Benefit - Watt's Up! Highlighter

Ik ben verzot op highlighters en kan er maar niet genoeg van krijgen! Het is dan ook leuk om steeds nieuwe merken te proberen. Toen ik op vakantie in Nederland bij de Douglas rondkeek ging mijn aandacht meteen naar de Benefit stand. 

 

Benefit is één van mijn favoriete merken, vooral om hun verpakkingen en fijne producten. Ze zijn wat aan de duurdere kant, maar ik ben nog nooit in hun producten teleurgesteld geweest! Ik zag deze Watt's up! highlighter in de rekken liggen en begon hem te swatchen. Wanneer ik de prachtige glow van dit product op mijn hand zag verschijnen wist ik dat ik deze mee naar huis moest nemen! Vandaag laat ik deze aan jullie zien!

 

 

 

Benefit is steeds innovatief als het gaat om hun producten. Keer voor keer slagen ze erin om een originele, mooie en ook grappige verpakking voor hun producten te bedenken. Deze keer hebben ze de watt van een lamp gelinkt met de glans (glow) die je krijgt wanneer je het product gebruikt. Ook in de naam zelf verwerkt, wat ik erg leuk vindt. Het is zo dat ze hun klanten lokken, en ze slagen erin om een prachtig product op de markt te zetten.

 

 

 

De highlighter komt in een kartonnen doosje met paarse kleur met daar rond een oranje getinte kartonnen sleeve. Het product wordt erg mooi gepresenteerd en daar hou ik van. Ze doen echt de moeite en daar betaal ik met veel plezier wat meer voor.

 

Voor wie niet van creamy highlighter houdt, zal ik helaas moeten teleurstellen want deze highlighter is namelijk in stick vorm. Maar deze creamy textuur veranderd naar een poederige textuur wanneer je deze op de huid aanbrengt! 

 

 

Ook de verpakking van de highlighter zelf is erg leuk en is stevig gemaakt. Aan de bovenzijde van de stick kan je de dop eraf halen en zie je de highlighter tevoorschijn komen.

 

 

Zo ziet de highlighter eruit.. wanneer je draait komt er meer product tevoorschijn. Je kan deze highlighter ofwel rechtstreeks met de stick aanbrengen of met je vingers in de huid deppen en blenden met de spons, hoe jij het zelf liever hebt!

 

 

Aan de andere zijde zit er dan weer een sponsje. Deze dient om je highlighter in de huid te blenden wanneer je deze hebt aangebracht.

 

 

Zoals je kan zien heeft de highlighter een champagne kleur en heeft hij creamy met ietwat van een poedertextuur. Wanneer je hem swatched heeft hij best veel pigmentatie en glans.

 

 

Wanneer je hem blend met het sponsje daarentegen, krijg je deze mooie subtiele highlighter. Je kan hem dus perfect opbouwen hoe heftig je hem ook wilt. Voor een creamy product plakt deze niet en hij blend ook makkelijk in de huid zonder je foundation weg te vegen, wat dikwijls het probleem is met creamy highlighters. 

 

 

Op het gezicht geeft hij ook een prachtige glans!

 

 

 

Ik ben helemaal verkocht aan deze highlighter en kan deze zeker aanbevelen aan iedereen. Het prijskaartje ligt wel wat hoger dan de normale budgetproducten. Deze kost namelijk €33, maar is het meer dan waard! Deze is te koop bij de Douglas filialen of online via hun webshop.

 

Hebben jullie deze al geprobeerd? Wat vinden jullie?

 

 

xxKimberley

Voer de code in:

Opmerking: De met * gemarkeerde velden zijn verplicht.

Commentaar schrijven

Commentaren: 2
  • #1

    Hilde (maandag, 06 juni 2016 22:10)

    Wow, zeker mooie highlighter! En handige verpakking ook met het sponsje. Zeker de moeite waard eens te checken bij Douglas dus, bedankt voor de tip!

  • #2

    Kimberley Leys (maandag, 06 juni 2016 22:13)

    @ Hilde Het is zeker een prachtig product! Ik ben er nog steeds erg tevreden mee! Het is zeker een aanrader! Blij dat je iets hebt aan men artikel! Veel shop plezier! :) x