Yves Rocher - Radiant Lip Crayons

Een aantal weken geleden vond je bij de Flair een code waarmee je een make-up pakket van Yves Rocher kon bestellen met daarin een foundation, 2 lipproducten en een mascara voor maar €10! (Zie foto hieronder).

 

Natuurlijk heb ik ook een pakketje besteld en laat ik vandaag de lipproductjes aan jullie zien. De foundation ga ik niet reviewen aangezien deze veel te donker is voor mij en ik er liever iemand anders een plezier mee doe. Over de mascara komt er nog een aparte review. 

 

 

 

De lipproductjes die in dit pakket zaten zijn deze Radiant Lip Crayons. Je mocht kiezen uit een aantal kleurtjes. Ik koos de kleuren Mauve Tendre en Rose somptueux. Meestal ga ik voor meer lichtroze kleurtjes maar bij dit soort lipproducten zie je de kleur bijna niet terug op je lippen aangezien ze meer lijken op een getinte lippenbalsem en dus niet zo gepigmenteerd zijn als een normale lipstick. 

 

 

De verpakkingen van deze lippies zijn simpel maar erg handig om terug te vinden in je collectie. Ze hebben namelijk dezelfde kleur verpakking als de lipkleur zelf. Verder is er niet veel speciaals aan de verpakking op te merken. Enkel de merknaam en naam van het lipkleur staat er in het wit opgedrukt.

 

Mauve Tendre

 

Deze lipproductjes hebben een glossy effect! Verwacht dus geen matte lipproducten die tegenwoordig erg populair zijn. Ze zijn dus niet uitdrogend en hebben een zachte, balmachtige formule en een leuk tintje! Ze brengen makkelijk aan en zijn erg zacht op de lippen.

 

Jammer genoeg blijven ze niet lang zitten en zijn ze na een eetmaal of drankje zo goed als verdwenen. Je zal ze dus een aantal keren moeten opnieuw aanbrengen. Wat wel een pluspunt is, is dat je ze niet hoeft bij te scherpen want deze hebben een handig draaisysteem zodat je het product kan verder gebruiken zonder het te scherpen! Handig voor onderweg.

 

De verpakking van het eerste lipproductje heeft een mooie paarse kleur die toch nog draagbaar is, wel is het meer een kleurtje voor de herfst/winter vindt ik zelf. 

 

 

 

 

Op de lippen komt er jammer genoeg niet veel kleur vanaf! Daarom dat ik geen nude kleurtje heb gekozen zoals ik eerder al zei.

 

 

Rose Somptueux

 

De tweede kleur heeft dan weer een nog feller kleurtje! Een felroze lipkleur die ik anders nooit zou bestellen!

 

 

 

Deze geeft dan weer meer kleur af! Een mooie roze kleur...

 

 

 

Ze zijn fijn in gebruik en de het ene lipproduct heeft wat meer kleur dan de andere, maar ik vind ze alsnog erg fijn. Leuke productjes om in je tas te gooien en bij de hand te hebben in noodgevallen. 

 

Deze lipproducten zijn dermatologisch getest, en bevatten geen parabenen en dierlijke bestanddelen! De karité - en mangoboter die in de productjes zitten zorgen er ook voor dat je lippen goed worden verzorgd en gevoed! 

 

Ik kocht deze natuurlijk in een pakket van 4 producten voor €10. Los kosten ze een stukje meer, namelijk €8,95 per stuk! Ik heb alvast een koopje gedaan! Hebben jullie ook dit pakketje gekocht? Welke kleurtjes hebben jullie gekozen en wat vinden jullie ervan?

 

Deze productjes zijn te koop in de Yves Rocher filialen of online via de webshop

 

xx Kimberley

Voer de code in:

Opmerking: De met * gemarkeerde velden zijn verplicht.

Commentaar schrijven

Commentaren: 2
  • #1

    Hilde (woensdag, 01 juni 2016 18:59)

    Ze glanzen erg mooi! Zonde dat ze niet heel veel kleur afgeven allemaal....welke leuke deal!

  • #2

    Kimberley Leys (woensdag, 01 juni 2016 19:00)

    @Hilda Ja idd! De eerste kleur heeft helaas niet veel pigment! Het blijven natuurlijk lipbalms en geen lipsticks :) x