Ofra - Long lasting liquid lipstick - Cocos Island

Het product dat ik jullie vandaag laat zien is momenteel een grote hit in Amerika en nu ook bij ons. Ik heb het over de Long lasting liquid lipsticks van het merk Ofra. Niet alleen deze liquid lipsticks zijn erg populair, maar deze behoren absoluut tot de favorieten op dat gebied.

 

Aangezien we Ofra hier niet in de winkels kunnen krijgen is het natuurlijk wat moeilijker om ze in huis te halen. Natuurlijk kunnen we ze van Amerika laten overkomen, maar moeten we rekening houden met douanekosten enz... Gelukkig is er nu een Belgische webshop die dit leuke merk verkoopt, namelijk Beauty and Bobs.

 

Deze webshop wordt gerund door de lieve Rani Multani, die ook tevens blogt over fashion! Haar blog heet I am a fashioneer en kan je hier terugvinden! Neem zeker even een kijkje op zowel haar webshop als haar blog! In haar webshop verkoopt ze onder meer merken zoals Sleek, W7, Beautyblender, Eyelure, The Balm, Shiro, enz... 

 

 

 

Aangezien ik nog nooit producten van het merk Ofra had gebruikt, heb ik dan ook maar één product gekocht om te testen aangezien deze niet zo heel goedkoop zijn. Ik koos voor een kleurtje dat ik deze lente/zomer kan dragen en ging voor de kleur Cocos Island

 

De verpakking van deze lipproductjes is simpel maar ziet er toch wel wat luxueuzer uit. Elke lipkleur komt in een zwart kartonnen doosje met daarop de merknaam. In het doosje zit er een venstertje waardoor je de lipkleur kan zien zitten. Op de voorzijde van het kartonnen doosje kleeft er nog een sticker waarop de naam van het product nog eens vermeld wordt en de ingrediënten.

 

 

 

De kleur die ik koos is een mooie roze/koraalkleur. Een kleur dat zeker en vast prachtig staat deze lente/zomer. 

 

De verpakking van de productjes zelf is ook simpel gehouden. Een doorzichtige flacon en een zwarte dop met de merknaam.

 

 

Op de onderzijde van de verpakking vindt je de naam van de lipkleur terug.

 

 

 

De liquids hebben een zachte en creamy textuur die erg prettig aanvoelt op de lippen. Wanneer je ze aanbrengt hebben ze nog een beetje glans maar ze drogen mat op wanneer ze zijn aangebracht. Ze hebben een perfecte dekking en laten geen 'strepen' na zoals sommige liquids wel doen. Ook droogt het product je lippen niet uit wat een groot pluspunt is.

 

 

 

Op de lippen ziet te kleur er prachtig uit! Hij blijft goed zitten en gaat niet glijden, maar na wat te eten of drinken vervaagt de kleur wel en moet je hem opnieuw aanbrengen. Voor de rest is dit een prachtig en fijn product! Zeker een aanrader!

 

Je kan deze en nog veel meer kleurtjes verkrijgen via de webshop Beautyandbobs voor €19,95 per stuk!

 

xx Kimberley

Voer de code in:

Opmerking: De met * gemarkeerde velden zijn verplicht.

Commentaar schrijven

Commentaren: 3
 • #1

  Jamey Herben (woensdag, 08 juni 2016 16:33)

  wauw! ziet er echt prachtig uit!

 • #2

  Kimberley Leys (woensdag, 08 juni 2016 16:36)

  @Jamey het is ook een prachtige kleur en een erg fijn lipproduct :) x

 • #3

  Saraya (woensdag, 08 juni 2016 19:22)

  Oehh..wat een mooie kleur!
  X