MAC - Vibe Tribe Gleamtones powder + Pure Vanity lipstick review

Ik word niet zo heel snel enthousiast als het aankomt op verpakkingen bij de MAC limited collecties. Sommigen hebben wel een leuke verpakking, maar ik ga zeker niet voor de deur bij de MAC counters gaan kamperen bij wijze van spreken om die collecties zeker in huis te hebben. 

 

Ik had al reclames van deze nieuwe limited collectie 'Vibe Tribe' gezien en vond deze wel mooi maar heb er niet echt verder op gelet, toen ik deze collectie bij de MAC counter zag liggen. Ik was meteen verliefd op de verpakking en was verbaasd hoe mooi deze wel was. 

 

Aangezien ik geen producten meer koop die ik toch niet ga gebruiken, heb ik maar 2 productjes gekocht die mij ook echt aanstonden en die ik zeker zou gebruiken. Dit zijn de highlighter in de collectie en een Lustre lipstick.

 

 

 

Deze collectie is geïnspireerd op de festivals en de boho-vibe die op deze festivals te zien is. Het aztec-printje doet mij erg denken aan indianen en inheemse stammen. De verpakking heeft een erg zomerse tint met die mooie kleurtjes en is momenteel één van mijn favoriete collecties van MAC ooit!

 

'Pure Vanity' Lustre Lipstick

 

 

Ook de verpakking van de lipstickhuls heeft die prachtige aztec print die ik hierboven al had vernoemd. Deze print is echt prachtig met die neon kleurtjes. Deze zal zeker en vast opvallen wanneer je deze bovenhaalt om je make-up op te frissen.

 

 

Op de onderzijde van de huls staat de naam 'Pure Vanity' op een bruin stickertje. Normaal gezien is dit een zilveren stickertje (bij de zwarte hulzen).

 

 

De lipstickkleur is een peachy/nude kleurtje die er erg mooi uitzicht en zeker ideaal is voor meiden met een lichte huidskleur.

 

Deze lipstick is een Lustre lipstick en heeft dus een medium tot lichte dekking met veel glans. Qua glans lijkt deze een beetje op een lipgloss maar de glans is meer natuurlijker dan die van een lipgloss. Je eigen lipkleur schijnt door de kleur van de lipstick wanneer deze is aangebracht. Wanneer aangebracht op de lippen blijven ze niet al te lang zitten aangezien deze erg crèmerig zijn. Ze blijven minder lang op de lippen zitten als de matte en satin lipkleuren van MAC.

 

 

De lipstick voelt erg fijn op de lippen en plakt niet wat een pluspunt is. Zoek je een leuk fris kleurtje met niet al te veel pigment, dan kan ik je deze zeker en vast aanraden.

 

 

 

Deze lipstick is nu te koop bij de MAC counters of online via hun webshop. Deze lipstick kost €21.

 

'Dunes at Dusk' Gleamtones Powder

 

Ook kocht ik nog een highlighter uit de collectie. Deze wordt door MAC als een Gleamtones powder omschreven en heeft de naam 'Dunes at Dusk'.

 

 

Opnieuw een prachtige print op de kartonnen verpakking...

 

 

Alsook op het doosje zelf.

 

 

 

 Wederom staat de naam op een bruin stickertje op de onderkant van het product.

 

 

Wanneer je het product openmaakt zie je dat deze highlight bestaat uit 4 verschillende tinten. Een speciale verpakking met geometrische patronen die dit product een echt collector's item maakt.

 

 

Een champagnekleur, bronskleur, koraalkleur en een mandarijn kleur vormen samen deze unieke combinatie. Het zijn alle 4 koele tinten en zullen dus ook een koele glans op je wangen creëren. 

 

 

Als je de kleuren afzonderlijk swatched komt er niet zo heel veel pigment vanaf maar je kan wel duidelijk een onderscheidt maken tussen de verschillende kleuren en ze hebben enorm veel glans.

 

Natuurlijk gaat het bij een highlighter niet zozeer onder de kleur op je wangen, maar net over de glans en dat hebben deze kleurtjes zeker! De paarse tint heeft wel wat een meer grovere textuur en hij bevat ook wat meer zilveren glitter deeltjes.

 

 

Wanneer je de kleurtjes samen mengt krijg je deze mooie roze/lila tint met een koele zilveren glans. Gebruik je de kleurtjes liever apart? Dan kan je deze ook gewoon als oogschaduw gebruiken. Veel pigmentatie als oogschaduwkleur zal je echter niet goed terugzien, enkel veel glans! 

 

 

 

Ik vind het een prachtig product en zal deze zeker veel gebruiken! Er hangt jammer genoeg wel een prijskaartje aan vast. Deze kost namelijk €35 maar is heel erg zuinig in gebruik en je doet er echt een hele lange tijd mee!

 

Ook deze is nu verkrijgbaar in de 'Vibe tribe' collectie bij de MAC counters en online in hun webshop!

 

Wat vinden jullie?

 

xx Kimberley

Voer de code in:

Opmerking: De met * gemarkeerde velden zijn verplicht.

Reactie schrijven

Berichten: 4
 • #1

  hilde (vrijdag, 10 juni 2016 09:44)

  ik vind de verpakking super! Voor de producten zelf zou ik niet zo heel warm lopen voor dat geld. Dan zou ik het meer voor de heb willen hebben, en daar moet ik een beetje vanaf...haha. De highlighter vind ik overigens wel zeer bruikbaar, ik ga er nog een nachtje over slapen...hihi

 • #2

  Kimberley Leys (vrijdag, 10 juni 2016 10:01)

  @Hilde Ja idd! Dat is meestal het probleem met die collecties! Je zou ze kopen voor de verpakking maar de producten zelf zou je nooit gebruiken. Ben dit een beetje afgeleerd ;) Deze productjes ga ik zeker gebruiken! :) x

 • #3

  Jamey Herben (vrijdag, 10 juni 2016 10:07)

  OMG!! wat een prachtige blush!! <3

 • #4

  Astrid (zaterdag, 11 juni 2016 21:02)

  Die highliter vind ik er wel heel mooi uitzien!