Catrice - LE 'ZENsibility' Shoplog + review

Er ligt alweer een leuke nieuwe collectie van Catrice in de schappen voor ons klaar! Deze Limited Editie collectie heet Zensibility en heeft een aantal prachtige producten in hun collectie zitten. Ook ik kocht een paar producten en laat ze vandaag aan jullie zien.

 

Ik kocht enkel productjes waar ik zeker van zou zijn dat ik ze zou gebruiken. Er zat namelijk een rood lipproduct in deze collectie ook, maar ik draag nooit zulke kleurtjes. Ik vind het dan ook zonde om het dan aan te schaffen om nooit te gebruiken. Laten we kijken wat ik wel heb gekocht...

 

 

 

Het eerste productje dat ik kocht is dit oogschaduw palletje die in de collectie zit. Het is meteen ook het enige palletje die te koop is. Deze Quattro Eye Shadow heeft de naam C01 Ease and Comfort.

 

De verpakking van dit palletje doet mij zo erg denken aan de MAC quads. Ook al is dit doosje van Catrice, het is erg stevig en heeft een magnetische sluiting wat erg fijn is. Op de voorzijde staat er een leuke afbeelding van bamboo. Wat fijn is aan dit palletje is dat het een doorzichtig dekseltje heeft, zo zie je de kleurtjes makkelijk zitten en hoef je niet telkens het doosje te openen om te zien welke kleurtjes erin zitten.

 

 

Het palletje bevat grijstinten, een kleurencombo waarvan ik niet zoveel soorten in mijn collectie heb zitten. Daarom sprak het palletje mij ook enorm aan. De kleurtjes in de palette zijn echter aan de heel lichte kant. De donkerste kleur is ook niet echt zo donker, wat jammer is. Deze kleur is ook de enige matte kleur die in de palette aanwezig is. 

 

 

De kleur links bovenaan is een erg lichte beige kleur die je op foto bijna niet terug ziet. Deze kleur heeft een metallic glans en kan je uitstekend gebruiken als highlighter.

 

Ook de kleur daaronder kan je gebruiken als highlighter maar deze heeft een erg witte kleur en bevat even veel glans. De lichtgrijze kleur rechtsboven heeft ook een mooie glans, maar de kleurtjes lijken op het oog aangebracht allemaal erg goed op elkaar. De donkerste kleur is perfect om in de crease te blenden, maar van mij mocht er in plaats van 2 highlightkleuren toch nog een donkerdere kleur in de palette hebben gezeten om aan te brengen in de buitenste ooghoek om wat meer diepte te creëren.

 

 

Ik moet zeggen dat ik nog aangenaam verrast was door de kwaliteit van de oogschaduwkleurtjes ondanks ze erg licht van kleur zijn. Ook de matte kleur heeft een goede pigmentatie, zeker voor een matte kleur! Ook heeft geen enkele metallic kleur fallout, wat erg fijn is voor een budgetproduct! De matte kleur durft een lichte fallout te geven.

 

De kleurtjes zijn enorm zacht qua textuur en ze brengen ook makkelijk aan. Ze blenden makkelijk in de huid. Kortom, een fijn palletje als je eens iets ander wilt proberen qua kleur maar het toch nog wat subtiel wil houden.

 

 

 

Een echte must-have is dit palletje niet echt voor mij persoonlijk, maar wel leuk als je eens iets anders wil proberen. Je betaald €4,99 voor dit palletje.

 

Als laatste heb ik ook nog 2 nagellakjes uit de collectie gekocht. Er zijn in totaal 5 verschillende kleurtjes, maar dit waren de enige 2 kleurtjes die mij aanspraken.

 

 

Wat mij het meeste aansprak aan deze nagellakjes is de verpakking want eigenlijk heb ik niet nog meer nagellak nodig.

 

De flesjes doen mij zo erg denken aan die van Louboutin. Die hebben ook zo een enorm lang steeltje. Jammer genoeg is het dan ook weer onhandig in het opbergen ervan, maar dat hangt er natuurlijk vanaf hoe je ze opbergt. 

 

Het flesje kan niet zomaar worden geopend. Eerst draai je het dopje er vanaf. Deze schuif je er helemaal vanaf.


 

Wanneer de dop er is afgedraaid, zie je het volgende...

 

 

Nu kan je rustig en met alle gemak je nagels lakken! De lange steel dient als een heel erg makkelijk handvat en ik moet zeggen, nagels lakken was nog nooit zo fijn en makkelijk! Je kan erg precies lakken en het werkt ook fijn!

 

De kleurtjes die ik koos zijn C03 Zensible Rose en C04  REDiant Energy, een lichtroze kleurtje en een wat donkerdere variant, beiden erg mooie kleurtjes! 

 

C03 Zensible Rose

 

 

 

 

 

 

C04 REDiant Energy

 

 

 

 

 

 

 

De lakjes zijn erg fijn! Ze lakken goed en brengen makkelijk aan door het steeltje en kwastje. Ze hebben een geweldig goede dekking, zowel de lichte als de donkere kleur. Met 2 laagjes zijn je nagels perfect gelakt. Je ziet je nagel er niet doorheen en je heb geen strepen!

 

Misschien dat ik de andere kleurtjes ook nog ga halen want ik ben verliefd op de werking van de lakjes. Mooie kleurtjes voor deze lente/zomer! 

 

Deze lakjes kosten €3,59 per stuk en zijn zeker en vast een aanrader! Als je ze ziet liggen, grijp ze allemaal mee want ze zijn echt goed!

 

Deze collectie is nu te koop bij Kruidvat (België en Nederland) en bij Trekpleister (Nederland).

 

xx Kimberley

Voer de code in:

Opmerking: De met * gemarkeerde velden zijn verplicht.

Commentaar schrijven

Commentaren: 0