Urban Decay - Afterglow 8-hour powder highlighters Sin & Aura

Bij verschillende You-tubers zag ik de nieuwe producten van de Urban Decay zomercollectie al voorbij komen. Alle producten die ze hebben toegevoegd zijn prachtig! Ik heb ook een aantal producten gekocht van deze zomercollectie, waarvan ik jullie vandaag deze 2 prachtige highlighters laat zien. Heel leuk dat er ook highlighters beschikbaar zijn nu!

 

In totaal zijn er 3 highlighters verkrijgbaar! Deze heten de Urban Decay - Afterglow 8-hour powder highlighters. De kleurtjes die ik kocht zijn Sin en Aura, maar er is ook nog een 3de te koop met de naam Fireball, ook een prachtige kleur die ik misschien later ook nog zal aanschaffen.

 

De highlighters komen in een glanzend, roze kartonnen doosje. 

 

 

Op de zijkant van elk doosje staat duidelijk de naam van het product weergegeven.

 

 

Wanneer ik de kartonnen doosjes openmaak komen deze glanzende, zilveren beauties tevoorschijn! Ik moet zeggen dat ik verrast was, want ik vond de doosjes toch wel erg kleiner uitvallen dan ik had gedacht. Er zit wel 6,8g aan product in de doosjes, maar vergeleken met andere verpakkingen van producten, lijken deze toch erg klein. Maar hé, het scheelt toch weer wat plaats in je tas!

 

 

De verpakkingen zien er alvast er mooi en duur uit! En dat zijn ze ook, want voor deze highlighters betaal je €30 per stuk! Laten we kijken of ze dit wel waard zijn! Urban Decay heeft mij gelukkig in het verleden nog niet in de steek gelaten!

 

Op de achterzijde vindt je ook nog eens de namen in het groot en wat informatie. De sticker heeft ook dezelfde kleur als het product zelf, wat erg handig is als je zo een grote collectie hebt zoals ik en je je producten snel wil terugvinden.

 

 

Wanneer ik de doosjes openmaak zie je de 2 prachtige kleurtjes! Sin is een champagnekleurige highlighter, Aura is een lichtroze highlighter. Allebei prachtige producten.

 

 

Beide kleurtjes zijn erg gepigmenteerd en bevatten een prachtige metallic glans. Hou je van een highlighter die enorm glanst? Dan kan ik je deze zeker en vast aanraden want glanzen doen ze als de beste! 

 

Deze fijn gemalen poeders voelen erg licht en zacht aan. Ze blenden erg makkelijk in de huid en houden tot wel 8 uur lang op de huid! 

 

Sin 

 

 

 

 

 

Aura

 

 

 

 

 

Ook al zijn ze niet zo budgetvriendelijk, deze highlighters zijn prachtige producten die zeker en vast een kijkje waard zijn! Je kan ze online bestellen via Ici Paris XL

 

Mijn excuses voor mijn slechte huid! Ik draag voorlopig enkel nog makeup om te swatchen, want ik heb veel te veel last van eczeem en wil mijn huid niet onnodig irriteren! Ik heb dus enkel de highlighter op mijn huid!

 

xx Kimberley

Voer de code in:

Opmerking: De met * gemarkeerde velden zijn verplicht.

Reactie schrijven

Berichten: 4
 • #1

  Mariëlle (woensdag, 11 mei 2016 16:49)

  Wauw, ze zijn zo mooi!! Ik houd van highlighter hihi!

 • #2

  Kimberley Leys (woensdag, 11 mei 2016 16:56)

  Jaaaaa! Deze zijn echt prachtig! :) En mijn favoriet is ook highlighter ;) x

 • #3

  Saraya (woensdag, 11 mei 2016 19:29)

  Wauwie wat zijn ze mooi!
  X

 • #4

  Sofie Katelijne (donderdag, 12 mei 2016 11:49)

  Sin is echt prachtig, staat al een poosje op mijn verlanglijstje!