Kiko - Smart Lipstick - Kleur 902

Ik liet jullie in een vorig artikel al een lipstick zien die ik bij Kiko kocht. Ik kocht ook nog een andere lipstick van Kiko, maar van een andere lijn die ze hebben. Deze heet de Kiko - Smart lipstick in de kleur 902. Jammer genoeg hebben de producten van Kiko geen naam maar een nummer. Een naam zou wel wat leuker geweest zijn en makkelijker te onthouden! Wat raar is, is wanneer ik de lipsticks online opzoek ze wel een naam hebben (kleur 902 = Pastel Pink).

 

De kartonnen verpakking van deze smart lipsticks is zwart met witte letters. Simpel dus. Deze lipsticks zijn de standaard lipsticks en meteen ook de goedkoopste die Kiko verkoopt. Deze kleur lipstick vond ik de mooiste kleur die ze hadden. 

 

 

 

 

Wanneer ik de kartonnen verpakking weghaal komt er een zwarte huls tevoorschijn. Op de dop staat het logo van Kiko in zilveren letters. De huls is rond en heeft een matzwarte kleur. Qua geur doen deze lipsticks mij denken aan de MAC lipsticks. Deze hebben net dezelfde vanillegeur.

 

 

Deze kleur lipstick is dus een pastel roze kleur en wanneer je van dichtbij kijkt zie je enorm veel minuscule glitters in de lipstick zitten. Ik ben niet zozeer een fan fan glitters in lipsticks, maar bij deze lipstick zie je ze niet zitten wanneer je de lipstick hebt aangebracht.

 

Wel geeft het een mooie glans aan je lippen en het is best een leuk effect.

 

 

Zo ziet de kleur eruit geswatched op mijn hand... Je kan duidelijk die mooie glans terug zien.

 

 

Het is een prachtige perzikkleur die je een frisse en naturelle uitstraling geeft. 

 

 

 

Deze smart lipsticks kosten €3,90 per stuk en zijn verkrijgbaar in de webshop of in de Kiko filialen (Nederland). 

 

xx Kimberley

Voer de code in:

Opmerking: De met * gemarkeerde velden zijn verplicht.

Commentaar schrijven

Commentaren: 4
 • #1

  Saraya (vrijdag, 13 mei 2016 19:55)

  Oehh...mooi subtiel kleurtje, perfect voor dagelijks!
  X

 • #2

  Astrid (zaterdag, 14 mei 2016 10:41)

  Wat een mooie kleur! Heel fijn voor de zomer. Staat vast nog mooier als je lekker bruin bent.

 • #3

  Kimberley Leys (zaterdag, 14 mei 2016 10:48)

  @Saraya Ja! echt een mooi kleurtje!

  @Astrid Dat bruin worden zal het helaas niet worden bij mij, ik verbrand alleen maar ipv te bruinen :) x

 • #4

  Sara (zaterdag, 14 mei 2016 11:56)

  Wauw, wat een prachtig kleurtje. Ik denk niet dat iedereen deze kleur goed kan hebben, dat is denk ik echt sterk afhankelijk van je huidskleur. Bij jouw huidskleur staat hij schitterend!