Essence - Glossy Stick & Velvet Stick

Essence heeft de afgelopen tijd heel wat nieuwe producten aan hun assortiment toegevoegd waaronder de Velvet sticks en Glossy sticks. Ik kocht van elk één kleurtje die mij het meeste aansprak om uit te proberen.

 

Van de Velvet stick kocht ik de kleur 01 Nude Hero en van de Glossy variant kocht ik de kleur 03 Luminous Rosewood. Deze twee kleurtjes trokken mijn aandacht en ik nam ze mee naar huis om ze uit te testen.

 

 

 

De verpakkingen van deze sticks is erg simpel, maar voor een budgetmerk zoals essence is dit normaal. Wat erg handig is aan deze verpakkingen is dat de gehele verpakking net dezelfde kleur heeft als het lipproduct zelf, zo vindt je ze sneller terug in je collectie!

 

Wat wel jammer is, is dat je ze zelf moet bij scherpen. Het zijn geen sticks waar je aan de achterkant kan draaien om meer product tevoorschijn te laten komen, jammer! Dit is niet zo erg handig als je ze onderweg wil meenemen...

 

 Velvet Stick - 01 Nude Hero

 

Deze velvet variant is een matte lipkleur in, zoals de naam het al zegt, een mooie roze/nude kleurtje. Deze kleur is ideaal voor meiden met een lichte huidskleur die een naturelle look willen creëeren. Echt een subtiele, maar mooie kleur.

 

 

De punt van de sticks zijn niet al te groot, wat ik erg prettig vind, zo kan je ze makkelijk aanbrengen, vooral in de mondhoeken! Ze zijn erg zacht qua textuur en daardoor brengen ze erg makkelijk aan op je lippen. Vooral voor een matte finish ben ik versteld hoe romig deze wel zijn.

 

 

Ook al is het een nude kleur, deze stick heeft echt wel een goede pigmentatie! Met deze stick heb je echt wel een goed dekkende, matte finish. Ik ben fan!

 

 

Ook op de lippen voelt deze erg fijn aan. De meeste matte lipproducten drogen je lippen uit en bij deze is dit echt niet het geval. I'm impressed! En dit kleurtje is prachtig!

 

 

Glossy Stick - 03 Luminous Rosewood

 

De tweede kleur ziet er wat donkerder uit, maar is nog steeds licht genoeg van kleur om een mooie naturelle look mee te maken. Deze kleur is absoluut mijn favoriet!

 

Dit lipproduct is een glossy stick en heeft dus een glanzende finish. Ook deze heeft dezelfde romige textuur zonder van je lippen af te glijden. Net hetzelfde als de eerste kleur, enkel de finish is anders!

 

 

 

Op mijn arm geswatched ziet deze er wat donkerder uit, maar op mijn lippen aangebracht is de kleur veel minder.

 

 

Wat is deze kleur toch mooi...

 

 

Het beste van dit alles moet nog komen! Deze lipproductjes hebben een kostprijs van €1,99 per stuk, geloof het of niet! Ik ga zeker en vast nog meer kleurtjes aanschaffen wanneer ik de kans krijg, want deze zijn echt goed en budget! Zeker en vast een aanrader! 

 

Je kan deze kopen via je lokale Kruidvat met het grote Essence schap of online via de Kruidvat webshop

Voer de code in:

Opmerking: De met * gemarkeerde velden zijn verplicht.

Commentaar schrijven

Commentaren: 3
 • #1

  Linda (woensdag, 25 mei 2016 07:17)

  Wat een mooie kleuren! Deze staan jou heel goed ;) Ik vind het wel jammer dat het potloden zijn die je moet slijpen. Deze slijpen helaas niet altijd goed en ze gaan zo snel op! Desondanks zal ik deze zeker niet laten liggen in het schap ;P -x-

 • #2

  Kimberley Leys (woensdag, 25 mei 2016 20:07)

  @Linda Dank je wel! Ja de kleurtjes zijn erg mooi! En idd dat scherpen is echt een knoeiboel! :) x

 • #3

  Saraya (woensdag, 25 mei 2016 20:44)

  Ik heb zelf ook een glossy stick en ik vind ze ook heel erg fijn :). Mooi kleurtjes trouwens!
  X