Opgemaakt/Empties #11

Ik heb weer een aantal productjes opgemaakt de laatste tijd en ik laat ze ook deze keer weer aan jullie zien en geef jullie een korte review van elk product. 

 

Ik begin zoals altijd met de bad/doucheproducten die ik heb opgemaakt aangezien ik daar steeds de meeste van heb.

 

Om te beginnen heb ik weer eens een grote fles (750ml) douchegel van The Body Shop in de geur Strawberry opgemaakt. Deze grote flessen worden enkel verkocht tijdens de solden en ik sla er dan ook telkens een paar van in aangezien deze tijdens de solden erg goedkoop zijn en ze hebben een handige pomp. Ik heb al een aantal van deze grote flessen opgemaakt de afgelopen jaren en vindt ze erg fijn. Deze koop ik zeker opnieuw!

 

 

 

 Nog een douchegel van The Body Shop is deze in de geur Frosted Plum (250 ml) die enkel verkrijgbaar was tijdens de afgelopen kerstperiode. Of deze komende kerst ook te koop zal zijn is de vraag. 

 

Ook al was het product zelf erg fijn zoals alle douchegels van TBS, toch kreeg ik na een tijdje een beetje een afkeur van de geur. Deze is erg warm en zeker een geur voor de koude wintermaanden. Ik had al een zelfde fles eerder opgemaakt en na een tijdje was ik de geur soort van beu en kon ik het niet meer ruiken. Dit is de eerste keer dat ik dit meemaak met een geur. Deze zou ik niet zo snel opnieuw kopen, dan heb ik liever de Glazed apple geur! 

 

 

Een favoriet product die steevast in mijn douche staat is deze van Kneipp (200ml). Deze heeft de citrus geur en ruikt goddelijk! Jammer genoeg is deze geur niet overal verkrijgbaar. Ik ben verzot op citrusgeuren en deze sla ik telkens in wanneer ik deze in de rekken zie liggen! Heb je deze nog niet geprobeerd? Doen!

 

 

Volgend product is er eentje uit de Deauty Box van mei. De volledige inhoud daarvan vindt je hier terug. Daartussen zat deze 30ml sample van een douchegel van het merk Cowshed in de geur 'moody cow', een merk dat trouwens uit Engeland komt. Het product zelf is erg fijn en bevat natuurlijke ingrediënten die erg fijn zijn voor je huid. Jammer genoeg vond ik deze geur niet lekker aangezien hij erg kruiderig ruikt en dit niet echt mijn ding is. Misschien zijn er wel andere geuren van dit merk die ik lekker vindt, maar deze alvast niet en dit is puur persoonlijk.

 

 

Het laatste doucheproduct is er eentje van Lush. Deze heet Refresher en ruikt overheerlijk naar citroen! Als je erg graag citrus ruikt dan is deze zeker iets voor jou! Ook is deze nog iets specialer dan andere producten want dit is namelijk een shower jelly! Ik moet zeggen, het product werkt goed en ruikt heerlijk, maar het is zo onhandig in gebruik! De jelly schiet ongelofelijk veel uit je handen als hij nat is en het wordt een grappig schouwspel in je douche, wees daar maar zeker van!

 

 

 

Van de doucheproducten gaan we naar de gezichtsverzorging. Ik maakte deze L'oréal - sublime soft verzachtende tonic (200ml) op. Eerlijk? Dit product is erg fijn, maar niet geschikt voor mijn huid! Ik heb een erg droge huid en normaal gezien lijkt het niet verstandig om dan een tonic op je gezicht te gebruiken aangezien dit je huid nog meer uitdroogt. 

 

Wanneer ik deze gebruikte voelde mijn huid erg trekkerig aan. Mijn huid voelde wel zacht aan maar het is niet geschikt voor mijn huidtype. Naast het trekkerig aanvoelen door mijn droge huid, werkt dit product wel prima! 

 

 

 

Naast een scrub voor mijn lichaam die ik af en toe gebruik, testte ik ook deze gezichtsscrub van Nivea. Door mijn droge huid en eczeem heb ik veel velletjes op mijn gezicht en wil ik dit natuurlijk verwijderen. Daarvoor gebruikte ik deze scrub en ik vind hem erg fijn. Wel vind ik deze aan de dure kant. Deze kost namelijk rond de €6
Ik gebruik nu de gezichtsscrub van Kruidvat zelf en deze werkt ook prima! Daar betaal ik dan maar rond de €2 voor! Een tip dus!

 

 

Ook maakte ik deze Garnier - Micellair Reinigingswater (400ml) op. Fijn product voor de gevoelige huid.

 

 

Een product waar ik totaal niet tevreden over ben is deze Yes to Carrots - nourishing repairing night cream. Deze is erg dik en plakt enorm op de huid. Ook kreeg ik er meteen puistjes van en de geur kon ik ook niet verdragen.

 

Ik heb het een aantal keer geprobeerd, maar dit product werkt totaal niet voor mij.

 

 

Ik kreeg dit kleine sample potje met de It's Potent eye cream ooit eens bij een setje van Benefit en heb deze zo goed als opgemaakt. Het is een fijne, lichte crème qua textuur maar ik moet zeggen dat ik niet echt een resultaat zag wanneer ik dit gebruikte. Ik zou het niet snel opnieuw halen.

 

 

 

Zoals altijd maakte ik een aantal reinigingsdoekjes op. 

 

 

En een zakje wattenschijfjes...

 

 

Qua make-up heb ik ook nog 3 productjes om te laten zien. Als allereerste deze concealer van Barry M. Deze heet de Flawless light reflecting concealer in de kleur 1 (de lichtste kleur). Een erg fijne concealer die ik gebruikte om men donkere wallen te camoufleren en ik bracht deze dan ook onder mijn ogen aan om het op die plaatsen lichter te maken. Daarna zette ik deze concealer met een poeder. Momenteel gebruik ik de nieuwe concealer van Urban Decay die ik nog fijner vindt! 

 

 

Ook maakte ik deze mascara sample op van de Lancôme - Hypnose star in de kleur Noir midnight een erg fijne mascara die ik zeker eens in fullsize ga aanschaffen nadat mijn andere mascara's op zijn.

 

 

Als laatste hebben we ook nog een gezichtsprimer van Catrice. Deze heet de Prime and fine smoothing refiner. Deze heb ik niet volledig opgemaakt omdat ik deze erg niet fijn vindt. Ik heb hem een aantal keer gebruikt zoals je kan zien, maar elke keer kreeg ik enorm veel last van puistjes na het gebruiken van dit product. Deze bevat siliconen en ik krijg er enorm snel last van. Deze gaat dus de prullenmand in!

 

 

 

Dit was het alweer voor deze keer! Wat vinden jullie van deze productjes? 

 

xx Kimberley

Voer de code in:

Opmerking: De met * gemarkeerde velden zijn verplicht.

Reactie schrijven

Berichten: 1
  • #1

    Jessica J. (dinsdag, 28 juni 2016 10:20)

    Zo leuk om te lezen altijd! Haha, ik liet een shower jelly al bijna vallen in de winkel. In de douche glipt ie sowieso weg en dan breek ik waarschijnlijk mijn nek. Ik hou het wel bij douchegel. xD