Primark - PS... Lipproducten

Ik ben afgelopen tijd even bij de Primark geweest en ik kijk bijna nooit bij de make-up afdeling omdat het daar altijd te druk is of omdat alle spulletjes geopend zijn en door elkaar liggen. Nu het daar wat kalmer was dan normaal, besloot ik toch even rond te kijken en ik nam 3 lipproducten mee naar huis om te testen.

 

Deze zijn allemaal van het merk PS... , dit is het 'huismerk' van de Primark op het gebied van make-up en beauty.

 

Het eerste waar mijn oog op viel was deze Lip liner pencil in de kleur Candy Pink, een erg mooie kleur die je ook terug ziet op het uiteinde van de verpakking en op de dop. De kleur is ook de reden waarom ik hem kocht. Hij kostte ook maar €1,50! Daarom besloot ik deze mee te nemen.

 


 

 

Eerlijk gezegd had ik niet echt verwacht dat dit iets zou zijn maar ik was aangenaam verrast door dit product want deze werkt best goed! De meeste lip liners van goedkopere merken zijn heel hard en brengen daardoor moeilijk aan waardoor het pijn doet wanneer je ze aanbrengt en hebben geen pigmentatie waardoor ze nauwelijks of niet werken.

 

Bij deze lip liner is dit niet het geval. Wanneer ik deze swatch op mijn hand is deze zacht van textuur. Echt romig is hij nu ook niet echt, maar wanneer ik deze gebruik brengt deze makkelijk aan en doet het ook geen pijn. Ook de kleurpigmentatie is erg goed en je ziet duidelijk de kleur terug op je lippen.

 

 

Ook het puntje is erg fijn waardoor je goed naar de mondhoeken toe kan werken en een precieze lijn kan zetten.

 

 

Voor wie verzot is op roze kleurtjes zal deze zeker en vast weten te appreciëren. Dit is echt een lente/zomer kleurtje!

 

 

Je kan met deze lip liner enkel de rand van je lippen omlijnen, maar je kan deze ook perfect op zichzelf gebruiken en je lippen volledig inkleuren. Natuurlijk heb je dan wel een matte finish. Wil je toch een glanzende finish? Doe er een eenvoudig glossje overheen! Deze blijft trouwens prima op zijn plaats zitten. 

 

 

 

Deze lip liner is echt een aanrader als je van budget houdt! Een toppertje voor €1,50!

 

Ook kocht ik daarbij deze lipstick in exact dezelfde kleur als de lip liner van hierboven! Ook deze heeft de naam 02 Candy Pink.

 

Deze verpakking is ook mat zwart met aan de uiteinde de roze kleur weergegeven. Fijn want zo vindt je sneller de kleur die je nodig hebt!

 

 

 

 

 

Net zoals de lip liner heeft ook deze lipstick dezelfde barbie roze kleur. De lipstick zelf is erg romig en brengt makkelijk aan. Wel scrub je best je lippen wanneer je eventueel last hebt van velletjes op je lippen, want deze worden wel zichtbaar met deze opvallende kleur.

 

 

 

 

Na wat te eten of te drinken vervaagt de kleur wel maar voor de rest blijft deze goed op zijn plaats zitten. Deze lipstick doet mij zo denken aan de zomer! Ook deze lipstick heeft een leuk prijsje van €1,50! Voor €3 heb je dus al een leuke combo (lipliner + lipstick) in dezelfde kleur voor deze zomer! Echt een aanrader. 

 

Ook kocht ik nog een andere lipstick van de PS ... lijn maar dit is een Matte long lasting lipstick in de kleur Fondant Fancy

 

De verpakking van deze lipstick is glanzend goud van kleur met een zwart logo. Op de achterzijde zie je ook de kleur van de lipstick zelf terug. 

 

 

 

Wanneer je de kleur op het eerste zicht ziet, verwacht je een mooie matte nude/peachy kleur die erg mooi eruit ziet.

 

 

 

Maar wanneer ik hem swatchte was hij zoooo licht! Deze kleur is veel te licht, zelf voor mijn lichte huidskleur. Ik vind het er echt niet mooi uitzien... 

Ook brengt deze niet zo makkelijk aan. Doordat deze mat is van textuur is deze al droog en wanneer ik deze wil aanbrengen lukt het niet zo makkelijk om de kleur op mijn lippen te krijgen.

 

 

Ook bij deze lipstick scrub je best van tevoren je lippen aangezien deze matte lipsticks velletjes goed accentueren. Nee, deze lipstick kan mij niet bekoren! Overigens ruikt deze ook nog eens naar kokosnoot, een geur die niet mijn favoriet is, maar dat is natuurlijk persoonlijk.

 

 

Deze lipstick was ook €1,50 maar persoonlijk vind ik dit geen aanrader!

 

Alle productjes die ik kocht zijn trouwens ook in andere kleurtjes verkrijgbaar! Je kan deze scoren bij de Primark Filialen!

 

Wat vinden jullie? Hebben jullie deze al eens getest? Welke andere producten kunnen jullie aanraden om eens te proberen?

 

xx Kimberley

 

Voer de code in:

Opmerking: De met * gemarkeerde velden zijn verplicht.

Commentaar schrijven

Commentaren: 1
  • #1

    Saraya (maandag, 13 juni 2016 20:11)

    Ik vind vooral de Lipliner er mooi uitzien, de lipsticks vind ik niet zo bijzonder :)
    X