Sleek - A new day & All night long eyeshadow palettes

Sleek heeft sinds kort weer 2 nieuwe i-divine oogschaduw palettes uitgebracht! Ik heb de laatste tijd niet echt meer van deze palettes gekocht omdat ik er al een aantal heb en dat de kleurencombo's mij niet zo erg aanstonden. Maar toen ik deze 2 palettes zag moest ik ze gewoon hebben want deze zijn zo mooi en dit zijn net de kleurtjes die ik het liefste heb.

 

De palettes heten A new day en All night long en zijn 2 prachtige verzamelingen van neutrale tinten. Laten we ze eens van dichterbij bekijken.

 

A New Day

 

Zoals altijd zitten de i-dive palettes zoals altijd in een zwarte kartonnen verpakking met daarom een afbeelding met de kleurtjes die in de palette zitten en onderaan de naam van de palette.

 

 

 

Ik denk dat iedereen vast wel de Sleek verpakkingen al heeft gezien. Ze hebben meestal de matzwarte verpakking met het merk erop in glanzende letters. Soms hebben ze ook een witte verpakking als het gaat om een LE.

 

 

Wanneer je de palette opent, ligt er steeds een plastic folie op de oogschaduws om ze te beschermen zodat de palette mooi blijft met daarop de namen van elke kleur opgeprint.

 

 

Als ik de folie verwijder zie je de mooie kleurtjes beter... Ik zet bij de swatches ook even de namen van de kleuren erbij.

 

 

V.l.n.r. Rij 1: Sun is shining/ Brightside/ Daydreamer/ Let it go/ Don't worry/ Be happy

Rij 2: Feelin' good/ Silver lining/ Shine on/ Carpe Diem/ Believer/ H-A-P-P-Y

 

Op de eerste rij vinden we een mix van matte en metallic kleurtjes. Helaas vallen de matte kleuren bijna weg als je ze swatched. Vooral de kleuren Daydreamer, Let it go en Be happy hebben niet zo een goede pigmentatie (deze zijn de matte kleuren op de eerste rij. Zeker Be happy zie je bijna niet op foto, die ligt heel erg dicht tegen mijn huidskleur aan ook, daarom dat je deze nog minder ziet. Jammer!

 

De overige kleurtjes (Sun is shining, Brightside en Don't worry) hebben een goede pigmentatie en hebben een metallic finish. De kleur Sun is shining is een prachtige kleur met een geel/gouden glans die je ook perfect als highlighter op je wangen zou kunnen gebruiken! 

 

Sun is shining/ Brightside/ Daydreamer/ Let it go/ Don't worry/ Be happy

 

De tweede rij heeft ook 3 matte kleuren (Feelin' good, Carpe Diem en H-A-P-P-Y), daarvan valt de kleur Feelin' good ook niet zo erg op maar de overige 2 matte kleuren hebben toch een degelijke pigmentatie en zijn perfect om in je crease te blenden.

 

De oveige kleurtjes hebben ook een metallic finish (Silver lining, Shine on en Believer) en zijn goed gepigmenteerd.

 

Feelin' good/ Silver lining/ Shine on/ Carpe Diem/ Believer/ H-A-P-P-Y

 

Jammer dat de pigmentatie van de matte kleuren niet zo erg goed is. Er valt mee te werken, maar de lichte matte kleuren vallen volledig weg wanneer aangebracht. Toch is het een degelijk palletje die je kan gebruiken om een mooie look mee te maken, maar hem speciaal opnieuw kopen zou ik niet omdat er teveel lichte, matte kleuren inzitten die te dicht bij mijn huidskleur liggen en daardoor wegvallen.

 

All Night Long

 

Dan nu het tweede palletje! Ook deze heeft dezelfde verpakking als deze hierboven, enkel de kleurtjes en de naam is anders.

 

 

 

 

Ook deze palette bevat 12 verschillende oogschaduwkleurtjes. Wederom heeft ook deze matte kleurtjes, maar minder dan de eerste palette. In totaal zitten er maar 4 matte kleuren in deze palette, waar de andere er 6 had. 

 

V.l.n.r Rij 1. Bellini/ Negroni/ Martini/ Prosecco/ Kir Royale/ Mimosa

Rij 2. Champagne/ Spritz/ Mai Tai/ Cosmopolitan/ Daiquiri/ Manhattan

 

Bij de kleur Bellini heb ik net hetzelfde voor als bij de vorige matte kleuren uit de eerste palette. De kleur valt weg wanneer ik deze swatch. Voor de rest hebben de overige kleuren een goede pigmentatie, vooral die met een metallic finish. 

 

Bellini/ Negroni/ Martini/ Prosecco/ Kir Royale/ Mimosa

 

Op de tweede rij is het de kleur Mai Tai waarbij de kleur wegvalt, wederom omdat deze kleur dicht bij mijn huidskleur ligt en mat is. De overige kleurtjes zijn weer prima. Ze hebben een goede pigmentatie, zijn boterzacht van textuur zonder fallout! en blenden makkelijk. 

 

Champagne/ Spritz/ Mai Tai/ Cosmopolitan/ Daiquiri/ Manhattan

 

De eerste palette was niet zo heel erg mijn smaak omwille van de matte, lichte kleuren. Deze tweede palette bevalt mij al een heel stuk meer en heeft ook meer kleuren die goed gepigmenteerd zijn. Deze zou ik zeker en vast opnieuw kopen, de eerste niet!

 

Deze palletjes kosten €10,99 en zijn verkrijgbaar bij drogisterij Di (België)! Ook kan je deze online kopen bij verschillende webshops. Deze zijn in nog meer verschillende palettes verkrijgbaar! Zeker de moeite om ze eens allemaal te bekijken want er zit wel voor iedereen een match bij.

 

Wat vinden jullie? Zijn jullie fan van de Sleek i-divine palettes? 

xx Kimberley

Voer de code in:

Opmerking: De met * gemarkeerde velden zijn verplicht.

Commentaar schrijven

Commentaren: 4
 • #1

  Kimberly (maandag, 30 mei 2016 16:30)

  Ben nog helemaal mijn weg aan het zoeken in merken qua oogschaduw. Vind deze wel mooi, en zelfs de namen spreken aan!

 • #2

  Kimberley Leys (maandag, 30 mei 2016 18:24)

  @Kimberly Als je goede budget oogschaduws zoekt, is het merk makeuprevolution erg fijn :) x

 • #3

  Astrid (maandag, 30 mei 2016)

  Ik vind de palletten van Sleek heel mooi. Heb er zelf 1 (enchanted forest) en die gebruik ik ook niet vaak omdat ik de kleuren moeilijk te combineren vind. De textuur en pigmentatie is wel heel goed.

 • #4

  Kimberley Leys (dinsdag, 31 mei 2016 17:23)

  @Astrid De enchanted forest heb ik ook! Hij is idd erg mooi maar de kleurtjes combineer ik dan met een andere palette samen. Het au naturel palette is een mooie keuze als je van bruintinten houdt! x