MUA - Whipped Velvet Blushes

Een tijdje terug was ik bij een Kruidvat filiaal waar ze MUA verkochten. Niet iedere Kruidvat heeft deze namelijk in hun assortiment, enkel de grotere filialen. Ik had een aantal producten van dit merk op mijn verlanglijstje staan, maar het was telkens niet genoeg om een bestelling te plaatsen omwille van de verzendkosten.

 

Natuurlijk moet ik ook steeds producten kopen die niet op mijn verlanglijstje stonden, waaronder deze blushes. Deze heten de Whipped Velvet Blushes. Er zijn een aantal kleurtjes beschikbaar, maar ik nam de kleurtjes Spry en Rococo mee naar huis om te proberen. 

 

De productjes van MUA zijn lekker budget proof en zijn altijd wel leuk om eens uit te proberen. Van hun matte lipsticks ben ik helaas geen fan, dus ik hoop dat deze productjes wel iets zijn.

 

 

 

Qua verpakking moet je bij MUA niet veel spectaculairs verwachten. Ze hebben een glanzende, zwarte verpakking in harde plastic en hebben een draaidop met een doorzichtig dekseltje (altijd handig) en de naam bovenop. Natuurlijk blijven het budgetproducten! Simpel en makkelijk.

 

De kleur Spry is een hele mooie nude kleurige blush. De kleur Rococo is dan weer het tegenovergestelde! Een felroze kanjer! Wanneer ik deze blushes kocht had ik er nog niet bij stilgestaan dat dit crème blushes zijn, waar ik normaal gezien niet snel naar grijp omdat het nogal een gedoe is om deze aan te brengen. Ook smeer je deze bovenop je foundation en soms 'glijden' de producten door elkaar heen en ziet het er niet meer uit. Toch wou ik ze een kans geven...

 

 

Wanneer ik ze swatchte veranderde mijn mening ook meteen over deze blushes! Waarom? Deze blushes veranderen namelijk van textuur wanneer ik ze aanbracht op mijn huid! Van een crème naar een poedertextuur! Ik merkte dat het aanbrengen beter ging met mijn beautyblender (deppende bewegingen) of met mijn vingers zelf, ipv met mijn kwasten.

 

Let op wanneer je ze gebruikt want ze zijn echt goed gepigmenteerd, vooral Rococo! Maar éénmaal je ze op je gezicht aanbrengt en in de huid blend, zijn ze vooral heel sheer (doorzichtig) en licht. Ideaal voor meiden die een kleurtje willen dragen, maar toch een natuurlijke look willen behouden.

 

Natuurlijk zijn deze kleurtjes op te bouwen naargelang de pigmentatie die je zelf wil! Ook blenden ze makkelijk in de huid en voel je ze op de huid niet zitten.

 

Spry

 

 

 

 

 

Rococo

 

 

 

 

Ik ben aangenaam verrast door deze productjes en kan ze zeker aanraden. Ze brengen makkelijk aan en blijven goed op zijn plaats zitten, ook in combinatie met foundation. Op de foto's heb ik geen foundation aan aangezien ik momenteel met eczeem op mijn huid zit (rondom mijn ogen en haargrens) daarom laat ik mijn huid even met rust.

 

Je kan de blushes via de Kruidvat filialen die MUA verkrijgen of via de webshop van MUA zelf! Ze kosten £3 per stuk (ongeveer €4 per stuk). Leuke budget productjes!

 

xx Kimberley

Voer de code in:

Opmerking: De met * gemarkeerde velden zijn verplicht.

Commentaar schrijven

Commentaren: 4
 • #1

  Hilde Janbroers-Stolk (maandag, 23 mei 2016 18:13)

  ziet er mooi uit, niet te heftig!

 • #2

  Saraya (maandag, 23 mei 2016 19:59)

  Oehh..mooie blushes, ik vind ze er natuurlijk uitzien :)
  X

 • #3

  Sara (maandag, 23 mei 2016 22:22)

  Wat een prachtig natuurlijk effect. Dat vind ik echt mooi!

 • #4

  Kimberley Leys (dinsdag, 24 mei 2016 16:49)

  @Hilda en Saraya Ja idd, mooi en natuurlijk!
  @Sara Ja vindt het ook erg mooi :) x