopen enorm hoog op. Zo betaalde ik €36 aan de postbode qua douanekosten! Dus let erop wanneer je deze besteld je wel een duit kwijt bent! De highlighters zelf kosten $29 per stuk!

 

Wat vinden jullie? Ik ben verliefd!

 

xx Kimberley

Voer de code in:

Opmerking: De met * gemarkeerde velden zijn verplicht.

Reactie schrijven

Berichten: 6
 • #1

  Jamey Herben (vrijdag, 01 juli 2016 08:41)

  wauw!! Nou die zijn die centjes wel echt waard zo te zien!

 • #2

  Jessica J. (vrijdag, 01 juli 2016 09:36)

  Wat een pigmentatie! Persoonlijk hou ik van Jeffree Star en hoor ik hem heel graag bezig, haha.

 • #3

  Kimberley Leys (vrijdag, 01 juli 2016 13:53)

  @ Jamey Ja idd! Zo prachtige producten! zeker een aanrader! Duur maar zijn het zeker waard! x

  @ Jessica J. Prachtig he! En ja, ik hoor hem persoonlijk ook graag bezig :) x

 • #4

  Tania (vrijdag, 01 juli 2016 17:10)

  Wat een mooie producten. Jammer van de hoge douanekosten :-(

 • #5

  Kimberley Leys (vrijdag, 01 juli 2016 17:21)

  Je idd! :( x

 • #6

  Astrid (zaterdag, 02 juli 2016 23:46)

  Ze zien er erg gaaf uit! En fijn dat de producten zo lekker groot zijn!