Kiko - LE Zomercollectie Desert Dunes Trio Baked Blush & Mirage Lip Stylo

Kiko bracht een nieuwe LE voor deze zomer op de markt en normaal gezien heb ik geen Kiko counter bij mij in de buurt, maar gelukkig is deze collectie net uitgekomen toen ik voor een weekendje in Amsterdam vertoefde. 

 

De zomercollectie bevat prachtige producten en voor wie van gouden verpakkingen houdt zal zeker zijn slag kunnen slaan. Ook ik kocht 2 productjes van deze collectie en heb nu al spijt dat het maar bij 2 productjes is gebleven. De volledige collectie ziet er zo uit... prachtig niet?

 

 

 

De productjes die mij het meeste aanspraken waren deze Kiko - Desert Dunes Trio Baked Blush in de kleur 02 Gypsy Pink en één van de Mirage Lip Stylo's in de kleur 04 Far Away Coral.

 

De verpakkingen van deze collectie zijn echt clean en fris met een touch of Gold, zoals een zomercollectie zou moeten zijn. De kartonnen verpakkingen hebben een witte kleur die afgewerkt is met gouden details zoals de letters en de bovenste rand waar de naam op staat afgebeeld.

 

 

Desert Dunes Trio - Baked Blush - 02 Gypsy Pink

 

 

 

Zoals je kan zien heeft de gouden kant een bolletjes reliëf dat ook terug te vinden is op de verpakking van de producten zelf.

 

 

Wanneer ik het product uit de verpakking haal ziet het doosje er zo uit... Het doet mij een beetje denken aan een golfballetje. De verpakking is geheel uit plastic gemaakt maar het ziet er alvast een stuk luxueuzer uit.

 

 

Op de achterzijde zoals gewoonlijk een sticker met daarop de naam en wat verdere informatie.

 

 

Aan de binnenzijde vindt je een handig spiegeltje wat niet al te groot is maar wel handig in noodsituaties.

 

De blush zelf bestaat uit 3 verschillende roze tinten die je zowel apart als samen kan gebruiken. Er zitten een oudroze, een peachy en een felroze tint in deze verpakking. Wanneer je ze samen mengt krijg je een prachtige roze kleur met mooie glans.

 

 

Nog een close-up van de kleurtjes. Prachtig! Ik wou ook nog de nude variant maar die waas helaas uitverkocht.

 

 

De kleuren zien er afzonderlijk geswatched zo uit...

 

 

De kleuren zijn heel goed gepigmenteerd dus je zal zeker en vast niet heel veel hoeven aan te brengen anders zal de kleur snel te fel worden.

 

 

Wanneer je de kleuren met elkaar mengt krijg je deze mooie roze/peachy kleur. De kleur is erg intens maar laat zich goed vervagen en blijft erg lang en goed zitten op de huid. De formule van deze blush bevat jojoba-olie en vitamine E en voelt zijdezacht aan op de huid.

 

Ook heeft de blush een subtiele vanillegeur en deze ruikt net hetzelfde als de MAC lipsticks, een leuk detail!

 

 

Ik kan dit product erg aanraden! Voor de prijs van €16,90 werkt deze perfect! Je krijgt hiervoor 7,5g aan product voor in de plaats. Deze moet je in de winkel zeker even bekijken. Er zijn ook nog 2 andere blushes beschikbaar met andere tinten.

 

Nog een product uit deze zelfde collectie is deze Mirage Lip Stylo in de kleur 04 Far Away Coral. Deze heeft echter geen naam op de verpakking maar enkel een nummer wat erg raar is. Op de site staat de naam wel van elk nummer, zo ben ik er aan geraakt.

 

Ook deze lipstick heeft een witte verpakking met gouden details.

 

 

En de bovenzijde is wederom met een mooi gouden kleurtje en bolletjes reliëf versiert.

 

 

Ook deze lipstick hebben diezelfde plastic, gouden verpakking met bolletjes reliëf en heeft een versmalling in het midden waardoor het net op een zandloper lijkt. Wanneer je de dop eraf haalt en weer wil sluiten, helpt de krachtige magnetische sluiting je een handje!

 

Ook al zijn de producten van plastic, toch zien ze er erg luxueus en duur uit.

 

 

Op de achterzijde van de lipstick kleeft er een stickertje met daarop de nummer van de lipstick. Ook heeft het stickertje dezelfde kleur als het lip product zelf. Erg handig als je je lipsticks rechtop bewaard. Dan kan je de kleur perfect zien.

 

 

Deze kleur is een prachtige koraalkleur en is een mooie kleur voor deze zomer. Deze lipkleur heeft een intense, gepigmenteerde kleur en een sterk glanzende finish. De formule van dit product heeft een mix van speciale pigmenten en wax die zorgen voor de precisie en pigment van een lipstick, de glans van een gloss en het comfortabele gevoel van een lippenbalsem.

 

 

 

De textuur van deze lipstick is crèmig en zorgt ervoor dat de lipstick soepel aanbrengt op de lippen. De producten zijn dermatologisch getest, zijn niet-comedogeen (het product verstopt de poriën niet) en is parabeenvrij!

 

 

 

Het zijn beiden prachtige producten en ga deze zeker veel gebruiken! Ik kan deze erg aanraden, dus zie je deze collectie nog ergens in de Kiko winkels of online, sla dan zeker je slag! 

 

De lipstick kost €13,90 en er zijn in totaal 16 kleuren verkrijgbaar! Voor ieder wat wils dus!

 

Wat vinden jullie van deze collectie en hebben jullie iets kunnen scoren?

 

xx Kimberley

 

Voer de code in:

Opmerking: De met * gemarkeerde velden zijn verplicht.

Reactie schrijven

Berichten: 2
 • #1

  Jamey Herben (maandag, 20 juni 2016 13:39)

  mijn god wat een mooie verpakkingen!

 • #2

  Saraya (maandag, 20 juni 2016 20:39)

  Die Blush heb ik zelf ook en hij is inderdaad prachtig, de lipstick vind ik ook heel erg mooi!
  X