Essence - Bloggers' Beauty Secret Palettes - Palmira & Mary

Ik liet jullie eerder al 2 palettes van deze nieuwe Essence samenwerking zien in een vorige blogpost. Deze kan je hier terugvinden! Vandaag laat ik jullie de overige 2 palettes zien. 

 

Vandaag laat ik jullie de palettes zien van Palmira en Mary. Wil je weten wie ze zijn en waar je hun sites kan vinden? Die vindt je allemaal terug in de vorige blogpost!

 

Laten we de 2 palettes ook even onder de loep nemen.

 


 

 Mary's Palette - Shape & Shadows eye contouring palette

 

Mary koos ervoor om met verschillende bruine tinten als achtergrond van haar voorkant de gebruiken die geometrische vormen heeft. Deze palette is meer bedoeld als oogschaduw palette en als contour palette voor de wenkbrauwen.

 

In deze palette zitten de essentiële tools die je nodig hebt om je wenkbrauwen er perfect te laten uitzien.

 

 

Aan de binnenzijde vinden we zoals de andere palletjes een klein spiegeltje, wat altijd handig is om bij te hebben.

 

 

In deze palette zitten er zowel oogschaduw, wenkbrauw poeder, een highlighter en een wenkbrauw wax die je gebruik als basis om je wenkbrauwen in vorm te houden. Ook zit er een klein wenkbrauw kwastje in de palette die ik eerlijk gezegd erg goed vindt werken in tegenstelling tot sommige andere kwastjes. Meestal smijt ik deze direct weg, maar deze houd ik zeker bij de hand.

 

 

 

De kleurtjes die in de palette zitten kan je zowel als oogschaduw of wenkbrauw poeder gebruiken. De matte kleuren die in de palette zitten (Hazel Grooe ? staat er op de verpakking, maar dit zal een misdrukking zijn geweest/ Audrey Highbrow en Brigitte Brown) zijn eerder bedoelt als wenkbrauw poeder maar kan je ook als overgangskleur in de arcadeboog gebruiken. 

 

De wenkbrauwkleuren zijn zowel geschikt voor blondines als voor donkere brunettes wat erg fijn is. De kleuren zijn niet koel of warm, eerder neutraal wat deze palette zo makkelijk maakt om mee te werken.

 

De kleurtjes in deze palette zijn goed gepigmenteerd en zijn zeker goed om mee te werken! Ook de diversiteit aan wenkbrauw kleuren is top en ook al zijn het matte kleuren, ze zijn ook goed gepigmenteerd en hebben geen fallout.

 

De wax die in de palette zit gebruik ik niet aangezien ik er niet van hou om dit te gebruiken, maar dat is een persoonlijke keuze.

 

Hazel Grooe?/ Marilyn metallic/ Billie vanilli highlighter

 

 

 

Audrey Highbrow/ Brigitte Brown

 

Als je vaak je wenkbrauwen bijtekend en je zoekt een budgetproduct daarvoor die goed werkt, kan ik jullie deze zeker en vast aanraden.

 

Palmira's Palette - Vintage Rose Eye palette

Als laatste hebben we het palletje van Palmira. Deze is helemaal geïnspireerd op rozen en heeft natuurlijk ook een roze kleur en rozenprint op de voorkant gekregen. Hoe kan het ook anders!

 

 

Aan de binnenkant zit er ook een klein spiegeltje. 

 

 

Het palletje heeft voor de meerderheid oogschaduwkleurtjes zitten. Zo zitten er een glinsterend witte kleur in die echt prachtig is, een zacht roze kleur en warme bruine tinten. Er zitten zowel 3 koele als 3 warme tinten. De highlight kleuren zijn prachtig en op één kleur na zijn alle kleurtjes goed gepigmenteerd. De matte kleuren geven een lichte fallout maar er valt zeker mee te werken. De kleur Hazel eyes valt mij wat tegen.


 

Verder zitten er nog een intense chocolade bruine gel eyeliner en een highlighter in de palette voor die mooie afgewerkte look. Ook kan je een klein kwastje in deze palette terugvinden die mij verder niet echt boeit. 

 

Shimmer on You/ Velver Rose/ Charming Mauve/ Hazel Eyes/ Earth & Love

 

Shimmer on You/ Velver Rose/ Charming Mauve/ Hazel Eyes/ Earth & Love

 

De eyeliner is creamy maar droogt niet mat op en daardoor kan het gebeuren dat deze na een tijdje begint uit te lopen (smudgen). Op de waterlijn is deze wel erg fijn.

Met deze palette kan je veel kanten op en is zeker de moeite waard, al was het maar voor de highlight kleuren alleen al.

 

Secret Key Eyeliner/ Hello glow! highlighter

 

Naast één oogschaduwkleurtje dat niet echt goed is, is de rest van deze palette wel top! Vooral de highlight kleuren hebben mij verrast! Ook dit palletje is zeker een aanrader. Beiden zijn een favoriet!

 

Beide palletjes kosten €4,99 per stuk en zijn nu te koop bij Kruidvat (België en Nederland) en Trekpleister (Nederland).

 

Welke is jullie favoriet?

 

xx Kimberley

Voer de code in:

Opmerking: De met * gemarkeerde velden zijn verplicht.

Commentaar schrijven

Commentaren: 0