Kiko - 3x Nail Lacquers

Onlangs was ik bij de Kiko counter wanneer ik op vakantie was in Nederland, en daar was net een actie aan de gang, namelijk de 3+3 actie! Ik kocht 3 producten en mocht 3 productjes onder een bepaald bedrag uitkiezen. Ik koos deze 3 nagellakjes die ik dus gratis mocht meenemen naar huis! Hoe leuk is dit! Deze heten de Kiko - Nail lacquers

 

Ik koos voor de kleurtjes 266 Ultramarine blue, 277 Blueberry glitter en 317 Dark antique pink. Het was een zoektocht naar 3 kleurtjes, want ze hebben een groot assortiment in de winkel! Uiteindelijk waren deze kleurtjes diegene die ik echt wou testen! 

 

 

 

De flesjes zijn simpel met een zwarte dop. Vooral de kwastjes zijn erg fijn! Ze zijn lang en slank, wat het aanbrengen erg vergemakkelijkt en je een precieze applicatie hebt. 

 

Wat wel een beetje jammer is, is dat op de flesjes zelf er geen namen aan de kleurtjes wordt gegeven, maar wel een nummer. Op de site vindt je de namen wel terug! Daarom dat ik ze hieronder erbij heb vermeld. Een beetje raar dat ze op de site wel staan, maar niet op de flesjes...

 

317 Dark Antique Pink

 

Deze eerste kleur die ik koos is absoluut mijn favoriet. Het is een oudroze kleur die echt prachtig is, vooral voor de lente. Deze ging ook meteen op mijn nagels toen ik thuiskwam. Ik bracht bij deze kleur 2 laagjes over elkaar aan en deze is goed dekkend. En ze drogen ook redelijk snel!

 

 

 

277 Blueberry Glitter

 

Het tweede lakje is niet zo dekkend als deze hierboven. Dit komt omdat deze glitter bevat en meer transparant is qua textuur. Bij dit lakje heb je zeker meer dan één laagje nodig wanneer je deze alleen aanbrengt. Ik bracht ook twee laagjes aan en je ziet dat mijn nagel er nog steeds doorheen komt. 

 

 

 

266 Ultramarine Blue

 

Als laatste koos ik op aanraden van mijn vriend deze mooie blauwe navy kleur. Ook deze dekt perfect met twee laagjes!

 

 

 

Ik kreeg deze lakjes natuurlijk gratis, maar wil je deze bestellen via de webshop of in de Kiko counter, dan betaal je €2,50 per stuk! Echt een koopje voor deze fijne lakjes! Ik kan ze zeker en vast aanraden!

 

xx Kimberley

Voer de code in:

Opmerking: De met * gemarkeerde velden zijn verplicht.

Commentaar schrijven

Commentaren: 3
 • #1

  Astrid (vrijdag, 20 mei 2016)

  Mooie lakjes hoor! Wel gek dat de rode blueberry heet he? De roze vind ik ook het mooiste!

 • #2

  Kimberley Leys (vrijdag, 20 mei 2016 13:31)

  @Astrid haha ja idd! Ze zullen zich een beetje vergist hebben :) x

 • #3

  Saraya (vrijdag, 20 mei 2016 19:18)

  Oehh...mooie kleurtjes, de nagellakken van Kiko vind ik erg fijn :)
  X