P.S. Love... Blusher

Ik had nog nooit eerder make-up geprobeerd van de Primark. Deels omdat het er steeds te druk is en deels omdat ze zoveel producten hebben dat het overweldigend is. Ook is het telkens een zoektocht om een product te vinden dat nog niet is opengemaakt door andere mensen. 

 

Afgelopen weekend heb ik toch een poging gewaagd om enkele producten uit te zoeken om te testen nu het er niet zo druk was. Eén van de producten die ik meenam naar huis is deze P.S. Love... Blusher. 'P.S. Love...' is het merk van Primark zelf. 

 

Er staat geen naam op de verpakking, wel hangt er aan de bovenkant een stickertje met de prijs en de kleur van de blush. Andere kleurtjes heb ik niet direct zien liggen, dus ik weet niet of er nog meerdere kleurtjes verkrijgbaar zijn. 

 

 

 

 De verpakking van deze blush is goudkleurig en weerspiegeld alles! Het is gemaakt van harde plastic en is erg stevig voor een goedkope verpakking. Het doosje sluit goed af en het ziet er leuk uit. Wel jammer dat ze geen namen voor hun kleurtjes hebben.

 

 

Wanneer je het doosje opent zit er in het dekseltje een spiegeltje. Heel handig voor onderweg! De blush zelf heeft een mooie peachy kleur en ziet er mooi uit op het eerste zicht. Het is zeker en vast een kleurtje die erg geschikt is voor meiden met een lichte huidskleur.

 

 

Natuurlijk was ik onhandig bij het fotograferen en zat ik per ongeluk met mijn nagel in de blush, mocht je je afvragen wat dat gaatje is! 

 

Ik moet zeggen dat ik niet echt veel van deze blush had verwacht omdat het ten slotte erg goedkope make-up is. Maar ik was aangenaam verrast wanneer ik deze blush swatchte, want deze is goed gepigmenteerd.

 

Als je van dichtbij kijkt zie je heel kleine gouden shimmer zitten. Ook wanneer je deze blush swatched zie je de shimmer terug, maar erg opvallend is het niet. In de zon geeft dit een mooie glans. Hou je meer van matte blushes, dan zal je deze vast niet zo fijn vinden.

 

 

 

Let wel op dat je niet te hard druk met je penseel wanneer je het product probeert op te nemen want deze blush geeft wel wat fallout zoals je hieronder kan zien. Je kwast aftikken is dus een must! Let ook op dat je niet teveel product ineens opneemt want deze blush is nog redelijk goed gepigmenteerd en je kan al snel teveel product aanbrengen.

 

 

Zo ziet de blush eruit geswatched op mijn arm...

 

 

 

Ik ben alvast enthousiast over deze blush en kan deze zeker aanraden voor maar €3! Ik ben benieuwd naar de andere productjes of deze ook zo goed zijn! Probeer deze zeker even uit wanneer je bij Primark bent.

 

Wat vinden jullie?

 

xx Kimberley

Voer de code in:

Opmerking: De met * gemarkeerde velden zijn verplicht.

Commentaar schrijven

Commentaren: 6
 • #1

  Sara (maandag, 16 mei 2016 18:23)

  De blush ziet er echt heel erg mooi uit. Een perfect kleurtje voor deze lente.

 • #2

  Jamey (maandag, 16 mei 2016 20:16)

  nou dat ziet er zeker niet slecht uit voor 3 euro!

 • #3

  Astrid (maandag, 16 mei 2016 20:44)

  De kleur vind ik heel mooi! Ik heb nog nooit make-up van Primark gekocht. Misschien binnenkort toch maar eens kijken.

 • #4

  Kimberley Leys (dinsdag, 17 mei 2016 17:56)

  @Sara Ja! Echt een leuk kleurtje! x

  @Jamey Nee, idd Voor de prijs is hij erg leuk en aangenaam om mee te werken :) x

  @Astrid Moet je zeker even bekijken! Ze hebben leuke spulletjes, ook de zelfbruinermousse van Primark schijnt enorm goed te zijn als je daar ook interesse mocht in hebben :) x

 • #5

  Saraya (dinsdag, 17 mei 2016 20:05)

  Wat een mooie Blush en dat voor 3€!
  X

 • #6

  Kimberley Leys (dinsdag, 17 mei 2016 20:50)

  @Saraya Ja idd! Echt een aanrader! :) x